Rietbergh
4.9
Based on 123 reviews
powered by Google
M Jutte
M Jutte
11:07 31 Jul 23
Voor een op maat gemaakt trouwpak ben ik naar Rietbergh gegaan. Het contact was vanaf het eerste moment zeer prettig. Ik voelde me meteen op mijn gemak. Er werd geluisterd en meegedacht naar mijn wensen voor het pak en ik werd goed geadviseerd. Het resultaat was prachtig en heeft voldaan aan al mijn verwachtingen. Dankjulliewel Rietbergh en tot de volgende keer!
MultiPuzzler
MultiPuzzler
18:29 21 Jul 23
Ik heb meerdere winkels bezocht omdat ik op zoek was naar een trouwpak.Vanaf het moment dat ik kontakt zocht met Rietbergh ervaarde ik een professionele en deskundige aanpak die ik als heel erg prettig heb ervaren.Het advies, de rust, de tips en het geduld wat de mensen bij Rietbergh bieden maakt dat ik deze winkel van harte kan aanbevelen.Kortom aanrader...5 Sterren!En nogmaal dank voor het maatwerk van mijn prachtige kostuum.
Djurre Hoekstra
Djurre Hoekstra
11:02 24 Jun 23
Voor zover ik me kan herinneren is dit het eerste bedrijf die gemiddeld 5 sterren reviews heeft... en dit is meer dan terecht. Ik ben hier voor een trouwpak gekomen, maar heb een ervaring gekregen. De expertise van Rutger en zijn collega's en de oprechte aandacht die ze voor mij en mijn maatpak hebben laten zien, hebben mijn beeld van hoe klantenservice zou moeten zijn voor goed veranderd.
Fred Van Woerkom
Fred Van Woerkom
14:12 19 Jun 23
Perfect en deskundig geholpen
Rowdy Broekhuis
Rowdy Broekhuis
13:09 10 Jun 23
Top zaak
Remco Rijnbergen
Remco Rijnbergen
13:15 31 May 23
Vanaf minuut 1 geweldig geholpen door Rutger. Ik wist niet dat een pak op maat zoveel werk kon hebben maar na de eerste afspraak van enkele uren was al duidelijk dat we te maken hadden met top kwaliteit. Alles was aanwezig om er een geweldig trouwpak van te maken. Na de eerste afspraak geregeld contact om alles perfect af te stemmen. Niet anders dan verwacht zat het pak als gegoten bij het ophalen. Toen anderhalve week van te voren bleek dat er nog een aanpassing nodig was, was dit ook zo geregeld. Enorm bedankt Rutger en zijn team voor de provisionele hulp!
perry bakker
perry bakker
17:21 11 Mar 23
5 sterren voor dit geweldige team!Zeer professioneel wordt je hier geholpen. Hier wordt geluisterd naar wat de klant wilt. Het wordt zelfs nog werkelijkheid tot in de laatste details! Ik wil ook iedereen adviseren om hier meteen een afspraak te maken, kijk niet verder want er is niets beters dan Rietbergh. Een dikke 10 voor Daphne & Ferry. Ik ben super blij met jullie!Personeel: hier weten ze wat maat werk is, hier is een heel breed assortiment aan stof. Ze hebben alles in huis waar een klant naar opzoek is!Winkel: Hele mooie ruimte voor je zelf waar je met je vrienden/familie welkom bent om rustig in alle stilte zonder last te hebben van andere klanten in de winkel kan bespreken wat de mogelijkheden zijn.Mijn ervaring: meerdere winkels bezocht. Rietbergh was de laatste waar ik heen ging, ik vond de afstand best ver vanaf Spijkenisse. 150km enkele reis. Echter waren de andere eerdere bezoeken zonde van mijn tijd. Rietbergh heeft alles in huis om 100% te slagen!Wat ik ook graag wil delen met een ieder.Zoek niet verder dit is het JUISTE adres waar ook jullie naar opzoek zijn!
Youri B.
Youri B.
