RIETBERGH MAATPAKKEN

Werkwijze

Rietbergh staat voor maatpakken met stijl en elegantie. Omdat het maatpak volledig is gemaakt aan de hand van uw persoonlijke maten spreekt draagcomfort voor zich.

Onze klanten

Rietbergh is een specialist op het gebied van organisaties kleden en stylen. Zo is Rietbergh sinds 2012 de vaste maatpakkenleverancier van het NOS journaal en kleden wij alle 37 nieuwslezers, verslaggevers en weermannen. Naast het NOS journaal kleedt Rietbergh ook veel bedrijven, ondernemers, accountmanagers, vertegenwoordigers, trainers, notarissen, advocaten, enz.

Zakelijke stoffen

Naast onze complete assortiment hebben we ook speciaal voor onze zakelijke klanten een specifieke groep stoffen geselecteerd. Deze selectie houdt niet alleen rekening met ‘appearance’ maar ook met het intensieve gebruik van uw pak.

Meetdagen

Zowel voor organisaties als voor particulieren is het mogelijk om meetdagen te organiseren. Deze meetdagen kunnen zeven dagen per week zowel overdag als s’avonds worden ingepland. Hierdoor kunnen aantrekkelijke kortingen worden bemachtigd. De hoogte van de korting is afhankelijk van het aantal kopende personen.

Levertijd

De levertijd van een Rietbergh maatpak bedraagt vier tot zes weken. De levertijd van een Rietbergh maatoverhemd bedraagt vier weken.

Totaalpakket

Rietbergh biedt ook voor zakelijke klanten een totaalpakket: overjassen, colberts, gilets, pantalons, overhemden, vrijetijds-broeken, chino’s, shirts, sokken, ondergoed, stropdassen, strikjes, manchetknopen, bretellen, shawls en schoenen. U kunt bij Rietbergh dus compleet én in één keer slagen.

Tijdnood?

Indien u in tijdnood zit is het in de meeste gevallen mogelijk om de levertijd te verkorten. Hiervoor worden eenmalig expreskosten van €225,- berekend. De productietijd bedraagt dan twee tot drie weken.

Telefoon

026 - 320 3378

Adres

Schans 1
6931 SG
Westervoort
Nederland

E-mail

info@rietbergh.com

Openingstijden

Bezoeken zijn uitsluitend op afspraak:

Maandag 9:00-17:00 uur
Dinsdag 9:00-17:00 uur
Woensdag 9:00-17:00 uur
Donderdag 9:00-17:00 uur
Vrijdag 9:00-17:00 uur
Zaterdag 9:00-17:00 uur
Zondag Gesloten

Tijdsduur oriëntatiegesprek:  c.a. 1 uur
Tijdsduur meetsessie:           c.a. 2,5 uur

Onze klanten geven ons een:

Rietbergh trouwpakken 9.9 out of 65 reviews