function deactivate_on_blog_page() { if ( is_home() ) { add_filter( 'do_rocket_lazyload', '__return_false' ); } } add_filter( 'wp', __NAMESPACE__ . '\deactivate_on_blog_page' );
Jessy Kemper in een witte Rietbergh smoking op maat

SMOKINGS

Bestel op tijd!


Als u de smoking in december 2023 nodig heeft, laat u dan vijf weken voor de gewenste datum inmeten. 
Wij zorgen dan dat u uw smoking bijtijds in huis heeft. 

Wij werken wij nog steeds uitsluitend op afspraak. 

Bel,  mail of DM ons voor het inplannen van een  meetafspraak.

BLACK TIE EVENTS

“Het aanmeten en passen van mijn kostuum was een ervaring op zich. Het gehele proces om te komen tot het voor mij ideale kostuum was echt fantastisch. Kwaliteit, kennis en ervaring brachten voor mij een perfect en zeer goed zittend kostuum met een hele mooie uitstraling.
De zeer persoonlijke benadering was een unieke ervaring.”

- Arnoud Beem -

Doetinchem

“Daphne en Rutger maken al jaren de mooiste- en meeste unieke smokings voor me.”

- Memru Renjaan -

Zevenaar

TUXEDOS FOR EVERY DRESSCODE

“Wat een prachtig pak en wat een keus! Een fijne winkel met kundig personeel!.”

- Jolanda -

Breda

” Geweldig bedrijf, geweldige ervaring. Helemaal happy met hoe mijn (toekomstige) man geholpen is, en hoe hij eruit ziet! “

- Alice Beumer -

Zelhem

” Mijn trouwpak heb ik laten maken door Rietbergh. Mijn verwachtingen waren erg hoog gespannen gezien alle lovende reacties en recensies op internet. Geen woord is gelogen. Rietbergh levert een topproduct af in combinatie met een top service. Ik heb tijdens het gehele proces (van het eerste telefoongesprek tot en met de levering van mijn trouwpak) te maken gehad met professionals die hun vak verstaan en die dit met passie tot uiting brengen. Daarnaast zijn zij zelf erg kritisch op hun eigen product. Alles moét tot in detail kloppen zodat jij als klant met een perfect product de deur uitgaat. Rietbergh gaat erg professioneel te werk maar maakt het tegelijk erg persoonlijk. Hierdoor voel je je erg welkom. Al met al is het voor mij een hele mooie ervaring geweest en kan ik iedereen Rietbergh aanraden. “

- Devran -

Arnhem

GROTE COLLECTIE BOWTIES & ACCESSOIRES

Werkwijze

Smoking hot! Rietbergh staat voor luxueuze smokings die zelf zijn samen te stellen. Tijdens een meetsessie gaan wij samen met je kijken naar de mogelijkheden van jouw smoking. Ben je enthousiast en tevreden met de samenstelling? Dan plannen we vijf weken later een doorpas in. Dankzij onze jarenlange ervaringen op het gebied van smokings, gala’s, black tie events en de vele opdrachten voor televisieshows zijn wij de geschikte partij om je hierbij te helpen, zodat jij als mister picture perfect jouw unieke smoking kunt gaan dragen.

Levertijd

Het produceren van jouw Rietbergh maatpak, trouwpak of smoking heeft tijd nodig. Omdat wij vinden dat jij deze kwaliteit verdiend, bedraagt onze levertijd van maatpakken en smoking vier tot zes weken. Voor een trouwpak is dit acht weken. Wij raden je dus aan om  bijtijds contact met ons op te nemen. 

Stoffenassortiment

Dankzij ons aanbod van ruim 8000 stoffen van ’s werelds beste stoffenproducenten kunnen wij jou de meest luxueuze én exclusieve stoffen aanbieden die nergens anders in Nederland verkrijgbaar zijn. Elk halfjaar vernieuwen wij ons aanbod met de nieuwste en meest trendy stoffen. Kom jij je laten verassen?

Tijdnood?

Heb jij last minute een pak nodig? No stress! Wij kunnen speciaal voor jou de levertijd verkorten zodat jij toch nog op de gewenste tijd jouw pak in huis hebt! De productietijd bedraagt dan twee tot drie weken in plaats van 4 tot 6 weken. Om deze snelle service voor jou te bewerkstelligen, berekenen wij eenmalig expreskosten van €225,-.

Totaalpakket

Hoe ideaal is het om in één keer te slagen? Om je van een gehele outfit te voorzien wat past bij jouw maatpak, trouwpak of smoking, bieden wij een compleet productassortiment aan waarbij in één keer slagen mogelijk is! Naast maatkleding verkopen wij ook maatshirts, overcoats, raincoats, dassen, bowties en zelfs schoenen van verschillende bekende merken.

Igor Beuker in een Rietbergh smoking

uitgelichte smokings

Jessy Kemper in een witte smoking van Rietbergh uit Westervoort

Telefoon:

085 - 080 5182

Adres:

Meipoortstraat 10
6981 DK
Doesburg
Nederland

E-mail:

info@rietbergh.com

Openingstijden:

 

 

Bezoeken zijn uitsluitend op afspraak:

 

Maandag 09:30 - 17:30 uur
Dinsdag 09:30 - 17:30 uur
Woensdag 09:30 - 17:30 uur
Donderdag 09:30 - 17:30 uur
Vrijdag 09:30 - 17:30 uur
Zaterdag 09:30 - 17:30 uur
Zondag Gesloten

Tijdsduur oriëntatiegesprek: 
45 minuten
Tijdsduur meetsessie (inclusief oriëntatiegesprek): 2,5 uur

Plan nu ook je meetafspraak alvast in voor 2024!

 

 

 

Onze klanten geven ons een:

Rietbergh trouwpakken 9.9 out of 157 reviews