220 m2 winkelruimte

De winkel van Rietbergh op de Meipoortstraat 10 in Doesburg biedt ruimt 220m2 winkeloppervlakte aan voor de ultieme shopbeleving. 

Drie privéruimtes

Anders dan vele andere winkels biedt Rietbergh maar liefst drie privéruimtes aan. Men kan dus ongestoord zijn ideale trouwpak, maatpak of smoking samenstellen. Een veelgehoord probleem van klanten die uiteindelijk bij ons hun maatpak, trouwpak of smoking kwamen afnemen, is dat ze bij andere winkels veel last hadden van ruis, geluiden van andere winkelbezoekers en andere ergernissen waar men zich aan stoorde. Bij Rietbergh is dus niet/nooit het geval. Al onze afspraken zijn op afspraak en de ruimtes worden exclusief voor onze klanten gereserveerd.

Parkeergelegenheden

In Doesburg vindt u vele parkeergelegenheden, zowel gratis als betaald. De parkeerplaatsen die het meest dichtbij onze winkel zijn gelokaliseerd zijn de parkeerplaats ‘Kloostertuin’ (100+ parkeerplaatsen) en parkeerplaats ‘Zandbergstraat 10’ (30+ parkeerplaatsen).  De loopafstand naar onze winkel is ongeveer 2 minuten. De grootste en tevens gratis parkeerplaats is parkeerplaats ‘De Bleek’. Hier vindt u ruim 200 gratis parkeerplaatsen, inclusief oplaadpalen voor elektrische auto’s en een openbaar toilet. Vanaf deze parkeerplaats is het ongeveer 5 minuten lopen naar onze winkel. 

 Openbaar vervoer

Onze winkel is ook te bereiken met het openbaar vervoer. In Doesburg is er geen treinstation, wel in het naastgelegen Dieren.  Het advies is, mocht u met de trein willen komen, om in Dieren de bus naar Doesburg te pakken. 

Doesburg is per bus bereikbaar met Arriva en Breng via:

  • Lijn 26 Arnhem – Velp – Doesburg – Dieren
  • Lijn 27 Arnhem – Velp – Latum/Giesbeek – Doesburg – Keppel – Doetinchem
  • Lijn 29 Arnhem – Velp – Rheden – Doesburg – Keppel- Doetinchem
  • Lijn 64 Zevenaar – Didam – Angerlo – Doesburg

Kijk voor meer informatie op www.breng.nl of www.9292ov.n

Leuke andere winkels en restaurantjes

Doesburg herbergt vele leuke restaurantjes, bistro’s, chocolaterieën en andere nostalgische winkeltjes. Ook is er een lokale visboer op een steenworp afstand, die dagelijks vele lekkere hapjes aan de Doesburgers en bezoekers aanbiedt. Restaurant en Lunchroom ‘Het Arsenaal’ is ook echt een bijzonder voorkomen. 
Een voormalige wapenopslag uit de Middeleeuwen omgebouwd tot restaurant is werkelijk uniek. Evenals bruincafé, bistro en IJssalon ‘Hendrick, die naast en tegenover Rietbergh zijn gelokaliseerd zijn echt het bezoeken waard.  Kortom het bezoeken van Doesburg is alleen al een uitje op zich en biedt meer dan alleen Rietbergh.  

Levertijd

Good to know! De levertijd van een Rietbergh maatpak bedraagt vier tot zes weken. De levertijd van een Rietbergh maatoverhemd bedraagt vier weken.

Meetdagen

Wij organiseren ook meetdagen voor organisaties en particulieren. Deze meetdagen kunnen vijf dagen per week worden ingepland.

Op afspraak

Bezoeken in onze privéruimtes zijn uitsluitend op afspraak. Wel is het mogelijk om zonder afspraak in ons winkelgedeelte te komen. 

Tijdnood?

Heb jij last minute een pak nodig? No stress! Wij kunnen speciaal voor jou de levertijd verkorten zodat jij toch nog op de gewenste tijd jouw pak in huis hebt! De productietijd bedraagt dan twee tot drie weken in plaats van 4 tot 6 weken. Om deze snelle service voor je te bewerkstelligen, berekenen wij eenmalig expreskosten van €225,-

Aangrenzende dorpen en steden:

– Dieren
– Angerlo
– Duiven
– Zevenaar
– Doetinchem
– Brummen
– Zutphen
– Lochem
– Apeldoorn
– Arnhem
– Velp
– Roosendaal

 

Telefoon:

085 - 080 5182

Adres:

Meipoortstraat 10
6981 DK
Doesburg
Nederland

E-mail:

info@rietbergh.com

Openingstijden:

 

 

Bezoeken zijn uitsluitend op afspraak:

 

Maandag 09:30 - 17:30 uur
Dinsdag 09:30 - 17:30 uur
Woensdag 09:30 - 17:30 uur
Donderdag 09:30 - 17:30 uur
Vrijdag 09:30 - 17:30 uur
Zaterdag 09:30 - 17:30 uur
Zondag Gesloten

Tijdsduur oriëntatiegesprek: 
45 minuten
Tijdsduur meetsessie (inclusief oriëntatiegesprek): 2,5 uur