MAATPAKKEN

De mooiste pakken volledig op maat, inclusief gratis stylingadvies door professionals.

 

Op zoek naar een maatpak / maatkostuum? Op deze pagina een kleine greep uit ons assortiment en enkele foto’s van onze klanten.
Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van maatpakken en toebehoren is Rietbergh dé partij voor uw zakelijke garderobe.
Een maatkostuum van Rietbergh is altijd volledig op maat en exclusief te customizen naar wens. Uiteraard onder professionele
begeleiding van onze maatpakkenexperts. Voor modieuze- en luxueuze maatpakken en een persoonlijk stylingadvies bent u bij Rietbergh dus gegarandeerd op het juiste adres. 

Rietbergh is sinds enkele jaren de vaste leverancier van de maatpakken en maatshirts van het NOS Journaal. Samen met topstyliste Hanna Suurland is Rietbergh medeverantwoordelijk voor succesvolle restyling van alle nieuwslezers, verslaggevers en weermannen van het NOS Journaal.  Naast het NOS Journaal kleden wij ook verschillende presentatoren van RTL Boulevard, SBS6, NET5 en Omroep Max en zijn de maatpakken van Rietbergh dus dagelijks op TV te zien. Verder voorzien wij ook vele zakelijke klanten van maatpakken, waaronder veel ondernemers, advocaten, salesmanagers, directeuren, directieleden, trainers, enz. Dus mocht u op zoek zijn naar een meer dan alleen een pak en wilt u graag een advies van een expert?
Wij helpen u graag verder. 

“Als journaalpresentator ben ik begonnen met het dragen van de maatpakken van Rietbergh, gewoon omdat ze perfect zitten. Ze zijn op mijn lichaam gemaakt en dat zie je. En je bepaalt zelf de kleur, stof en kwaliteit, na natuurlijk deskundig advies van Rutger en Daphne. Ideaal!”

- Rik van de Westelaken -

★★★★★

” Topproducten, groot assortiment én een uitmuntende service!”

- Paul Bongers -

★★★★★

Ik stond echt verbaasd van de mogelijkheden. Alles maar dan ook echt alles werd besproken en naar mijn wens genoteerd.

- Ralf Czogallik -

★★★★★

” Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Rietbergh is echt een aanrader. Kwaliteit en service is top
en de mensen die je helpen zijn zeer bekwaam en professioneel “

- Ivo -

★★★★★

” Rietbergh een zaak waar persoonlijk contact, maatwerk en kwaliteit voorop staat in mijn ervaring.”

- Sybe -

★★★★★

Werkwijze

Rietbergh staat voor maatpakken met stijl en elegantie. Omdat het maatpak volledig is gemaakt aan de hand van uw persoonlijke maten spreekt draagcomfort voor zich.

Onze klanten

Rietbergh is een specialist op het gebied van organisaties kleden en stylen. Zo is Rietbergh sinds 2012 de vaste maatpakkenleverancier van het NOS journaal en kleden wij alle 37 nieuwslezers, verslaggevers en weermannen. Naast het NOS journaal kleedt Rietbergh ook veel bedrijven, ondernemers, accountmanagers, vertegenwoordigers, trainers, notarissen, advocaten, enz.

Zakelijke stoffen

Naast onze complete assortiment hebben we ook speciaal voor onze zakelijke klanten een specifieke groep stoffen geselecteerd. Deze selectie houdt niet alleen rekening met ‘appearance’ maar ook met het intensieve gebruik van uw pak.

Meetdagen

Zowel voor organisaties als voor particulieren is het mogelijk om meetdagen te organiseren. Deze meetdagen kunnen zeven dagen per week zowel overdag als s’avonds worden ingepland. Hierdoor kunnen aantrekkelijke kortingen worden bemachtigd. De hoogte van de korting is afhankelijk van het aantal kopende personen.

Levertijd

De levertijd van een Rietbergh maatpak bedraagt vier tot zes weken. De levertijd van een Rietbergh maatoverhemd bedraagt vier weken.

Totaalpakket

Rietbergh biedt ook voor zakelijke klanten een totaalpakket: overjassen, colberts, gilets, pantalons, overhemden, vrijetijds-broeken, chino’s, shirts, sokken, ondergoed, stropdassen, strikjes, manchetknopen, bretellen, shawls en schoenen. U kunt bij Rietbergh dus compleet én in één keer slagen.

Tijdnood?

Indien u in tijdnood zit is het in de meeste gevallen mogelijk om de levertijd te verkorten. Hiervoor worden eenmalig expreskosten van €225,- berekend. De productietijd bedraagt dan twee tot drie weken.

UITGELICHTE MAATPAKKEN

 

Telefoon:

026 - 320 3378

Adres:

Schans 1
6931 SG
Westervoort
Nederland

E-mail:

info@rietbergh.com

Openingstijden:

 

Bezoeken zijn uitsluitend op afspraak:

Maandag 9:00-17:00 uur
Dinsdag 9:00-17:00 uur
Woensdag 9:00-17:00 uur
Donderdag 9:00-17:00 uur
Vrijdag 9:00-17:00 uur
Zaterdag 9:00-17:00 uur
Zondag Gesloten

Tijdsduur oriëntatiegesprek:  c.a. 1 uur
Tijdsduur meetsessie:           c.a. 2,5 uur

 

 

Onze klanten geven ons een:

Rietbergh trouwpakken 9.9 uit 89 ervaringen