RIETBERGH SMOKINGS OP MAAT

Werkwijze

Rietbergh staat ook voor luxueuze smokings die eveneens zelf zijn samen te stellen. Onze medewerkers ondersteunen u uiteraard op het gebied van persoonlijke styling en te maken keuzes met betrekking tot wat u het beste past. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van smokings, gala’s, black tie events en de vele opdrachten voor televisieshows zorgen we er bij Rietbergh voor dat u bij ons gegarandeerd de perfecte smoking op maat zult vinden.

Levertijd

De levertijd van een Rietbergh smoking op maat bedraagt vier tot zes weken. Wij raden u dus aan om ook voor uw smoking bijtijds contact met ons op te nemen. Houdt dus rekening met de data van het gala, uw bruiloft of andere events.

Stoffenassortiment

Rietbergh heeft ruime selectie van luxueuze smokingstoffen, die om het half jaar worden aangevuld met nieuwe stoffen. Zo kunnen wij u elk half jaar de nieuwste en de mooiste stoffen aanbieden die er beschikbaar zijn in de markt. Dankzij onze jarenlange samenwerking met ’s werelds beste stoffenhuizen zijn de stoffen die wij aanbieden van zeer hoge kwaliteit en erg luxueus.

Tijdnood?

Indien u in tijdnood zit is het in de meeste gevallen mogelijk om de levertijd te verkorten. Hiervoor worden eenmalig expreskosten van €225,- berekend. De productietijd bedraagt dan twee tot drie weken.

Totaalpakket

Rietbergh biedt ook voor zijn smokingklanten een totaalpakket aan, zo kunt u niet alleen bij ons terecht voor uw smoking op maat, maar ook voor alle andere benodigde producten/accessoires, waaronder maatshirts, gilets, pantalons, ondershirts, sokken, ondergoed, stropdassen, strikjes, manchetknopen, bretellen, shawls en zelfs de bijbehorende lakschoenen van verschillende bekende merken. U kunt dus ook voor uw smoking bij Rietbergh compleet én in één keer slagen.

Telefoon

026 - 320 3378

Adres

Schans 1
6931 SG
Westervoort
Nederland

E-mail

info@rietbergh.com

Openingstijden

Bezoeken zijn uitsluitend op afspraak:

Maandag 9:00-17:00 uur
Dinsdag 9:00-17:00 uur
Woensdag 9:00-17:00 uur
Donderdag 9:00-17:00 uur
Vrijdag 9:00-17:00 uur
Zaterdag 9:00-17:00 uur
Zondag Gesloten

Tijdsduur oriëntatiegesprek:  c.a. 1 uur
Tijdsduur meetsessie:           c.a. 2,5 uur

Onze klanten geven ons een:

Rietbergh trouwpakken 9.9 out of 65 reviews