OVER ONS

Daphne Rietbergh - van Middelkoop

“Mijn broer en ik zijn echte dromers. Wij geloven er sterk in dat alles wat je kan bedenken je ook waar kan maken. Als klein kind was ik in mijn hoofd al bezig met het opzetten van een eigen kledingmerk en droomde ik er vaak over hoe dit er dan uit moest gaan zien. Ik zag mezelf al rondreizen over de wereld met een koffer vol stoffen om maatpakken voor allerlei verschillende type klanten te laten maken. Bijzondere materialen en een mooie pasvorm is iets waar ik van hou. Dat ik van mijn hobby mijn beroep heb kunnen maken, is iets waar ik erg dankbaar voor ben. Vooral ook omdat ik dit mooie vak met mijn broer en man mag uitoefenen. Wat ik het leukste van mijn beroep vind is de reactie van de klanten, wanneer ik ze heb mogen helpen met ontwikkelen van hun ideale maatpak, trouwpak of smoking. Het leren kennen van zoveel verschillende mensen is een absoluut voorrecht en zie ik als een verrijking van mijn leven.”

Rutger Rietbergh

“Al op jonge leeftijd begonnen Daphne (destijds 18) en ik (destijds 21) met onze droom om ‘een eigen kledingmerk’ op te zetten. We hadden een duidelijk doel voor ogen namelijk ‘de beste- en meest complete leverancier worden op het gebied van maatpakken en trouwpakken.

Het is fantastisch wat we op dit moment al bereikt hebben. Ik kijk uit naar alle avonturen die we nog gaan beleven en de mensen die we nog gaan kleden. De erkenning die we (begin 2016) kregen dat onze klant Rik van de Westelaken werd benoemd tot best geklede man van Nederland en dat Arno Kantelberg van Esquire Gerrit Hiemstra onlangs bij Jinek aan tafel benoemde als best geklede man in Hilversum, was te gek om mee te maken en dit smaakt uiteraard naar meer.”

Eefje Span

“Sinds oktober 2019 mag ik deel uitmaken van het Rietbergh team. Iets waar ik erg trots op ben! Intern waren ze al langer op zoek naar versterking bleek achteraf, maar konden geen geschikte kandidaat vinden.
Mijn ervaring in meten, de merken waar ik voor heb mogen werken en de overeenkomsten van visie en karakter heeft hen doen overtuigen mij aan het team toe te voegen.
Met veel plezier mag ik dit mooie vak bij Rietbergh uitvoeren. Dat ik bij Rietbergh veel leuke en inspirerende mensen tegenkom maakt mijn werk extra mooi. Nog geen enkele dag spijt gehad van deze keuze.”

Ferry van Middelkoop

“Na mijn vormgevings- en brand management opleidingen te hebben afgerond, kwam ik al gauw terecht bij Rietbergh. Niet heel verrassend, aangezien Daphne mijn vrouw is en Rutger mijn zwager. Na eerst enkele jaren te hebben gewerkt als agent voor diverse internationale modemerken en als fotograaf voor dj’s en artiesten, lonkte het steeds meer om de diverse leuke werkzaamheden te combineren. Ik heb toen besloten om zelfstandig te worden om zodoende meerdere opdrachtgevers te kunnen helpen. Voor Rietbergh ben ik voornamelijk bezig met alle onderwerpen die zich op de achtergrond afspelen. Heel veel op de voorgrond zie je mij dus niet, maar de resultaten van mijn werkzaamheden als het goed is wel.”

” Wat ik het leukste van mijn beroep vind, is de reactie van de klanten wanneer ze me vertellen dat ik zojuist hun mooiste maatpak, trouwpak of smoking voor ze heb gemaakt.”

Daphne Rietbergh

Maatwerk

Rietbergh levert maatwerk. Dit betekent dat wij geen collectie op voorraad hebben. Al onze producten, exclusief de accessoires en schoenen, zijn maatwerkproducten en worden per individu ingemeten. Een Rietbergh maatpak, trouwpak of smoking wordt altijd speciaal voor jou gemaakt, aan de hand van jouw persoonlijke maten en persoonlijke wensen.

Meetsessie

Tijdens een meetsessie gaan we met je kijken naar de samenstelling en mogelijkheden van jouw maatpak, trouwpak of smoking. Ben je enthousiast en tevreden met de samenstelling? Dan plannen we vijf weken later een doorpas in om de laatste puntjes op de -i te zetten. Indien je iets bent aangekomen/afgevallen zorgen wij er kosteloos voor dat jouw maatpak, trouwpak of smoking wordt afgestemd aan jouw ‘uiteindelijke’ maat.

Alleen op afspraak

Om je de beste service, aandacht en tijd te kunnen geven, werken wij alleen op afspraak. Wij zijn er dan volledig voor jou. In alle rust kunnen wij samen met jou,  jouw ideale maatpak, trouwpak of smoking samenstellen.

Voorbeelden op internet gezien?

Je weet dat de grote dag eraan zit te komen… dé trouwdag! Op deze speciale dag wil je er natuurlijk op je best uitzien. Je doorzoekt het internet en vind daar voorbeelden die je ook wel zou willen. Maar ben je nog niet helemaal overtuigd? Dan helpen we je een handje! Neem jouw opgedane inspiratie mee en dan bespreken we samen met jou de ins en outs en de samenstelling van jouw maatpak, trouwpak of smoking!

Ruime kuize aan stoffen

Wij werken al 10 jaar nauw samen met de bekendste stoffenhuizen uit Italië, Frankrijk en Engeland. Hierdoor kunnen wij jou ruim 10.000 verschillende hoogwaardige soorten stoffen/kleuren aanbieden.

Het juiste moment om contact op te nemen..

We raden je aan om ruim drie maanden voor de datum, dat je jouw maatpak, trouwpak of smoking nodig hebt, contact met ons op te nemen voor het inplannen van een meetsessie. Hierdoor heb je voldoende tijd en voorkom je stress rondom de aanschaf van jouw trouwpak, maatpak of smoking.

” De erkenning die we in 2016 kregen dat onze klant Rik van de Westelaken (Net5) werd benoemd tot best geklede man van Nederland was te gek om mee te maken en dat Arno Kantelberg van Esquire Gerrit Hiemstra (NOS journaal) onlangs bij Jinek aan tafel benoemde als best geklede man in Hilversum, smaakt uiteraard naar meer. “

Rutger Rietbergh