SMOKINGS OP MAAT

De mooiste smokings op maat met de meeste exclusieve stoffen.
 
Op zoek naar een smoking / tuxedo ? Op deze pagina een kleine greep uit ons assortiment en enkele foto’s van onze klanten.
Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van smokings en toebehoren, is Rietbergh ook dé partij voor uw feestelijke garderobe.
Een smoking van Rietbergh is altijd volledig op maat en exclusief te customizen naar wens. Uiteraard onder professionele begeleiding
van onze smoking experts. Voor luxueuze smokings en een persoonlijk stylingadvies bent u bij Rietbergh dus gegarandeerd op het juiste adres. 

Het dragen van een smoking is vrijwel altijd een voorwaarde tijdens een black-tie event, gala en/of uitreiking. Echter is het vandaag ook erg populair
onder bruidsparen. The Great Gatsby is bijvoorbeeld een populair huwelijksthema waarin alle aanwezige mannen gekleed gaan in smoking.
Een zwarte klassieke smoking, een chique witte smoking, een tijdloze doublebreasted smoking en zelfs een smoking waarin diamantgruis is verwerkt
bij Rietbergh zijn de mogelijkheden ook op smokingsgebied eindeloos.  

“Het aanmeten en passen van mijn kostuum was een ervaring op zich. Het gehele proces om te komen tot het voor mij ideale kostuum was echt fantastisch. Kwaliteit, kennis en ervaring brachten voor mij een perfect en zeer goed zittend kostuum met een hele mooie uitstraling. De zeer persoonlijke benadering was een unieke ervaring.”

– Arnoud Beem –

“Daphne en Rutger maken al jaren de mooiste- en meeste unieke smokings voor me.”

– Memru Renjaan –

 

“Wat een prachtig pak en wat een keus! Een fijne winkel met kundig personeel!.”

– Jolanda –

“Geweldig bedrijf, geweldige ervaring. Helemaal happy met hoe mijn (toekomstige) man geholpen is, en hoe hij eruit ziet!

– Alice Beumer –

 

Werkwijze

Rietbergh staat ook voor luxueuze smokings die eveneens zelf zijn samen te stellen. Onze medewerkers ondersteunen u uiteraard op het gebied van persoonlijke styling en te maken keuzes met betrekking tot wat u het beste past. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van smokings, gala’s, black tie events en de vele opdrachten voor televisieshows zorgen we er bij Rietbergh voor dat u bij ons gegarandeerd de perfecte smoking op maat zult vinden.

Levertijd

De levertijd van een Rietbergh smoking op maat bedraagt vier tot zes weken. Wij raden u dus aan om ook voor uw smoking bijtijds contact met ons op te nemen. Houdt dus rekening met de data van het gala, uw bruiloft of andere events.

Stoffenassortiment

Rietbergh heeft ruime selectie van luxueuze smokingstoffen, die om het half jaar worden aangevuld met nieuwe stoffen. Zo kunnen wij u elk half jaar de nieuwste en de mooiste stoffen aanbieden die er beschikbaar zijn in de markt. Dankzij onze jarenlange samenwerking met ’s werelds beste stoffenhuizen zijn de stoffen die wij aanbieden van zeer hoge kwaliteit en erg luxueus.

Tijdnood?

Indien u in tijdnood zit is het in de meeste gevallen mogelijk om de levertijd te verkorten. Hiervoor worden eenmalig expreskosten van €225,- berekend. De productietijd bedraagt dan twee tot drie weken.

Totaalpakket

Rietbergh biedt ook voor zijn smokingklanten een totaalpakket aan, zo kunt u niet alleen bij ons terecht voor uw smoking op maat, maar ook voor alle andere benodigde producten/accessoires, waaronder maatshirts, gilets, pantalons, ondershirts, sokken, ondergoed, stropdassen, strikjes, manchetknopen, bretellen, shawls en zelfs de bijbehorende lakschoenen van verschillende bekende merken. U kunt dus ook voor uw smoking bij Rietbergh compleet én in één keer slagen.

 

” Rietbergh provided me with outstanding consultation and service, and an excellent product. Daphne helped me pick the perfect suit and guided me through all the little details and options when choosing the style with the goal to create a suit which fits me perfectly – she succeeded I am very happy with the suits (I bought 2) and will be back.”

– Georg Tanner –

UITGELICHTE SMOKINGS

 

Telefoon:

026 - 320 3378

Adres:

Schans 1
6931 SG
Westervoort
Nederland

E-mail:

info@rietbergh.com

Interessante links:

Openingstijden:

 

Bezoeken zijn uitsluitend op afspraak:

Maandag 9:00-17:00 uur
Dinsdag 9:00-17:00 uur
Woensdag 9:00-17:00 uur
Donderdag 9:00-17:00 uur
Vrijdag 9:00-17:00 uur
Zaterdag 9:00-17:00 uur
Zondag Gesloten

Tijdsduur oriëntatiegesprek:  45 minuten
Tijdsduur meetsessie:               2,5 uur

 

 

Onze klanten geven ons een:

Rietbergh trouwpakken 9.9 uit 93 ervaringen