function deactivate_on_blog_page() { if ( is_home() ) { add_filter( 'do_rocket_lazyload', '__return_false' ); } } add_filter( 'wp', __NAMESPACE__ . '\deactivate_on_blog_page' );

Beige trouwpak

Het beige trouwpak van Rietbergh belichaamt tijdloze elegantie en moderne stijl. Met oog voor detail en vakmanschap biedt Rietbergh een uniek ontwerp dat de bruidegom verfijning en comfort biedt op zijn speciale dag. Het subtiele beige tint voegt een vleugje zachtheid toe aan traditionele trouwkleding, waardoor een frisse en eigentijdse uitstraling ontstaat. Het pak straalt zelfvertrouwen uit en is veelzijdig genoeg om zowel bij formele als informele bruiloften te passen. Met het beige trouwpak van Rietbergh wordt de bruidegom moeiteloos het middelpunt van bewondering, terwijl hij in stijl zijn geloften aflegt.

Eelke in een blauw trouwpak met een unieke bowtie

Het beige trouwkostuum

Kies voor het tijdloze beige trouwpak van Rietbergh en omarm een nieuwe definitie van stijl op je grote dag. Dit meesterlijk vervaardigde pak combineert klassieke charme met eigentijdse flair, waardoor je verschijnt in een perfecte harmonie van verfijning en moderniteit. Het zachte beige voegt een unieke en rustgevende esthetiek toe, die zich aanpast aan diverse bruiloftsthema’s. Met oog voor detail en ongeëvenaarde expertise in maatwerk, biedt Rietbergh niet alleen een kledingstuk, maar een statement. Kies voor het beige trouwpak van Rietbergh en creëer herinneringen in een outfit die je liefde en persoonlijkheid omhult op de meest bijzondere dag van je leven.

Speciaal op maat gemaakt

Onze beige trouwpakken zijn op maat gemaakt. Hierdoor heeft u de volledige vrijheid. Bent u op zoek naar een beige trouwpak in een bepaalde kleurverzadiging, met een werkje of een ruit? Dan bent u bij Rietbergh aan het juiste adres. 

In onze winkel gaan we bij de eerste afspraak samen op zoek naar jouw kleur beige.

Shervon in een blauw trouwpak van Rietbergh

Van beige tot bruine trouwpakken

Meer informatie over stoffen van Rietbergh..

Bijpassende accessoires

Ook voor alle bijpassende accessoires voor bij uw beige trouwpak kunt u bij Rietbergh terecht. Onze collectie bestaat uit diverse bijpassende bowties, oftewel strikken, dassen, manchetknopen, maar ook schoenen van vrijwel alle bekende en minder bekende merken leveren wij.

U kunt dus bij Rietbergh in één keer slagen voor uw gehele trouwcombinatie en dit bespaart u veel zoekwerk en mogelijk stress.

Reviews

Ik heb mijn trouwpak gekocht bij Rietbergh en het resultaat was heel mooi en zat overal werkelijk perfect. Alleen al het uitzoeken, samenstellen en ‘customizen’ van het pak was een feest.
Ik kom zeker terug (maar dan niet voor een trouwpak 😉
 

- Maarten Roest

Rietbergh heeft mij laten stralen op onze grote dag. Ik kan de complimenten over het maatpak niet meer tellen! Vanaf het eerste gesprek was het meteen duidelijk dat ik in goede handen was om dit voor elkaar te krijgen, mijn vrouw was sprakeloos 😉

- Arnie

Een beige trouwpak op maat van Rietbergh?

Heeft u een trouwpak gezien dat u beviel? Of heeft u andere specifieke wensen? Neem dan contact op!

Onze jarenlange ervaring op het gebied van beige trouwpakken en ons grote partnernetwerk hebben ervoor gezorgd dat wij u perfect kunnen adviseren over uw beige trouwkostuum op maat en de diverse accessoires die hierbij aansluiten.  Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? U kunt ons telefonisch bereiken via 085 – 080 5182 of via e-mail op info@rietbergh.com.

Telefoon:

085 – 080 5182

Adres:

Meipoortstraat 10
6981 DK
Doesburg
Nederland

E-mail:

info@rietbergh.com

Openingstijden:

 

 

Bezoeken zijn uitsluitend op afspraak:

 

Maandag 09:30 – 17:30 uur
Dinsdag 09:30 – 17:30 uur
Woensdag 09:30 – 17:30 uur
Donderdag 09:30 – 17:30 uur
Vrijdag 09:30 – 17:30 uur
Zaterdag 09:30 – 17:30 uur
Zondag Gesloten

Tijdsduur oriëntatiegesprek: 
45 minuten
Tijdsduur meetsessie (inclusief oriëntatiegesprek): 2,5 uur

Plan nu ook je meetafspraak alvast in voor 2024!