function deactivate_on_blog_page() { if ( is_home() ) { add_filter( 'do_rocket_lazyload', '__return_false' ); } } add_filter( 'wp', __NAMESPACE__ . '\deactivate_on_blog_page' );
De grootste collectie exclusieve stoffen in Nederland

TROUWPAK

PLAN BIJTIJDS EEN AFSPRAAK IN VOOR UW TROUWPAK OP MAAT!

Gaat u in de maanden juli / augustus trouwen? Plan dan 10 weken voor uw trouwdatum een afspraak in.
Trouwt u in september t/m 15 oktober 2022. Laat u dan voor 9 juli 2022 inmeten!
Wegens de vele aanvragen willen wij iedereen  adviseren om bijtijds een afspraak in te plannen, want vol is vol!
Zoals gewoonlijk werken wij nog steeds uitsluitend op afspraak en nemen we de regels van het RIVM in acht.
Dit om de veiligheid van zowel u als onze medewerkers te kunnen waarborgen

” Het was een fantastische ervaring om mijn pak bij Rietbergh te kopen.
Ontspannen sfeer, mooie locatie, heel breed assortiment aan stoffen en erg vriendelijke mensen.
Wel even wat anders dan andere pakkenzaken. De adviseur dacht goed met mij mee zodat ik niet
alleen een pak kocht dat me perfect stond, maar ook binnen mijn budget bleef. “

- Elmar Evers -

Hengelo

” Wij wilden vanaf het begin iets bijzonders en unieks qua trouwkleding, en zo kwamen we bij Rietbergh uit. Vanaf het begin voelde dat goed. De mate van aandacht, gevoel voor stijl, en professionaliteit tot in de kleinste details is geweldig. Je voelt je enorm op je gemak. Zeker met de vele mogelijkheden en keuzes die je moet maken om tot je uiteindelijke pak te komen. Onze moeders waren mee en waren meteen onder de indruk.
De mate van vakmanschap en kwaliteit merk je echt. Bij de eerste fitting zat alles als gegoten, en onze moeders waren ontroerd.
Op de grote dag zelf, 8 juli 2016, ontvingen we alleen maar complimenten over onze trouwpakken.
Rutger en Daphne, dank jullie wel. Mede door jullie werk is onze trouwdag onvergetelijk geworden. “

- Daniël Krommert -

Woerden

BRUIDSPAKKEN VOLLEDIG OP MAAT GEMAAKT

Beige trouwpak voorbeeld

“In één woord Top. wat een goed gevoel voor de wensen van de klant. al vanaf de eerste afspraak tot het uiteindelijk in 1 keer perfect zittende trouwpak alles in 1 keer goed. keurig elke afspraak nagekomen en dat in een hele warme familiare omgeving. mocht iemand ooit niet weten waar je moet beginnen om ene trouwpak te vinden… start hier en zoek niet verder. zo tevreden dat in de toekomst ik voor mijn werk ook hier mijn pakken op maat laat maken. Hartelijk dank Daphne en Rutger voor een persoonlijke en professionele service.

- Beerend van Heezik -

Maarssen

” Ik heb mijn trouwpak aan laten meten bij Rietbergh en heb hier van begin tot het einde van genoten!
Echt een unieke- en persoonlijk ervaring die ik iedereen wil aanraden! “

- Ruud Booltink-

Westervoort

” Bij de winkel waar ik mijn pak oorspronkelijk had besteld voor onze bruiloft werd mijn pak op het laatst gecanceld. Dus op het allerlaatste moment moest ik nog switchen. Gelukkig achteraf, want hierdoor kwam ik bij Rietbergh uit. Ik kon meteen terecht en ze namen alle tijd voor me. Daarnaast zijn het echte vakmensen waardoor ik heel goed geholpen ben in het samenstellen van het pak. Het resultaat was erg mooi en ook nog eens op tijd binnen (slechts enkele weken) waardoor ik nog op tijd voor de bruiloft mijzelf in een prachtig pak kon laten zien. Ik kan dan Rietbergh ook van harte bij iedereen aanraden voor vakkundig advies, betrouwbare levertijd en natuurlijk mooie pakken. “

- Maarten -

Amersfoort

TROUWPAKKEN leverancier van een totaalpakket

” Wat een fantastisch bedrijf. Jonge fanatieke mensen met gevoel en passie voor hun vak!
Veel complimenten gekregen, een echte aanrader. “

