Trouwdag in het vooruitzicht? Het vinden van het perfecte trouwpak kan een hele uitdaging zijn, vooral als je een maatje meer hebt of langer bent dan gemiddeld. Maar maak je geen zorgen, je bent aan het juiste adres! Bij Rietbergh begrijpen we dat elke man uniek is en dat standaardmaten niet altijd de oplossing bieden. Daarom specialiseren we ons in maatwerk en trouwpakken in grote maten die niet alleen perfect passen, maar ook jouw persoonlijkheid laten stralen.

Een trouwpak voor grote maten

Ben je wat zwaarder of heb je een lichaamsbouw die niet binnen de standaard confectiematen valt? Het kan frustrerend zijn als de mouwen te kort zijn, of het jasje net niet lekker zit. Een trouwpak kopen van de rekken werkt vaak niet uit zoals gehoopt. Rietbergh heeft de oplossing voor jou. Onze ervaren kleermakers nemen de tijd om je maten nauwkeurig op te nemen en elk pak wordt van de grond af aan opgebouwd, helemaal afgestemd op jouw lichaamsbouw. Wij hebben een trouwpak voor elke grote maat, maar ook een trouwpak voor elke lange maat. 

Langere mannen, ook jullie zijn gedekt!

Voor de lange heren onder ons is het vaak een gevecht om een pak te vinden waarbij de broek lang genoeg is en het jasje goed valt. Je wilt er op je trouwdag niet uitzien alsof je de kleding van iemand anders hebt geleend, toch? Bij Rietbergh zorgen we ervoor dat elk aspect van je pak de juiste lengtes en proporties heeft. Dus of je nu die lange armen of benen hebt, we maken een pak dat als gegoten zit. Dus ben je op zoek naar trouwpakken in een grote maat?  Bij Rietbergh bent u zowel voor trouwpakken voor mannen met een langere maat als voor XXL trouwpakken aan het juiste adres. 

“Grote maten trouwpakken? Geen enkel probleem!”

Rutger Rietbergh

Co-founder Rietbergh

Stijladvies voor grote maten kostuums

Naast de perfecte pasvorm, is het kiezen van de juiste stijl minstens zo belangrijk. Ben je onzeker over welke stijl het beste bij je past? Onze stylisten staan klaar om je te adviseren over de nieuwste trends en klassiekers die nooit uit de mode raken. Of je nu gaat voor een strakke, moderne look of een klassiek ontwerp, wij zorgen ervoor dat je trouwpak jouw persoonlijke stijl weerspiegelt. Trouwpakken in grote maat, trouwpakken in langere maat en een trouwpak plus size, ook daar is stijladvies bij gepast. 

Kwaliteit die je voelt

Bij Rietbergh kiezen we alleen de beste stoffen uit, waardoor je niet alleen een pak krijgt dat geweldig zit, maar ook comfortabel aanvoelt. We begrijpen dat een trouwpak niet alleen mooi moet zijn, maar ook de hele dag comfortabel moet zitten. Van het ja-woord tot het laatste dansje, je zult je op je gemak voelen in een pak van Rietbergh.

Maak het persoonlijk

Een trouwpak is meer dan alleen een outfit, het is een weerspiegeling van jouw speciale dag. Waarom voeg je niet wat persoonlijke details toe zoals een binnenvoering met een patroon dat iets betekent voor jou en je partner, of initialen die discreet ergens op het pak zijn geborduurd? Bij Rietbergh is personalisatie onderdeel van de ervaring.

De voordelen van een Rietbergh trouwpak op maat

  1. Perfecte pasvorm: Speciaal gemaakt voor jouw lichaam, geen ongemakkelijke compromissen. Dus ook voor grote maten  kostuums en trouwpakken in grote maat.
  2. Stijladvies: Persoonlijk stijladvies om ervoor te zorgen dat je pak je persoonlijkheid complementeert.
  3. Kwaliteitsstoffen: Comfort en klasse die je de hele dag door voelt.
  4. Unieke personalisaties: Maak je pak echt uniek met persoonlijke details.

The Rietbergh way of wedding

Je trouwdag is een van de meest bijzondere dagen van je leven en bij Rietbergh zorgen we ervoor dat je er op je best uitziet. Vergeet de stress van het passen van standaardmaten en laat je pak op maat maken door de experts. Met een Rietbergh trouwpak ben je gegarandeerd van een pak dat niet alleen perfect past, maar ook perfect bij je past.