info@rietbergh.com

Tel:  085- 080 5182

Suggesties in & rondom Doesburg

LOKALE AANBEVELINGEN

Restaurant
Het Arsenaal 1309

Kom Cullinair genieten van een 4- of 6 gangen Diner en laat je verrassen in het klooster van Hanzestad Doesburg.

Kasteel Engelenburg

 Ontdek onze prachtige kamers en suites, elk uniek en voorzien van hedendaags comfort. Geniet van een oase van rust en ruimte in ons hotel, omringd door prachtige natuur en adembenemende uitzichten 

Van Dael schoenen

De grootste collectie herenschoenen van Gelderland. Keuze uit verschillende bekende én minder bekende merken. 

Best day ever events

Bij Best Day Ever Events zijn we gespecialiseerd in het creëren van prachtig gestylede, onvergetelijke bruiloften in Nederland en het buitenland. Onze passie is om jullie droombruiloft tot leven te brengen, met aandacht voor elk detail en een flair voor creatieve styling.

SASKIA TER WELLE BRUIDSJURKEN

Saskia ter Welle, opgeleid bij Ecole Lesage in Parijs, combineert haar liefde voor couture met de passie voor uniek handwerk. Ze borduurt met technieken uit de Parijse haute couture traditie (broderie d’art) en ontwikkelt borduurwerk voor modeontwerpers als Monique Collignon en Ilja Visser. 

HET BRUIDSMEISJE

Je wilt een zorgeloze, vlekkeloos verlopende, ontspannen trouwdag waar iedereen écht van kan genieten? Dat lijkt makkelijker gezegd dan gedaan … maar gelukkig hoeven jullie het niet alleen te doen!

Hans-Ouderwets lekker

Elke bruidstaart wordt op maat gemaakt.
Naar eigen wens en smaak!

Edelsmederij Tobias

Onze ringen worden gemaakt in ons atelier van de beste materialen en afgwerkte precisie, zodat jullie trouwringen een symbool zijn voor de eeuwige liefde. 

NOZILI

De mooiste bloemstukken en benodigdheden voor tijdens en bij uw bruiloft.

TAPPERIJ HENDRICK

Gezellig een drankje doen in het hart van Doesburg. 

B&B en wellness
de waalhoeve

Lekker 2- of 3 uurtjes geheel privé relaxen met ontspannende wellness arrangement.

KOFFIE LUNCH LOKAAL 1309

Sinds 1 juni 2022 kunt u in Hanzestad Doesburg bij het Koffie-Lunch Lokaal 1309 heerlijk relaxen en genieten van de lekkerste lokale producten. Knus en gezellig met in de koude dagen een knapperend haardvuur en zodra het zonnetje schijnt is het heerlijk bijkomen van alle drukte op ons terras in de kloostertuin van Het Arsenaal 1309