- Johan van Lagen -

Ede

” Voor mijn trouwpak ben ik op aanraden van een vriend terecht gekomen bij Rietbergh trouwpakken. Rietbergh biedt een bijzonder groot assortiment aan stoffen en mogelijkheden aan. Daphne is erg betrokken en heeft mij zeer vakkundig begeleid door het gehele proces. Het was een fantastische beleving en ik zal in de toekomst zeker bij ze terugkomen voor een maatpak. “

- Niels Hubers -

Lent

” Voor mijn bruiloft in mei van dit jaar ben ik na wat zoekwerk op Google bij Rietbergh uitgekomen. En ik kan achteraf zeggen dat deze keuze een schot in de roos is geweest! Er is heel veel te kiezen wat betreft stoffen, er wordt geweldig meegedacht, perfect ingespeeld op de wensen van de klant en het eindresultaat was in mijn geval nog mooier dan ik had kunnen wensen. “

- Eelco Markensteyn -

Nijmegen

GRATIS STYLINGADVIES VOOR HEREN

Trouwpak op maat

Jij staat voor ons centraal. In ons pand word je warm opgevangen en geven wij oprechte, persoonlijke aandacht. Wij zijn ervan overtuigt dat je bij ons op het juiste adres bent om te slagen voor een geschikt maatpak, trouwpak of smoking. Deze punten samen zorgen ervoor dat je niet alleen naar huis gaat met jouw ideale Rietbergh suit, maar dat de sfeer, hulp en passie van ons het plaatje compleet maakt.

Klantenreviews van Rietbergh

De belevenis van onze klanten bij het ontwikkelen van hun droompak staat bij ons op één. Onze visie is dat je comfortabel en zelfverzekerd bij ons de deur uitgaat met jouw perfect suit! Deze visie wordt beloond en gewaardeerd door onze klanten. Zij geven ons een 9.9 beoordeling op basis van meer dan honderd klantenreviews op weddingblog ‘The Perfect Wedding’ en Google. Wij zijn hiermee de aanbieder met de meeste- en tevens de beste reviews in Nederland. Ben jij de volgende die we mogen helpen?

 

Ruim assortiment aan stoffen

Dankzij ons aanbod van ruim 10.000 stoffen van ’s werelds beste stoffenproducenten kunnen wij jou de meest luxueuze én exclusieve stoffen aanbieden die nergens anders in Nederland verkrijgbaar zijn. Elk halfjaar vernieuwen wij ons aanbod met de nieuwste en meest trendy stoffen. Kom jij je laten verassen?

Levertijd van een trouwpak

Het produceren van jouw Rietbergh maatpak, trouwpak of smoking heeft tijd nodig. Omdat wij vinden dat jij deze kwaliteit verdiend, bedraagt onze levertijd van maatpakken en smoking vier tot zes weken. Voor een trouwpak is dit acht weken. Wij raden je dus aan om  bijtijds contact met ons op te nemen. 

In één keer slagen voor uw trouwpak

Hoe ideaal is het om in één keer te slagen? Om je van een gehele outfit te voorzien wat past bij jouw maatpak, trouwpak of smoking, bieden wij een compleet productassortiment aan waarbij in één keer slagen mogelijk is! Naast maatkleding verkopen wij ook maatshirts, overcoats, raincoats, dassen, bowties en zelfs schoenen van verschillende bekende merken.

Een trouwpak kopen van Rietbergh.com

Heb jij last minute een pak nodig? No stress! Wij kunnen speciaal voor jou de levertijd verkorten zodat jij toch nog op de gewenste tijd jouw pak in huis hebt! De productietijd bedraagt dan twee tot drie weken in plaats van 4 tot 6 weken. Om deze snelle service voor jou te bewerkstelligen, berekenen wij eenmalig expreskosten van €225,-.

DE TROUWPAKKENTRENDS VAN 2022

Telefoon:

026 - 320 3378

Adres:

Schans 1
6931 SG
Westervoort
Nederland

E-mail:

info@rietbergh.com

Openingstijden:

 

 

Bezoeken zijn uitsluitend op afspraak:

 

Maandag 9:00-17:30 uur
Dinsdag 9:00-17:30 uur
Woensdag 9:00-17:30 uur
Donderdag 9:00-17:30 uur
Vrijdag 9:00-17:30 uur
Zaterdag 9:00-17:30 uur
Zondag Gesloten

 

Tijdsduur oriëntatiegesprek: 
45 minuten
Tijdsduur meetsessie (inclusief oriëntatiegesprek): 2,5 uur
Wilt u een trouwpak bij ons kopen?
Onze levertijd is 5 weken. 

Plan nu ook je meetafspraak alvast in voor 2022! 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze klanten geven ons een:

Rietbergh trouwpakken 9.9 out of 154 reviews