Eelke in een blauw trouwpak met een unieke bowtie

Smoking op maat

Het dragen van een smoking is meer dan alleen een kledingkeuze; het is een statement van elegantie, respect en tijdloze stijl. In een wereld waar casual kleding steeds meer de norm wordt, onderscheidt het dragen van een smoking je als iemand die aandacht besteedt aan detail en belang hecht aan traditie en formaliteit.

Een smoking wordt traditioneel gedragen bij formele evenementen zoals gala’s, bruiloften, formele diners en sommige dansgelegenheden. Deze kledingstukken zijn ontworpen om de drager een verfijnde en gepolijste uitstraling te geven, wat bijdraagt aan de feestelijke en plechtige sfeer van dergelijke gelegenheden. Het respecteert de inspanningen van de gastheer en toont aan dat je de gelegenheid serieus neemt.

Bovendien biedt een smoking een unieke vorm van zelfexpressie. Hoewel het een standaardontwerp volgt, zijn er tal van mogelijkheden voor personalisatie – van de keuze van de das (vlinderdas of stropdas), het vest of de cummerbund, tot de stof en kleur van het jasje. Deze subtiele variaties stellen de drager in staat om zijn persoonlijke stijl te tonen, terwijl hij toch binnen de grenzen van formele kledingetiquette blijft.

In een tijdperk waarin individuele uitdrukking en persoonlijke branding steeds belangrijker worden, biedt een smoking een perfecte balans tussen conformiteit en individualiteit, waardoor je opvalt in de menigte, terwijl je toch een gevoel van klassieke verfijning behoudt.

Een smoking als trouwpak

Hierbij een greep uit onze collectie smokings die ook te gebruiken zijn als trouwpak. 
Klik op de button voor meer voorbeelden.

Speciaal op maat gemaakt

Rietbergh smokings zijn het toppunt van maatwerk en personalisatie. Elke smoking wordt op maat gemaakt, perfect afgestemd op de individuele maten van de klant. Klanten hebben de vrijheid om elk aspect van hun smoking te personaliseren, van stoffen en kleuren tot knopen en voering, voor een unieke, op maat gemaakte ervaring.

Shervon in een blauw trouwpak van Rietbergh

Bijpassende accessoires

Maak je trouwdag of gala onvergetelijk met de perfecte finishing touch van Rietbergh. Onze zorgvuldig samengestelde collectie accessoires is ontworpen om jouw smoking tot in de puntjes te complementeren. Van stijlvolle vlinderdassen tot elegante schoenen, elk item weerspiegelt de kwaliteit en diversiteit van onze merkenportfolio. Kies voor Rietbergh en ervaar het gemak van een compleet, stressvrij en verfijnd ensemble.

Reviews

Ik heb mijn trouwpak gekocht bij Rietbergh en het resultaat was heel mooi en zat overal werkelijk perfect. Alleen al het uitzoeken, samenstellen en ‘customizen’ van het pak was een feest.
Ik kom zeker terug (maar dan niet voor een trouwpak 😉
 

Maarten Roest

☆ ☆ ☆ ☆ ☆

Vader en zoon trouwpak in driedelig, dat was mijn wens en is tot in alle details doorgevoerd. Geweldig resultaat! Zeer volwassen werkwijze. Vanaf de eerste ontspannen kennismaking tot aan de levering overtrof het alle verwachtingen. Diepe buiging voor deze aanpak en werkwijze. Ik kan ze dan ook alleen maar aanprijzen voor iedereen die er echt een onvergetelijke dag van wil maken!

Peter Jansen

☆ ☆ ☆ ☆ ☆

Ik heb een maatpak gekocht voor mijn bruiloft bij Rietbergh. Wat ben ik toch ontzettend goed geholpen door Rietbergh bij het samenstellen van mijn maatpak. Ze nemen uitgebreid de tijd en geven hun eerlijke mening. De passessie bij Rietbergh was een hele ervaring en echt een leuke dag. Ik ben echt onwijs blij met mijn trouwpak en het paste ook helemaal bij de jurk van de bruid. Tijdens de samenstellen van het pak houden ze ook rekening met de jurk van de bruid door vooraf een foto te vragen via de verloofde om er voor te zorgen dat we als geheel een mooi setje zijn. Tijdens de dag kreeg ik ook heel veel complimenten van de gasten over mjjn pak.

Alex de Boer

☆ ☆ ☆ ☆ ☆

Afgelopen juli ben ik getrouwd en ik ben voor mijn trouwpak geslaagd bij Rietbergh. Bij Rietbergh koop je niet zomaar een ‘standaard trouwpak’, maar wordt er echt iets persoonlijks en op maat gemaakt, volledig naar jouw wens en tot in detail uitgewerkt. Je kiest zelf de stof, kleur, details (zoals de namen van jou en je partner aan de binnenzijde van de jas geborduurd), accessoires, etc. En ze nemen echt de tijd voor je. Ik ben heel goed geholpen door Eefje en ik ben ontzettend blij met het eindresultaat!

Vincent Wannée

☆ ☆ ☆ ☆ ☆

Heb je een smoking gezien die je hart sneller laat kloppen? Of heb je bepaalde ideeën die je tot leven wilt wekken? Wacht dan niet langer en neem onmiddellijk contact met ons op! Dankzij onze uitgebreide kennis in trouwkleding en een sterk netwerk van partners, zijn we uitstekend voorbereid om je professioneel advies te geven over jouw op maat gemaakte smoking en bijbehorende accessoires. Voor al je vragen of om een afspraak te regelen, kun je ons telefonisch contacteren op 085 – 080 5182 of via e-mail op info@rietbergh.com. Jouw ideale outfit is maar een gesprek van je verwijderd.

Zwart trouwpak op maat