Herfst / Winter collectie 2024 – 2025

Trouwpakken, Maatpakken & Smokings op maat

 ” Kom langs in de meest romantische stad van Gelderland.”

 

 

Afspraak maken
Eelke in een blauw trouwpak met een unieke bowtie

SMOKING OP MAAT

Het dragen van een smoking is meer dan alleen een kledingkeuze; het is een statement van elegantie, respect en tijdloze stijl. In een wereld waar casual kleding steeds meer de norm wordt, onderscheidt het dragen van een smoking je als iemand die aandacht besteedt aan detail en belang hecht aan traditie en formaliteit.

Een smoking wordt traditioneel gedragen bij formele evenementen zoals gala’s, bruiloften, formele diners en sommige dansgelegenheden. Deze kledingstukken zijn ontworpen om de drager een verfijnde en gepolijste uitstraling te geven, wat bijdraagt aan de feestelijke en plechtige sfeer van dergelijke gelegenheden. Het respecteert de inspanningen van de gastheer en toont aan dat je de gelegenheid serieus neemt.

Bovendien biedt een smoking een unieke vorm van zelfexpressie. Hoewel het een standaardontwerp volgt, zijn er tal van mogelijkheden voor personalisatie – van de keuze van de das (vlinderdas of stropdas), het vest of de cummerbund, tot de stof en kleur van het jasje. Deze subtiele variaties stellen de drager in staat om zijn persoonlijke stijl te tonen, terwijl hij toch binnen de grenzen van formele kledingetiquette blijft.

In een tijdperk waarin individuele uitdrukking en persoonlijke branding steeds belangrijker worden, biedt een smoking een perfecte balans tussen conformiteit en individualiteit, waardoor je opvalt in de menigte, terwijl je toch een gevoel van klassieke verfijning behoudt.

EEN SMOKING ALS TROUWPAK

Hierbij een greep uit onze collectie smokings die ook te gebruiken zijn als trouwpak.

SPECIAAL OP MAAT GEMAAKT

Rietbergh smokings zijn het toppunt van maatwerk en personalisatie. Elke smoking wordt op maat gemaakt, perfect afgestemd op de individuele maten van de klant. Klanten hebben de vrijheid om elk aspect van hun smoking te personaliseren, van stoffen en kleuren tot knopen en voering, voor een unieke, op maat gemaakte ervaring.

Shervon in een blauw trouwpak van Rietbergh
rietbergh smoking op maat color

BIJPASSENDE ACCESSOIRES

Maak je trouwdag of gala onvergetelijk met de perfecte finishing touch van Rietbergh. Onze zorgvuldig samengestelde collectie accessoires is ontworpen om jouw smoking tot in de puntjes te complementeren. Van stijlvolle vlinderdassen tot elegante schoenen, elk item weerspiegelt de kwaliteit en diversiteit van onze merkenportfolio. Kies voor Rietbergh en ervaar het gemak van een compleet, stressvrij en verfijnd ensemble.

Reviews

Een geweldige zaak! Zeker de moeite waard om eventjes voor in de auto te zitten! Je hebt gegarandeerd een kwalitatief goed en super mooi pak.

Corné Hoogendoorn ☆ ☆ ☆ ☆ ☆

29-03-2023

Ik ben ontzettend blij met mijn maatpak dat door Rietbergh is gemaakt. De ambiance bij Rietbergh is uitstekend, veel leuker dan in een standaard winkel. Zowel Rutger als Eefje, die mij beiden hebben geholpen, hebben daadwerkelijk verstand van zaken. Ze voelden goed aan waar ik naar op zoek was en het is gelukt precies het juiste daarbij te vinden. Ik heb dan ook enorm veel complimenten op mijn pak gekregen. Ik vond de prijs-kwaliteit verhouding keurig en ik zou hen dan ook zeker aanbevelen.
Stan Verhoeven ☆ ☆ ☆ ☆ ☆

11-12-2023

Alle reviews onder en boven mij geven het beeld al weer, maar waar je ook woont in Nederland, niets is ver genoeg om even naar Rietbergh te rijden. Alles klopt en doordat niets je wordt opgedrongen gaat het vanzelf en heb je het gevoel alsof je in je eigen kledingkamer staat omdat alles om jou draait en niet andersom. Absolute no-brainer voor iemand die van mooie spullen houdt en er de waarde van inziet.

Werner & Laura ☆ ☆ ☆ ☆ ☆

20-03-2020

Ik hou er niet van om met de eerste de beste in zee te gaan. Daar gaat wat onderzoek aan vooraf. Dat is dus ook gebeurd maar nergens ben ik vanaf het eerste contact zo plezierig, geruststellend en vakkundig geholpen als bij Rietbergh. Laten we eerlijk zijn, het is een belangrijk moment in je leven, wat de aanleiding ook is. Daar behoort dus ook de benodigde aandacht aan gegeven worden. Dat is hier dik in orde. Ruimte voor gezelligheid, humor maar zeker ook vakmanschap. Enorm blij met het resultaat. Alles is bespreekbaar maar luister met name naar hun input. Of je nu door Daphne of Rutger wordt geholpen maakt mij niets uit. In ons geval: Daphne, hartelijk dank voor wat je voor ons hebt betekend. Tot snel, groeten Sanne en Piet.

Sanne ☆ ☆ ☆ ☆ ☆

26-09-2022

benjamin van leer in een rietbergh smoking

Heb je een smoking gezien die je hart sneller laat kloppen? Of heb je bepaalde ideeën die je tot leven wilt wekken? Wacht dan niet langer en neem onmiddellijk contact met ons op! Dankzij onze uitgebreide kennis in trouwkleding en een sterk netwerk van partners, zijn we uitstekend voorbereid om je professioneel advies te geven over jouw op maat gemaakte smoking en bijbehorende accessoires. Voor al je vragen of om een afspraak te regelen, kun je ons telefonisch contacteren op 085 – 080 5182 of via e-mail op info@rietbergh.com. Jouw ideale outfit is maar een gesprek van je verwijderd.

Zwart trouwpak op maat
rietbergh smoking
smoking op maat