function deactivate_on_blog_page() { if ( is_home() ) { add_filter( 'do_rocket_lazyload', '__return_false' ); } } add_filter( 'wp', __NAMESPACE__ . '\deactivate_on_blog_page' );

Groen trouwpak

Rietbergh’s groene trouwpakken hebben de trouwscene stormenderhand veroverd en worden nu omarmd als de ultieme uiting van moderne elegantie en duurzaamheid. In een tijd waarin stijl en bewuste keuzes samenkomen, hebben onze groene trouwpakken zichzelf snel gepositioneerd als een populaire keuze onder aanstaande bruidegoms.

De veelzijdigheid van groene tinten biedt een scala aan mogelijkheden die passen bij elk bruiloftsthema. Van tijdloos olijfgroen tot gedurfd smaragd, elke tint spreekt boekdelen over natuurlijke schoonheid en stijlvolle bewustwording. Sluit je aan bij de groeiende trend en omarm de tijdloze schoonheid van Rietbergh’s groene trouwpakken.

Eelke in een blauw trouwpak met een unieke bowtie

Het groene trouwkostuum

Groene trouwpakken hebben de trouwmarkt veroverd en zijn uitgegroeid tot een onmiskenbare trend voor stijlbewuste bruidegoms anno 2024. De opvallende aantrekkingskracht van deze pakken ligt in hun veelzijdigheid en betekenis. Groen staat symbool voor vernieuwing, harmonie en groei – perfecte elementen om je huwelijk mee te beginnen. Stap in het huwelijk met vertrouwen, stijl en een vleugje groen. Kies voor een groene trouwpak en omarm een trend die niet alleen indruk maakt, maar ook een blijvende herinnering creëert.

 

Speciaal op maat gemaakt

Onze groene trouwpakken zijn op maat gemaakt. Hierdoor heeft u de volledige vrijheid. Bent u op zoek naar een groen trouwpak met een lichtgroen stof, een middengroene stof, een donkergroene stof of een groen stof met een werkje of een uniek dessin? Dan bent u bij Rietbergh aan het juiste adres. 

In onze winkel gaan we bij de eerste afspraak samen op zoek naar jouw kleur groen.

Shervon in een blauw trouwpak van Rietbergh

Van lichtgroene tot donkergroene trouwpakken

Meer informatie over stoffen van Rietbergh..

Bijpassende accessoires

Ook voor alle bijpassende accessoires voor bij uw blauwe trouwpak kunt u bij Rietbergh terecht. Onze collectie bestaat uit diverse bijpassende bowties, oftewel strikken, dassen, manchetknopen, maar ook schoenen van vrijwel alle bekende en minder bekende merken leveren wij.

U kunt dus bij Rietbergh in één keer slagen voor uw gehele trouwcombinatie en dit bespaart u veel zoekwerk en mogelijk stress.

Reviews

Ik heb mijn trouwpak gekocht bij Rietbergh en het resultaat was heel mooi en zat overal werkelijk perfect. Alleen al het uitzoeken, samenstellen en ‘customizen’ van het pak was een feest.
Ik kom zeker terug (maar dan niet voor een trouwpak 😉
 

- Maarten Roest

Rietbergh heeft mij laten stralen op onze grote dag. Ik kan de complimenten over het maatpak niet meer tellen! Vanaf het eerste gesprek was het meteen duidelijk dat ik in goede handen was om dit voor elkaar te krijgen, mijn vrouw was sprakeloos 😉

- Arnie

Een groen trouwpak op maat van Rietbergh?

Heeft u een trouwpak gezien dat u beviel? Of heeft u andere specifieke wensen? Neem dan contact op!

Onze jarenlange ervaring op het gebied van blauwe trouwpakken en ons grote partnernetwerk hebben ervoor gezorgd dat wij u perfect kunnen adviseren over uw blauwe trouwkostuum op maat en de diverse accessoires die hierbij aansluiten.  Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? U kunt ons telefonisch bereiken via 085 – 080 5182 of via e-mail op info@rietbergh.com.

Telefoon:

085 – 080 5182

Adres:

Meipoortstraat 10
6981 DK
Doesburg
Nederland

E-mail:

info@rietbergh.com

Openingstijden:

 

 

Bezoeken zijn uitsluitend op afspraak:

 

Maandag 09:30 – 17:30 uur
Dinsdag 09:30 – 17:30 uur
Woensdag 09:30 – 17:30 uur
Donderdag 09:30 – 17:30 uur
Vrijdag 09:30 – 17:30 uur
Zaterdag 09:30 – 17:30 uur
Zondag Gesloten

Tijdsduur oriëntatiegesprek: 
45 minuten
Tijdsduur meetsessie (inclusief oriëntatiegesprek): 2,5 uur

Plan nu ook je meetafspraak alvast in voor 2024!