function deactivate_on_blog_page() { if ( is_home() ) { add_filter( 'do_rocket_lazyload', '__return_false' ); } } add_filter( 'wp', __NAMESPACE__ . '\deactivate_on_blog_page' );

RIETBERGH WINKEL

“Als journaalpresentator ben ik begonnen met het dragen van de maatpakken van Rietbergh, gewoon omdat ze perfect zitten.
Ze zijn op mijn lichaam gemaakt en dat zie je meteen. En je bepaalt zelf de kleur, stof en kwaliteit,
na natuurlijk deskundig advies van Rutger en Daphne. Ideaal!”

- Rik van de Westelaken -

Amsterdam

220 m2 winkelruimte & drie privéruimtes voor de ultieme shopbeleving.

220 m2 winkelruimte

De winkel van Rietbergh op de Meipoortstraat 10 in Doesburg biedt ruimt 220m2 winkeloppervlakte aan voor de ultieme shopbeleving. 

Drie privéruimtes

Anders dan vele andere winkels biedt Rietbergh maar liefst drie privéruimtes aan. Men kan dus ongestoord zijn ideale trouwpak, maatpak of smoking samenstellen. Een veelgehoord probleem van klanten die uiteindelijk bij ons hun maatpak, trouwpak of smoking kwamen afnemen, is dat ze bij andere winkels veel last hadden van ruis, geluiden van andere winkelbezoekers en andere ergernissen waar men zich aan stoorde. Bij Rietbergh is dus niet/nooit het geval. Al onze afspraken zijn op afspraak en de ruimtes worden exclusief voor onze klanten gereserveerd.

Koffie, thee & gebak

Bij een leuke shopbeleving hoort natuurlijk ook gebak, thee en/of koffie. Uiteraard hebben we ook frisdrank, water met/zonder bubbels om u in ieder geval niet met een droge mond naar huis te laten gaan. 

Meetdagen

Wij organiseren ook meetdagen voor organisaties en particulieren. Deze meetdagen kunnen vijf dagen per week worden ingepland.

Levertijd

Good to know! De levertijd van een Rietbergh maatpak bedraagt vier tot zes weken. De levertijd van een Rietbergh maatoverhemd bedraagt vier weken.

Op afspraak

Bezoeken in onze privéruimtes zijn uitsluitend op afspraak. Wel is het mogelijk om zonder afspraak in ons winkelgedeelte te komen. 

Tijdnood?

Heb jij last minute een pak nodig? No stress! Wij kunnen speciaal voor jou de levertijd verkorten zodat jij toch nog op de gewenste tijd jouw pak in huis hebt! De productietijd bedraagt dan twee tot drie weken in plaats van 4 tot 6 weken. Om deze snelle service voor je te bewerkstelligen, berekenen wij eenmalig expreskosten van €225,-

Telefoon:

085 - 080 5182

Adres:

Meipoortstraat 10
6981 DK
Doesburg
Nederland

E-mail:

info@rietbergh.com

Openingstijden:

 

 

Bezoeken zijn uitsluitend op afspraak:

 

Maandag 09:30 - 17:30 uur
Dinsdag 09:30 - 17:30 uur
Woensdag 09:30 - 17:30 uur
Donderdag 09:30 - 17:30 uur
Vrijdag 09:30 - 17:30 uur
Zaterdag 09:30 - 17:30 uur
Zondag Gesloten

Tijdsduur oriëntatiegesprek: 
45 minuten
Tijdsduur meetsessie (inclusief oriëntatiegesprek): 2,5 uur

Plan nu ook je meetafspraak alvast in voor 2024!

 

 

 

Onze klanten geven ons een:

Rietbergh trouwpakken 9.9 out of 157 reviews