jeans op maat

Hoge kwaliteit jeans op maat bij Rietbergh

Bij Rietbergh gaat maatwerk verder dan alleen maatpakken, trouwpakken of smokings. Wij bieden u de mogelijkheid om ook uw jeans op maat te laten maken met dezelfde persoonlijke aandacht en kennis. Dit is een belangrijke nieuwe trend in 2021, aangezien we tegenwoordig steeds vaker vanuit huis werken. 

Bij het aanschaffen van een jeans lopen heren er (bijvoorbeeld) vaak tegen aan dat de band goed zit maar de bovenbenen te strak, waarna ze een maat groter pakken en hierdoor de bovenbenen goed zijn maar de band weer te ruim wordt.

Dit probleem zal niet meer voorkomen wanneer u de nieuwe jeans op maat laat maken. Net als bij kostuums wordt nu ook de jeans op uw eigen postuur aangemeten. U kunt precies aangeven hoe u uw jeans wilt hebben zitten. Uw maten blijven bij ons in het systeem staan waardoor u niet elke keer opnieuw gemeten hoeft te worden. Hierdoor heeft u nooit meer het probleem dat nou juist het goed zittende model uit de collectie wordt gehaald het volgende seizoen.

Luxueuze Candiani stoffen

De stoffen die wij gebruiken voor onze maatjeans worden geproduceerd door Candiani. Candiani denim wordt gemaakt in Italië en staat wereldwijd bekend om zijn luxueuze uitstraling en  draagcomfort. Deze Candiani Denim is niet alleen duurzaam maar ook erg zacht en soepel door de fijne stretch kwaliteit. Door de jeans op maat te maken met deze prachtige stoffen kunnen we een optimale pasvorm creëren.

 U heeft de mogelijkheid om te kiezen uit 7 verschillende kleuren denim en deze kleurenpallet wordt steeds verder uitgebreid. Verder zijn er meerdere wassingen mogelijk waardoor de jeans een andere uitstraling kan krijgen en mede door de keuzes die gemaakt kunnen worden wat betreft de garens en de knopen, kun je in overleg met onze tailors een volledig eigen jeans ontwerpen.

Exclusief bij Rietbergh: Custom-made jeanslabels

Als bijzondere extra toevoeging is het nu ook mogelijk om je leather patch volledig gepersonaliseerd te krijgen. Hierbij moet je denken aan je naam of initialen maar bijvoorbeeld ook een (bedrijfs)logo. De mogelijkheden zijn eindeloos te noemen omdat we enorm gedetailleerd 0,2mm kunnen graferen.

Indien u het leuk zou vinden is het verder mogelijk om de look verder af te maken met bijvoorbeeld een mooi  op maat gesneden colbert/overhemd of onze heerlijke 100% Merino pullovers.

 

De prijs van een Rietbergh jeans op maat, zonder customized label is €299,- De meerprijs van een customized label bedraagt €25,-  

 

Wil je ook jouw eigen jeans op maat samenstellen?
Neem dan contact met ons op via info@rietbergh.com of bel ons op: 026-3203378