info@rietbergh.com

Tel:  085- 080 5182

TROUWPAK

Keuze uit +10.000 stoffen

De mooiste trouwpakken op maat

Eelke in een blauw trouwpak met een unieke bowtie

Een trouwpak op maat nodig?

Het uitzoeken van het perfecte pak voor de bruidegom is een bijzonder moment. Rietbergh heeft een passie voor bruidspakken. Wij zijn ervan overtuigd dat je bij ons aan het juiste adres bent om te slagen voor een geschikt trouwpak of trouwsmoking, geheel op maat gemaakt naar jouw wensen. Jij staat bij ons centraal. In ons pand word je warm opgevangen en geven wij je oprechte, persoonlijke aandacht. Zo ga je naar huis met jouw ideale trouwkostuum én een goed gevoel.

Een trouwpak kopen bij Rietbergh

Hoe gaan we te werk bij Rietbergh? Een Rietbergh heren trouwpak wordt altijd speciaal voor jou gemaakt, aan de hand van jouw persoonlijke maten en persoonlijke wensen. Dit doen we in drie stappen.

 

Stap 1: Je trouwpak meten

De eerste stap voor het maken van jouw trouwpak is de meetsessie. Je bent van harte welkom in onze winkel in Doesburg, waar we drie privéruimtes hebben. Op die manier kunnen we ongestoord het trouwpak samenstellen. Geef je wensen en voorkeuren door, en samen komen we tot het perfecte trouwkostuum.

 

Stap 2: Je trouwpak passen

Ben je enthousiast en tevreden met de samenstelling? Dan plannen we vijf weken later een doorpassessie in om de laatste puntjes op de -i te zetten. Tijdens deze sessie passen we jouw maatpak en zorgen we ervoor dat je pak kosteloos wordt afgestemd op jouw ‘uiteindelijke’ maat.

 

Stap 3: Je trouwpak ophalen

Verkocht! De laatste stap is het ophalen van jouw prachtige bruidspak op maat, zodat jij er op de grote dag fantastisch uit ziet.

Shervon in een blauw trouwpak van Rietbergh
Eelke in een blauw trouwpak met een unieke bowtie

Ruim assortiment aan stoffen

Ben je op zoek naar een uniek trouwpak voor mannen? Of je nu een groen trouwpak, een blauw trouwpak of een andere stijlvolle kleur wilt, met onze grote stoffencollectie zit je altijd goed. Dankzij onze collectie met ruim 10.000 stoffen van ’s werelds beste stoffenproducenten kunnen wij jou de meest luxueuze en exclusieve stoffen aanbieden die nergens anders in Nederland verkrijgbaar zijn. Elk halfjaar vernieuwen wij ons aanbod met de nieuwste en meest trendy stoffen. Kom jij je laten verrassen?

Klantenreviews van Rietbergh

De belevenis van onze klanten bij het ontwikkelen van het pak voor de bruidegom staat bij ons op 1. Onze visie is dat je comfortabel en zelfverzekerd bij ons de deur uitgaat met jouw perfect suit! Deze visie wordt beloond en gewaardeerd door onze klanten. Zij beoordelen ons gemiddeld met een 9.9 op basis van 120+ klantenreviews op Google en op weddingblog The Perfect Wedding. Wij zijn hiermee de bruidspak-aanbieder met de meeste én de beste reviews van Nederland. Ben jij de volgende die we mogen helpen?

Reviews

Ik heb mijn trouwpak gekocht bij Rietbergh en het resultaat was heel mooi en zat overal werkelijk perfect. Alleen al het uitzoeken, samenstellen en ‘customizen’ van het pak was een feest.
Ik kom zeker terug (maar dan niet voor een trouwpak 😉
 

- Maarten Roest

Ik heb mijn trouwpak gekocht bij Rietbergh en het resultaat was heel mooi en zat overal werkelijk perfect. Alleen al het uitzoeken, samenstellen en ‘customizen’ van het pak was een feest.
Ik kom zeker terug (maar dan niet voor een trouwpak 😉
 

- Maarten Roest

Rietbergh heeft mij laten stralen op onze grote dag. Ik kan de complimenten over het maatpak niet meer tellen! Vanaf het eerste gesprek was het meteen duidelijk dat ik in goede handen was om dit voor elkaar te krijgen, mijn vrouw was sprakeloos 😉

- Arnie

Vanaf minuut 1 geweldig geholpen door Rutger. Ik wist niet dat een pak op maat zoveel werk kon hebben maar na de eerste afspraak van enkele uren was al duidelijk dat we te maken hadden met top kwaliteit. Alles was aanwezig om er een geweldig trouwpak van te maken. Na de eerste afspraak geregeld contact om alles perfect af te stemmen. Niet anders dan verwacht zat het pak als gegoten bij het ophalen. Toen anderhalve week van te voren bleek dat er nog een aanpassing nodig was, was dit ook zo geregeld. Enorm bedankt Rutger en zijn team voor de provisionele hulp!

- Remco Rijnbergen

In één keer slagen voor je trouwkostuum

Bij Rietbergh slaag je in één keer voor jouw perfecte bruidspak en alle accessoires. Bij ons vind je naast trouwkostuums voor heren namelijk ook een uitgebreid bijpassend productassortiment om je outfit mee compleet te maken. Naast trouwpakken op maat hebben wij ook maatwerk shirts, overcoats, raincoats, dassen, bow-ties en zelfs schoenen van verschillende bekende merken. Toe aan wat afwisseling op je grote dag? Je maakt bij ons ook je trouwgarderobe compleet met een prachtige smoking voor na de ceremonie.

Levertijd voor een bruidspak voor mannen

Een trouwkostuum draag je maar één keer, en voor deze speciale is alleen de beste kwaliteit goed genoeg. Omdat het produceren van jouw trouwpak op maat tijd en aandacht vergt, bedraagt de levertijd 8 weken. Wij raden aan om een afspraak drie maanden van tevoren te maken, zodat we genoeg tijd hebben.

Heb jij last minute een pak nodig? Geen zorgen! Wij kunnen speciaal voor jou de levertijd verkorten naar 3 weken in plaats van 5 tot 6 weken. Voor deze extra snelle service brengen wij eenmalig expreskosten van €225,- in rekening.

 

Shervon in een blauw trouwpak van Rietbergh

Exclusief trouwpak op maat kopen van Rietbergh

Jouw ideale trouwkostuum koop je met een goed gevoel bij Rietbergh. Van de juiste sfeer en hulp tot een groot assortiment aan exclusieve stoffen, wij doen er alles aan doen om het plaatje voor je compleet te maken. Maak direct een afspraak, dan kan de zoektocht naar het trouwpak van je dromen snel beginnen!

Telefoon

085 – 080 5182

Adres

Meipoortstraat 10
6981 DK
Doesburg
Nederland

E-mail

info@rietbergh.com

Openingstijden

 

 

Bezoeken zijn uitsluitend op afspraak:

 

Maandag 09:30 – 17:30 uur
Dinsdag 09:30 – 17:30 uur
Woensdag 09:30 – 17:30 uur
Donderdag 09:30 – 17:30 uur
Vrijdag 09:30 – 17:30 uur
Zaterdag 09:30 – 17:30 uur
Zondag Gesloten

Tijdsduur oriëntatiegesprek: 
45 minuten
Tijdsduur meetsessie (inclusief oriëntatiegesprek): 2,5 uur

Plan nu ook je meetafspraak alvast in voor 2024!