function deactivate_on_blog_page() { if ( is_home() ) { add_filter( 'do_rocket_lazyload', '__return_false' ); } } add_filter( 'wp', __NAMESPACE__ . '\deactivate_on_blog_page' );
Jessy Kemper in een witte Rietbergh smoking op maat

Smoking

Op maat gesneden elegantie. Maak een statement met onze unieke Rietbergh smokings op maat.

Let op!  De meeste gala’s vinden veelal plaats in oktober, november, december, januari en februari. Laat u daarom bijtijds inmeten voor een smoking! Houdt rekening met een leverdatum van 5 weken. Tegen een meerprijs kunnen we dit overigens versnellen naar 3 weken.

AFSPRAAK INPLANNEN

Smoking

Op maat gesneden elegantie. Maak een statement met onze unieke Rietbergh smokings op maat.

Let op!  De meeste gala’s vinden veelal plaats in oktober, november, december, januari en februari. Laat u daarom bijtijds inmeten voor een smoking! Houdt rekening met een leverdatum van 5 weken. Tegen een meerprijs kunnen we dit overigens versnellen naar 3 weken.

AFSPRAAK INPLANNEN

BLACK TIE GALA’S

” Wat een belevenis! Geweldige service en kwaliteit. Eerst met een kameraad mee geweest zijn pak uit zoeken. Nadat hij er zo gelikt uit zag, met daarbij de service en kwaliteit van Rietbergh, heeft mij doen besluiten ook ben Daphne (topper!) langs te gaan. Na enkele maanden wist zij nog precies in welke kleuren ik mijn pak zou willen hebben en heeft een weloverwogen keuze aan staaltjes aangeboden. Zo bleef het voor mij, als iemand die nooit een pak draagt, heel goed te overzien en hier een beeld bij te maken. Vandaag kon ik mijn maatpak ophalen. Hij is super! Ook nog schoenen erbij aan kunnen schaffen via een van hun partners. Alles onder één dak, wat heel erg fijn is. Scheelt een hele zorg minder bij het geregeld van de bruiloft in ons geval. Daphne, hartelijk bedankt voor de goede zorgen. Dikke 5 sterren en verdient ook. “


⭐︎
⭐︎⭐︎⭐︎⭐︎

Joep Grobben

Arnhem, Gelderland

” Met veel persoonlijke aandacht een pak laten aanmeten door Daphne Rietbergh. Oog voor detail en gewoon goede service. Daarnaast schroomt ze niet om haar eerlijke mening te geven over wat wel en niet mooi staat. Daar houd ik wel van. Ik heb een fantastische bruiloft gehad in een heerlijk zittend (en uitziend) maatpak! 100% aanbeveling en ik kom zeker nog een keertje terug!!”


⭐︎
⭐︎⭐︎⭐︎⭐︎

Arie van Santen

Arnhem, Gelderland

KEUZE UIT DUIZENDEN TYPE STOFFEN

” Zelf erg tevreden over service, materialen, maatvoering en styling, maar ook veel complimenten gekregen over het pak en de accessoires. “


⭐︎
⭐︎⭐︎⭐︎⭐︎

Jurgen van der Burg

Arnhem, Gelderland

” Rietbergh heeft mij laten stralen op onze grote dag. Ik kan de complimenten over het maatpak niet meer tellen! Vanaf het eerste gesprek was het meteen duidelijk dat ik in goede handen was om dit voor elkaar te krijgen, mijn vrouw was sprakeloos 😉 “


