function deactivate_on_blog_page() { if ( is_home() ) { add_filter( 'do_rocket_lazyload', '__return_false' ); } } add_filter( 'wp', __NAMESPACE__ . '\deactivate_on_blog_page' );
Jessy Kemper in een witte Rietbergh smoking op maat

Bestel op tijd!


Als u de smoking in december 2021 nodig heeft, laat u dan vijf weken voor de gewenste datum inmeten. 
Wij zorgen dan dat u uw smoking bijtijds in huis heeft. 

Wij werken wij nog steeds uitsluitend op afspraak. 

Bel,  mail of DM ons voor het inplannen van een  meetafspraak.

SMOKINGS op maat

“Het aanmeten en passen van mijn kostuum was een ervaring op zich. Het gehele proces om te komen tot het voor mij ideale kostuum was echt fantastisch. Kwaliteit, kennis en ervaring brachten voor mij een perfect en zeer goed zittend kostuum met een hele mooie uitstraling.
De zeer persoonlijke benadering was een unieke ervaring.”

- Arnoud Beem -

Doetinchem

“Daphne en Rutger maken al jaren de mooiste- en meeste unieke smokings voor me.”

- Memru Renjaan -

Zevenaar

KEUZE UIT RUIM 10.000 STOFFEN

“Wat een prachtig pak en wat een keus! Een fijne winkel met kundig personeel!.”

- Jolanda -

Breda

” Geweldig bedrijf, geweldige ervaring. Helemaal happy met hoe mijn (toekomstige) man geholpen is, en hoe hij eruit ziet! “

- Alice Beumer -

Zelhem

” Mijn trouwpak heb ik laten maken door Rietbergh. Mijn verwachtingen waren erg hoog gespannen gezien alle lovende reacties en recensies op internet. Geen woord is gelogen. Rietbergh levert een topproduct af in combinatie met een top service. Ik heb tijdens het gehele proces (van het eerste telefoongesprek tot en met de levering van mijn trouwpak) te maken gehad met professionals die hun vak verstaan en die dit met passie tot uiting brengen. Daarnaast zijn zij zelf erg kritisch op hun eigen product. Alles moét tot in detail kloppen zodat jij als klant met een perfect product de deur uitgaat. Rietbergh gaat erg professioneel te werk maar maakt het tegelijk erg persoonlijk. Hierdoor voel je je erg welkom. Al met al is het voor mij een hele mooie ervaring geweest en kan ik iedereen Rietbergh aanraden. “ 

- Devran -

Arnhem

GROTE COLLECTIE BOWTIES & ACCESSOIRES

custom-made & volledig op maat

Werkwijze

Smoking hot! Rietbergh staat voor luxueuze smokings die zelf zijn samen te stellen. Tijdens een meetsessie gaan wij samen met je kijken naar de mogelijkheden van jouw smoking. Ben je enthousiast en tevreden met de samenstelling? Dan plannen we vijf weken later een doorpas in. Dankzij onze jarenlange ervaringen op het gebied van smokings, gala’s, black tie events en de vele opdrachten voor televisieshows zijn wij de geschikte partij om je hierbij te helpen, zodat jij als mister picture perfect jouw unieke smoking kunt gaan dragen.

Levertijd

Het produceren van jouw Rietbergh maatpak, trouwpak of smoking heeft tijd nodig. Omdat wij vinden dat jij deze kwaliteit verdiend, bedraagt onze levertijd van maatpakken en smoking vier tot zes weken. Voor een trouwpak is dit acht weken. Wij raden je dus aan om  bijtijds contact met ons op te nemen. 

Stoffenassortiment

Dankzij ons aanbod van ruim 8000 stoffen van ’s werelds beste stoffenproducenten kunnen wij jou de meest luxueuze én exclusieve stoffen aanbieden die nergens anders in Nederland verkrijgbaar zijn. Elk halfjaar vernieuwen wij ons aanbod met de nieuwste en meest trendy stoffen. Kom jij je laten verassen?

Tijdnood?

Heb jij last minute een pak nodig? No stress! Wij kunnen speciaal voor jou de levertijd verkorten zodat jij toch nog op de gewenste tijd jouw pak in huis hebt! De productietijd bedraagt dan twee tot drie weken in plaats van 4 tot 6 weken. Om deze snelle service voor jou te bewerkstelligen, berekenen wij eenmalig expreskosten van €225,-.

Totaalpakket

Hoe ideaal is het om in één keer te slagen? Om je van een gehele outfit te voorzien wat past bij jouw maatpak, trouwpak of smoking, bieden wij een compleet productassortiment aan waarbij in één keer slagen mogelijk is! Naast maatkleding verkopen wij ook maatshirts, overcoats, raincoats, dassen, bowties en zelfs schoenen van verschillende bekende merken.

Igor Beuker in een Rietbergh smoking

uitgelichte smokings

Jessy Kemper in een witte smoking van Rietbergh uit Westervoort

Gratis stylingadvies

Benieuwd naar een touch of Rietbergh? Bij Rietbergh krijg je een gratis styling advies bij aanschaf van een trouwpak, maatpak en/of smoking. Het bevat een made-to-measure advies op basis van jouw persoonlijke- en fysieke eigenschappen. Dankzij onze jarenlange ervaring en het out of the box denken, zijn we experts geworden in het bedenken van combinaties die het best bij jou passen. Laat je daarom gratis adviseren bij Rietbergh en wij zorgen voor een one of a kind look!

Meer dan 15 jaar ervaring in maatkleding

Ben je op zoek naar expertise? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met ruim 15 jaar lang ervaring in het vervaardigen van de meest fashionable, mooiste en timeless maatpakken, trouwpakken en smokings op maat, staat Rietbergh bekend als specialist in pakken. Sinds de oprichting in 2006 heeft Rietbergh inmiddels duizenden tevreden klanten geholpen. Check onze klantenervaringen pagina voor positieve de reviews.

Modieus naar de laatste ontwikkelingen

Bij Rietbergh vinden we het belangrijk dat we op de hoogte zijn van de laatste trends- en ontwikkelingen op het gebied van mode en stijl om je van professionele advies te voorzien. We hebben daarom een jong team dat zich continu ontwikkeld en actief bezig is met het verzamelen van informatie en het ontwikkelen van trends. We reizen de hele wereld rond en bezoeken regelmatig gerenommeerde modebeurzen en modesteden.

Telefoon:

026 - 320 3378

Adres:

Schans 1
6931 SG
Westervoort
Nederland

E-mail:

info@rietbergh.com

Openingstijden:

 

 

Bezoeken zijn uitsluitend op afspraak:

 

Maandag 9:00-17:30 uur
Dinsdag 9:00-17:30 uur
Woensdag 9:00-17:30 uur
Donderdag 9:00-17:30 uur
Vrijdag 9:00-17:30 uur
Zaterdag 9:00-17:30 uur
Zondag Gesloten

 

Tijdsduur oriëntatiegesprek: 
45 minuten
Tijdsduur meetsessie (inclusief oriëntatiegesprek): 2,5 uur
Wilt u een trouwpak bij ons kopen?
Onze levertijd is 5 weken. 

Plan nu ook je meetafspraak alvast in voor 2021! 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze klanten geven ons een:

Rietbergh trouwpakken 9.9 out of 153 reviews