Welkom bij onze nieuwe blog, waar klantenverhalen centraal staan. Hier laten we onze gewaardeerde klanten aan het woord om hun ervaringen met ons bedrijf, Rietbergh, te delen. 

We geloven dat niets de kwaliteit van onze producten en diensten beter kan illustreren dan de oprechte feedback van de mensen die ze hebben ervaren. Lees verder om inspirerende verhalen, nuttige inzichten en persoonlijke connecties te ontdekken die ons binden met onze klanten en de bredere gemeenschap. Ontdek wat Rietbergh zo bijzonder maakt door de ogen van de mensen die het kennen.

Rogier: “Ik ben bij Rietbergh gekomen via mijn weddingplanner. “

 

Zou je mij in een paar woorden kunnen vertellen hoe je bij Rietbergh terecht kwam?

Ik ben bij Rietbergh gekomen via mijn weddingplanner. Ik wilde graag het perfecte pak, dus heb mijn weddingplanner om hulp gevraagd. Zij kent de (trouw)pakkenwereld als geen ander en vond Rietbergh erg bij mij passen.

 

Hoe heb je je gevoeld in je trouwpak die dag?

Ik heb mij nog nooit zo goed gevoeld in een pak. Meestal heb je ergens wel een plek waar het pak net niet goed zit. Rietbergh heeft mij een fantastisch pak geleverd die heel goed zit en erg mooi is.

 

Wat is je het meest bijgebleven aan de ervaring met Rietbergh

Wat mij het meest is bijgebleven is dat het voelde alsof ik Rutger al jaren ken. Het aanmeten en selecteren van stof van het pak ging erg vlot en gemakkelijk. Van tevoren wist ik niet precies wat voor pak ik wilde, maar tijdens de afspraak heeft Rutger mij erg fijn geholpen.

 

Wat vond je van het advies en de begeleiding die je hebt ontvangen bij het selectieproces van je trouwpak.

Het advies en de begeleiding waren geweldig. Rutger stelt je op je gemak en heeft alle kennis en kunde. Op deze manier leert hij je snel kennen en door de juiste vragen te stellen komt hij erachter wat je wil. Het aanmeten ging erg goed en toen ik het pak voor het eerst aantrok zat deze als gegoten.

 

rietbergh klantenverhaal

Rogier in een groen trouwpak van Rietbergh

“Wat mij het meest is bijgebleven is dat het voelde alsof ik Rutger al jaren ken.”

 

      Jouw eigen trouwpak voor in de herfst samenstellen? Plan bijtijds je afspraak bij Rietbergh.