15:34 05 Mar 23
Via vrienden bij Riethberg terechtgekomen en dit was ook meer dan terecht waarom ze mij naar Riethberg door hadden verwezen. Van begin tot eind zeer goed geholpen door Daphne. Daphne verstaat haar vak goed en weet precies aan de juiste knoppen te draaien om tot een prachtige eindresultaat te komen. Het geld dubbel en dwars waard en ik kijk er naar uit om het pak te mogen dragen op onze bruiloft 20 mei. Dankjewel!
Oiven Ceder
Oiven Ceder
19:32 12 Feb 23
Tijdens de zoektocht naar mijn perfecte trouwpak kwam ik de website van Rietbergh tegen. De diverse modellen spraken mij enorm aan en heb daarom ook direct een afspraak gepland. Wat ik leuk vind aan team Rietbergh is dat er alle tijd voor je wordt genomen om jouw perfecte plaatje te creëren. Niets is te gek en aan alle details wordt goed over meegedacht. Ik ben super blij met mijn aankoop en zou het iedereen willen aanraden.
Dennis Rotmeijer
Dennis Rotmeijer
17:03 06 Dec 22
Via mijn zwager ben ik bij Rietbergh uitgekomen voor mijn trouwpak. Ik ben het voor mijn werk gewend om pakken te dragen maar wilde voor mijn bruiloft iets bijzonders. Ik ben nog nooit zo goed geholpen in een (kleding)winkel. De expertise en de persoonlijke benadering vond ik echt heel erg fijn. Ze houden heel erg rekening met je wensen, denken met je mee, hebben oog voor detail maar geven ook hun eigen mening. Je hebt totaal niet het idee dat ze snel een pak willen verkopen maar dat je ook echt 100% tevreden bent. Al met al een top zaak!
Maurice D
Maurice D
18:40 23 Oct 22
Voor mijn trouwpak ben ik bij diverse zaken langs gegaan. Bij Rietbergh had ik gelijk het gevoel dat zij echt iets speciaals konden maken. Ze hebben voorbeelden en denken goed met je mee. De service is heel persoonlijk en ze nemen de tijd voor je. Het resultaat is een schitterend trouwpak waar ik ontzettend blij mee ben.
Denny Euverman
Denny Euverman
16:49 14 Sep 22
Rietbergh is de specialist in maatpakken en dit voor mijn trouwpak ook meer dan waard gemaakt. Het pak werd vakkundig opgemeten en ik ben erg goed geadviseerd! Nadat ik wat was afgevallen hebben zij mij erg goede service verleent en het pak alsnog perfect passend gemaakt.Op onze bruiloft heb ik veel complimenten gekregen wat voor prachtig pak ik aan had.
Jim van Leeuwen
Jim van Leeuwen
17:41 18 Jul 22
Na andere winkels bezocht te hebben ben ik bij Rietbergh uitgekomen. Meteen merkte ik het verschil met andere winkels door de persoonlijke aandacht en professionele benadering. Ik heb vaker een maatpak laten maken, ook bij de bekende winkels, maar dit was echt van een ander niveau. Er werd uitgebreid de tijd genomen om al mijn wensen door te spreken, ik kreeg zeer uitgebreid en goed advies en uiteindelijk is mijn trouwpak tot in de kleinste details uitgewerkt en ontworpen. De keuzemogelijkheden qua stoffen, details, accessoires et cetera is ongekend. Daphne heeft oog voor alle details, geeft niet op en gaat voor niets minder dan perfectie. Bij Rietbergh willen ze je niet even snel een pak verkopen, maar staan ze echt voor kwaliteit en klanttevredenheid. Ook de overhemden op maat zijn van hoge kwaliteit en zitten uitstekend. Gedurende mijn trouwdag kreeg ik van iedereen complimenten over het pak. Ik trouw maar één keer, maar als ik nog een keer een maatpak wil kom ik hier zeker terug. Als je hier naartoe gaat, kan je er op vertrouwen dat je een mooi, hoogwaardig pak koopt dat perfect zit.
See All Reviews
js_loader