GRIJS TROUWPAK

Exclusief bij Rietbergh

DE MOOISTE GRIJZE TROUWPAKKEN OP MAAT

Eelke in een blauw trouwpak met een unieke bowtie

GRIJS TROUWPAK OP MAAT

Kies voor tijdloze elegantie op jouw trouwdag met een grijs trouwpak van Rietbergh. Onze collectie biedt een verscheidenheid aan grijstinten, van licht zilvergrijs tot diep antraciet, waardoor je gegarandeerd het perfecte pak vindt dat bij jouw stijl past. Elk Rietbergh trouwpak is een toonbeeld van vakmanschap en stijl, ontworpen om jou op je best te laten voelen en eruit te laten zien.

Of je nu gaat voor een klassieke look of iets moderners, onze grijze trouwpakken zijn veelzijdig en kunnen aangepast worden aan jouw persoonlijke voorkeuren. Met Rietbergh kies je niet alleen voor een pak, maar voor een complete ervaring. Van het selecteren van de stof tot het aanpassen van de pasvorm, wij zorgen ervoor dat elk detail perfect is.

Maak je trouwdag onvergetelijk met een grijs trouwpak van Rietbergh, waar stijl en persoonlijke service samenkomen om jouw perfecte dag te realiseren.

Grijze trouwpakkencollectie

Hierbij een greep uit onze collectie grijze trouwpakken.
Klik op de button voor meer voorbeelden van trouwpakken. 

Speciaal op maat gemaakt

Voor een trouwdag die echt uniek is, kies je voor een op maat gemaakt  trouwpak van Rietbergh. Elk pak wordt speciaal voor jou gemaakt, perfect passend bij jouw maten en stijlvoorkeuren. Onze trouwpakken zijn het toppunt van elegantie en persoonlijke uitdrukking.

Bij Rietbergh begrijpen we het belang van details. Daarom werken onze ervaren kleermakers nauwgezet aan elk aspect van jouw pak, van de stofkeuze tot de fijnste afwerking. Dit zorgt ervoor dat jouw trouwpak niet alleen uniek is, maar ook comfortabel.

Kies voor een Rietbergh trouwpak en ervaar de luxe van een pak dat speciaal voor jou is gemaakt. Jouw trouwdag verdient een outfit die net zo speciaal is als de gelegenheid zelf. Met een op maat gemaakt pak van Rietbergh ben je verzekerd van een onvergetelijke en stijlvolle verschijning.

Shervon in een blauw trouwpak van Rietbergh

Slaag bij Rietbergh in één keer voor je gehele trouwoutfit!

“Zeg ‘ja’ tegen gemak. Ontdek de perfecte match voor jouw grote dag. Van droompak tot alle bijbehorende accessoires.

 

Bijpassende accessoires

Maak uw trouwdag onvergetelijk met de perfecte finishing touch van Rietbergh. Onze zorgvuldig samengestelde collectie accessoires is ontworpen om jouw grijze trouwpak tot in de puntjes te complementeren. Van stijlvolle vlinderdassen tot elegante schoenen, elk item weerspiegelt de kwaliteit en diversiteit van onze merkenportfolio. Kies voor Rietbergh en ervaar het gemak van een compleet, stressvrij en verfijnd trouwensemble..

Reviews

Ik heb mijn trouwpak gekocht bij Rietbergh en het resultaat was heel mooi en zat overal werkelijk perfect. Alleen al het uitzoeken, samenstellen en ‘customizen’ van het pak was een feest.
Ik kom zeker terug (maar dan niet voor een trouwpak 😉
 

Maarten Roest

☆ ☆ ☆ ☆ ☆

Vader en zoon trouwpak in driedelig, dat was mijn wens en is tot in alle details doorgevoerd. Geweldig resultaat! Zeer volwassen werkwijze. Vanaf de eerste ontspannen kennismaking tot aan de levering overtrof het alle verwachtingen. Diepe buiging voor deze aanpak en werkwijze. Ik kan ze dan ook alleen maar aanprijzen voor iedereen die er echt een onvergetelijke dag van wil maken!

Peter Jansen

☆ ☆ ☆ ☆ ☆

Ik heb een maatpak gekocht voor mijn bruiloft bij Rietbergh. Wat ben ik toch ontzettend goed geholpen door Rietbergh bij het samenstellen van mijn maatpak. Ze nemen uitgebreid de tijd en geven hun eerlijke mening. De passessie bij Rietbergh was een hele ervaring en echt een leuke dag. Ik ben echt onwijs blij met mijn trouwpak en het paste ook helemaal bij de jurk van de bruid. Tijdens de samenstellen van het pak houden ze ook rekening met de jurk van de bruid door vooraf een foto te vragen via de verloofde om er voor te zorgen dat we als geheel een mooi setje zijn. Tijdens de dag kreeg ik ook heel veel complimenten van de gasten over mjjn pak.

Alex de Boer

☆ ☆ ☆ ☆ ☆

Afgelopen juli ben ik getrouwd en ik ben voor mijn trouwpak geslaagd bij Rietbergh. Bij Rietbergh koop je niet zomaar een ‘standaard trouwpak’, maar wordt er echt iets persoonlijks en op maat gemaakt, volledig naar jouw wens en tot in detail uitgewerkt. Je kiest zelf de stof, kleur, details (zoals de namen van jou en je partner aan de binnenzijde van de jas geborduurd), accessoires, etc. En ze nemen echt de tijd voor je. Ik ben heel goed geholpen door Eefje en ik ben ontzettend blij met het eindresultaat!

Vincent Wannée

☆ ☆ ☆ ☆ ☆

Heb je grijs een trouwpak gezien dat je hart sneller doet kloppen? Of heb je specifieke voorkeuren die je graag tot leven wilt brengen? Aarzel niet en neem direct contact met ons op! Met onze uitgebreide expertise in trouwkleding en een robuust netwerk van partners staan we klaar om je te voorzien van professioneel advies over jouw op maat gemaakte trouwkostuum en de bijpassende accessoires. Voor vragen of het plannen van een afspraak zijn we telefonisch bereikbaar op 085 – 080 5182 of per e-mail via info@rietbergh.com. Jouw droomoutfit is slechts een gesprek verwijderd.