⭐︎
⭐︎⭐︎⭐︎⭐︎

Arnie

Nijmegen, Gelderland

” Mijn trouwpak heb ik laten maken door Rietbergh. Mijn verwachtingen waren erg hoog gespannen gezien alle lovende reacties en recensies op internet. Geen woord is gelogen. Rietbergh levert een topproduct af in combinatie met een top service. Ik heb tijdens het gehele proces (van het eerste telefoongesprek tot en met de levering van mijn trouwpak) te maken gehad met professionals die hun vak verstaan en die dit met passie tot uiting brengen. Daarnaast zijn zij zelf erg kritisch op hun eigen product. Alles moét tot in detail kloppen zodat jij als klant met een perfect product de deur uitgaat. Rietbergh gaat erg professioneel te werk maar maakt het tegelijk erg persoonlijk. Hierdoor voel je je erg welkom. Al met al is het voor mij een hele mooie ervaring geweest en kan ik iedereen Rietbergh aanraden. “


⭐︎
⭐︎⭐︎⭐︎⭐︎

Devran

Arnhem, Gelderland

GROTE COLLECTIE BOWTIES & ACCESSOIRES

Werkwijze

Smoking hot! Rietbergh staat voor luxueuze smokings die zelf zijn samen te stellen. Tijdens een meetsessie gaan wij samen met je kijken naar de mogelijkheden van jouw smoking. Ben je enthousiast en tevreden met de samenstelling? Dan plannen we vijf weken later een doorpas in. Dankzij onze jarenlange ervaringen op het gebied van smokings, gala’s, black tie events en de vele opdrachten voor televisieshows zijn wij de geschikte partij om je hierbij te helpen, zodat jij als mister picture perfect jouw unieke smoking kunt gaan dragen.

Levertijd

Het produceren van jouw Rietbergh maatpak, trouwpak of smoking heeft tijd nodig. Omdat wij vinden dat jij deze kwaliteit verdiend, bedraagt onze levertijd van maatpakken en smoking vier tot zes weken. Voor een trouwpak is dit acht weken. Wij raden je dus aan om  bijtijds contact met ons op te nemen. 

Stoffenassortiment

Dankzij ons aanbod van ruim 8000 stoffen van ’s werelds beste stoffenproducenten kunnen wij jou de meest luxueuze én exclusieve stoffen aanbieden die nergens anders in Nederland verkrijgbaar zijn. Elk halfjaar vernieuwen wij ons aanbod met de nieuwste en meest trendy stoffen. Kom jij je laten verassen?

Tijdnood?

Heb jij last minute een pak nodig? No stress! Wij kunnen speciaal voor jou de levertijd verkorten zodat jij toch nog op de gewenste tijd jouw pak in huis hebt! De productietijd bedraagt dan twee tot drie weken in plaats van 4 tot 6 weken. Om deze snelle service voor jou te bewerkstelligen, berekenen wij eenmalig expreskosten van €225,-.

Totaalpakket

Hoe ideaal is het om in één keer te slagen? Om je van een gehele outfit te voorzien wat past bij jouw maatpak, trouwpak of smoking, bieden wij een compleet productassortiment aan waarbij in één keer slagen mogelijk is! Naast maatkleding verkopen wij ook maatshirts, overcoats, raincoats, dassen, bowties en zelfs schoenen van verschillende bekende merken.

Igor Beuker in een Rietbergh smoking

uitgelichte smokings

Jessy Kemper in een witte smoking van Rietbergh uit Westervoort

Telefoon:

085 - 080 5182

Adres:

Meipoortstraat 10
6981 DK
Doesburg
Nederland

E-mail:

info@rietbergh.com

Openingstijden:

 

 

Bezoeken zijn uitsluitend op afspraak:

 

Maandag 09:30 - 17:30 uur
Dinsdag 09:30 - 17:30 uur
Woensdag 09:30 - 17:30 uur
Donderdag 09:30 - 17:30 uur
Vrijdag 09:30 - 17:30 uur
Zaterdag 09:30 - 17:30 uur
Zondag Gesloten

Tijdsduur oriëntatiegesprek: 
45 minuten
Tijdsduur meetsessie (inclusief oriëntatiegesprek): 2,5 uur

Plan nu ook je meetafspraak alvast in voor 2024!