function deactivate_on_blog_page() { if ( is_home() ) { add_filter( 'do_rocket_lazyload', '__return_false' ); } } add_filter( 'wp', __NAMESPACE__ . '\deactivate_on_blog_page' );

WIJ ZIJN WEER OPEN!

Heeft u uw maatpak in de maanden juli/augustus nodig?  Laat u dan max. 5 weken van te voren inmeten. 
Heeft u het maatpak nodig in de maanden september t/m 15 oktober 2022. Laat u dan voor 9 juli 2022 inmeten!
Wegens de vele aanvragen willen wij iedereen  adviseren om bijtijds een afspraak in te plannen, want vol is vol!
Zoals gewoonlijk werken wij nog steeds uitsluitend op afspraak en nemen we de regels van het RIVM in acht.
Dit om de veiligheid van zowel u als onze medewerkers te kunnen waarborgen

MAATPAKKEN

“Als journaalpresentator ben ik begonnen met het dragen van de maatpakken van Rietbergh, gewoon omdat ze perfect zitten.
Ze zijn op mijn lichaam gemaakt en dat zie je meteen. En je bepaalt zelf de kleur, stof en kwaliteit,
na natuurlijk deskundig advies van Rutger en Daphne. Ideaal!”

- Rik van de Westelaken -

Amsterdam

” Topproducten, groot assortiment én een uitmuntende service!”

- Paul Bongers -

Amsterdam

INC. GRATIS STYLINGADVIES

“Ik stond echt verbaasd van de mogelijkheden. Alles maar dan ook echt alles werd besproken en naar mijn wens genoteerd. “

- Ralf Czogallik -

Nederweert

“Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Rietbergh is écht een aanrader.
Kwaliteit en service is top en de mensen die je helpen zijn zeer bekwaam en professioneel. “

- Ivo -

Maasland

“Rietbergh, een zaak waar persoonlijk contact, maatwerk en kwaliteit voorop staat in mijn ervaring. “

- Sybe -

Deventer

gun jezelf het mooiste maatpak

custom-made & volledig op maat

Werkwijze

Een persoonlijk maatpak, klinkt dat niet als een must have? Rietbergh staat voor maatpakken met stijl, elegantie én biedt draagcomfort.
Win-win
!

Onze klanten

Zie je ook altijd de stylish nieuwslezers, verslaggevers en weermannen van het NOS journaal op de televisie? Of misschien de fashionable Rik van Westelaken van ‘Wie is de Mol’? Met trots kunnen wij zeggen dat Rietbergh de vaste maatpakkenleverancier is van deze partijen. Naast het NOS journaal en ‘Wie is de Mol’, kleden we veel bedrijven, ondernemers, accountmanagers, vertegenwoordigers, trainers, notarissen, advocaten, enz. An endless list! Ben je benieuwd naar de positieve reviews over onze klanten, check dan onze klantenervaringen pagina!

Zakelijke stoffen

Op zoek naar een iets zakelijkere look? Naast onze complete assortiment hebben we ook een specifieke groep stoffen geselecteerd. Deze business fabrics houden niet alleen rekening met appearance, maar ook met het intensieve gebruik van het maatkostuum.

Meetdagen

Wij organiseren ook meetdagen voor organisaties en particulieren. Deze meetdagen kunnen vijf dagen per week worden ingepland.  

Levertijd

Good to know! De levertijd van een Rietbergh maatpak bedraagt vier tot zes weken. De levertijd van een Rietbergh maatoverhemd bedraagt vier weken.

Totaalpakket

Op zoek naar een totaalpakket voor een maatpak? Dan is Rietbergh your way to go! Hoe gaaf is het om jouw maatpak een klassieke touch te geven met bretels, of je total look helemaal af te maken met een hippe stropdas? Bij ons kun je terecht voor bijbehorende overjassen, colberts, gilets, pantalons, overhemden, vrijetijdsbroeken, chino’s, shirts, sokken, ondergoed, stropdassen, strikjes, manchetknopen, bretellen, shawls én schoenen.

Tijdnood?

Heb jij last minute een pak nodig? No stress! Wij kunnen speciaal voor jou de levertijd verkorten zodat jij toch nog op de gewenste tijd jouw pak in huis hebt! De productietijd bedraagt dan twee tot drie weken in plaats van 4 tot 6 weken. Om deze snelle service voor je te bewerkstelligen, berekenen wij eenmalig expreskosten van €225,-

UITGELICHTE MAATPAKKEN

Gratis stylingadvies

Benieuwd naar een touch of Rietbergh? Bij Rietbergh krijg je een gratis styling advies bij aanschaf van een trouwpak, maatpak en/of smoking. Het bevat een made-to-measure advies op basis van jouw persoonlijke- en fysieke eigenschappen. Dankzij onze jarenlange ervaring en het out of the box denken, zijn we experts geworden in het bedenken van combinaties die het best bij jou passen. Laat je daarom gratis adviseren bij Rietbergh en wij zorgen voor een one of a kind look!

Meer dan 12 jaar ervaring in maatkleding

Ben je op zoek naar expertise? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met ruim 12 jaar lang ervaring in het vervaardigen van de meest fashionable, mooiste en tijdloze maatpakken, trouwpakken en smokings op maat, staat Rietbergh bekend als specialist in pakken. Sinds de oprichting in 2006 heeft Rietbergh inmiddels duizenden tevreden klanten geholpen. Check onze klantenervaringen pagina voor positieve de reviews.

Modieus naar de laatste ontwikkelingen

Bij Rietbergh vinden we het belangrijk dat we op de hoogte zijn van de laatste trends- en ontwikkelingen op het gebied van mode en stijl om je van professionele advies te voorzien. We hebben daarom een jong team dat zich continu ontwikkeld en actief bezig is met het verzamelen van informatie en het ontwikkelen van trends. We reizen de hele wereld rond en bezoeken regelmatig gerenommeerde modebeurzen en modesteden.

Telefoon:

026 - 320 3378

Adres:

Schans 1
6931 SG
Westervoort
Nederland

E-mail:

info@rietbergh.com

Openingstijden:

 

 

Bezoeken zijn uitsluitend op afspraak:

 

Maandag 9:00-17:30 uur
Dinsdag 9:00-17:30 uur
Woensdag 9:00-17:30 uur
Donderdag 9:00-17:30 uur
Vrijdag 9:00-17:30 uur
Zaterdag 9:00-17:30 uur
Zondag Gesloten

 

Tijdsduur oriëntatiegesprek: 
45 minuten
Tijdsduur meetsessie (inclusief oriëntatiegesprek): 2,5 uur
Wilt u een trouwpak bij ons kopen?
Onze levertijd is 5 weken. 

Plan nu ook je meetafspraak alvast in voor 2021! 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze klanten geven ons een:

Rietbergh trouwpakken 9.9 out of 153 reviews