function deactivate_on_blog_page() { if ( is_home() ) { add_filter( 'do_rocket_lazyload', '__return_false' ); } } add_filter( 'wp', __NAMESPACE__ . '\deactivate_on_blog_page' );
klanten van Rietbergh

MAATPAKKEN

“Als journaalpresentator ben ik begonnen met het dragen van de maatpakken van Rietbergh, gewoon omdat ze perfect zitten.
Ze zijn op mijn lichaam gemaakt en dat zie je meteen. En je bepaalt zelf de kleur, stof en kwaliteit,
na natuurlijk deskundig advies van Rutger en Daphne. Ideaal!”

- Rik van de Westelaken -

Amsterdam

” Topproducten, groot assortiment én een uitmuntende service!”

- Paul Bongers -

Amsterdam

MAATPAKKEN INCLUSIEF GRATIS STYLINGADVIES

“Ik stond echt verbaasd van de mogelijkheden. Alles maar dan ook echt alles werd besproken en naar mijn wens genoteerd. “

- Ralf Czogallik -

Nederweert

“Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Rietbergh is écht een aanrader.
Kwaliteit en service is top en de mensen die je helpen zijn zeer bekwaam en professioneel. “

- Ivo -

Maasland

“Rietbergh, een zaak waar persoonlijk contact, maatwerk en kwaliteit voorop staat in mijn ervaring. “

- Sybe -

Deventer

de mooiste kostuums op maat

ZAKELIJKE MAATPAKKEN & ACCESSOIRES

Maatpakken

Een perfect passend maatpak, klinkt dat niet als een must have voor iedere garderobe? Rietbergh maatpakken staan voor stijl, kwaliteit en subliem draagcomfort. Volledig custom-made en altijd op maat! Win-win!

Onze maatpakkenklanten

Onder onze maatpakkenklanten vallen ook verschillende publieke figuren, waaronder de verschillende nieuwslezers en verslaggevers van het NOS Journaal, Rik van de Westelaken, Sander Schimmelpenninck, Frank Dane, Johnny de Mol, Sybrand Nyssen, Roelof Hemmen, maar ook (ex-) profvoetballers zoals Patrick Kluivert, Ulrich van Gobbel, Wesley Sneijder, Erik Pieters, Tim Matavz, Erwin Mulder en Willie Overtoom mogen wij inmiddels tot onze klandizie rekenen. Naast de publieke figuren kleden we uiteraard ook bedrijven, ondernemers, accountmanagers, vertegenwoordigers, trainers, notarissen, advocaten, enz. Dus ook voor mooie maatpakken weet men ons te vinden. 

Ben je benieuwd naar de positieve reviews over onze klanten, check dan onze reviews pagina!

Zakelijke stoffen

Op zoek naar een iets zakelijkere look? Naast onze complete assortiment hebben we ook een specifieke groep stoffen geselecteerd. Deze business fabrics houden niet alleen rekening met appearance, maar ook met het intensieve gebruik van het maatkostuum.

Meetdagen

Wij organiseren ook meetdagen voor organisaties en particulieren. Deze meetdagen kunnen vijf dagen per week worden ingepland.

Levertijd

Good to know! De levertijd van een Rietbergh maatpak bedraagt vier tot zes weken. De levertijd van een Rietbergh maatoverhemd bedraagt vier weken.

Totaalpakket

Op zoek naar een totaalpakket voor een maatpak? Dan is Rietbergh your way to go! Hoe gaaf is het om jouw maatpak een klassieke touch te geven met bretels, of je total look helemaal af te maken met een hippe stropdas? Bij ons kun je terecht voor bijbehorende overjassen, colberts, gilets, pantalons, overhemden, vrijetijdsbroeken, chino’s, shirts, sokken, ondergoed, stropdassen, strikjes, manchetknopen, bretellen, shawls én schoenen.

Tijdnood?

Heb jij last minute een pak nodig? No stress! Wij kunnen speciaal voor jou de levertijd verkorten zodat jij toch nog op de gewenste tijd jouw pak in huis hebt! De productietijd bedraagt dan twee tot drie weken in plaats van 4 tot 6 weken. Om deze snelle service voor je te bewerkstelligen, berekenen wij eenmalig expreskosten van €225,-

UITGELICHTE MAATPAKKEN COLLECTIE

Telefoon:

026 - 320 3378

Adres:

Schans 1
6931 SG
Westervoort
Nederland

E-mail:

info@rietbergh.com

Openingstijden:

 

 

Bezoeken zijn uitsluitend op afspraak:

 

Maandag 9:00-17:30 uur
Dinsdag 9:00-17:30 uur
Woensdag 9:00-17:30 uur
Donderdag 9:00-17:30 uur
Vrijdag 9:00-17:30 uur
Zaterdag 9:00-17:30 uur
Zondag Gesloten

 

Tijdsduur oriëntatiegesprek: 
45 minuten
Tijdsduur meetsessie (inclusief oriëntatiegesprek): 2,5 uur
Wilt u een trouwpak bij ons kopen?
Onze levertijd is 5 weken. 

Plan nu ook je meetafspraak alvast in voor 2022! 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze klanten geven ons een:

Rietbergh trouwpakken 9.9 out of 154 reviews