RIETBERGH trouwpakken op maat

Werkwijze

Rietbergh staat voor luxueuze trouwpakken die zelf zijn samen te stellen. Onze medewerkers ondersteunen u uiteraard op het gebied van persoonlijke styling en te maken keuzes met betrekking tot wat u het beste past. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van trouwpakken en de vele tevreden klanten zorgen we er bij Rietbergh voor dat u bij ons gegarandeerd uw ideale trouwpak gaat vinden.

Klantenbeoordeling 9.9

Onze klanten geven ons het cijfer 9.9 op basis van meer dan 50 klantenreviews op weddingblog ‘The Perfect Wedding’. We zijn hiermee de aanbieder met de meeste en de beste reviews!

Speciale trouwpakken website

Speciaal voor onze trouwpakkenklanten hebben wij een aparte website gemaakt waarbij de focus volledig ligt op onze Rietbergh trouwpakken. Klik op de onderstaande button om naar de trouwpakkenwebsite te gaan.

Stoffenassortiment

Rietbergh heeft een aanbod van ruim 8000 stoffen, die om het half jaar worden aangevuld met nieuwe stoffen. Zo kunnen wij u elk half jaar de nieuwste stoffen aanbieden die er beschikbaar zijn in de markt.
Dankzij onze jarenlange samenwerking met ’s werelds beste stoffenhuizen zijn de stoffen die wij aanbieden van zeer hoge kwaliteit en erg mooi.

Levertijd

De levertijd van een Rietbergh trouwpak bedraagt vier tot zes weken. Wij raden u dus aan om bijtijds contact met ons op te nemen om eventuele stress te voorkomen.

Totaalpakket

Rietbergh biedt ook voor zijn trouwklanten een totaalpakket aan, zo kunt u niet alleen bij ons terecht voor uw trouwpak, maar ook voor alle andere benodigde producten/accessoires, waaronder maatshirts, gilets, pantalons, chino’s, shirts, sokken, ondergoed, stropdassen, strikjes, manchetknopen, bretellen, shawls en zaelfs schoenen van verschillende bekende merken. U kunt bij Rietbergh dus compleet én in één keer slagen.

Tijdnood?

Indien u in tijdnood zit is het in de meeste gevallen mogelijk om de levertijd te verkorten. Hiervoor worden eenmalig expreskosten van €225,- berekend. De productietijd bedraagt dan twee tot drie weken.

Telefoon

026 - 320 3378

Adres

Schans 1
6931 SG
Westervoort
Nederland

E-mail

info@rietbergh.com

Openingstijden

Bezoeken zijn uitsluitend op afspraak:

Maandag 9:00-17:00 uur
Dinsdag 9:00-17:00 uur
Woensdag 9:00-17:00 uur
Donderdag 9:00-17:00 uur
Vrijdag 9:00-17:00 uur
Zaterdag 9:00-17:00 uur
Zondag Gesloten

Tijdsduur oriëntatiegesprek:  c.a. 1 uur
Tijdsduur meetsessie:           c.a. 2,5 uur

Onze klanten geven ons een:

Rietbergh trouwpakken 9.9 out of 65 reviews