Klantenervaringen

Dit zeggen onze klanten over ons

Als jullie twijfelen over een trouwpak, dan raad ik oprecht aan om een keer met deze mensen te praten. Ik zal je zeggen waarom.
Ik ben een ondernemer die redelijk kritisch is en veel kan eisen. Daarnaast kan ik mezelf ook nog omschrijven als iemand die altijd alles net wat anders doet en net wat anders wil. Ik heb voor mijn huwelijk redelijk wat winkels/ondernemers bezocht op zoek naar mijn ideale trouwpak. Toen ik na weer een razend snelle mislukte trouwpakjacht thuis was, had ik nog wat vrije tijd over. Ik kwam online Rietbergh tegen en dacht ik bel ze even op voor een afspraak. Het was woendag, vrij laat in de middag alweer. Ik kreeg Rutger aan de telefoon die vertelde dat ze eigenlijk klaar waren voor vandaag, maar dat ik dezelfde dag nog wel kon langskomen als dat beter uit kwam voor mij. Super fijn natuurlijk. Het was voor mij een ruim een uur rijden, maar daar kwam ik aan op een mooi stuk grond ergens in de natuur. Ik werd heel hartelijk ontvangen door 2 hele enthousiaste jongens en een jonge mooie dame. Kopje koffie erbij zoals het hoort en even rustig beetje kletsen. De onderneming wordt geleid door broer en zus Rietbergh en aangetrouwde man en tevens goede vriend van de broer. Het klikte goed, de koffie was lekker, maar het was al wat later alweer. hebben we wel genoeg tijd om nog iets te doen nu? Ik moest beetje vertellen wie ik was en of ik wensen had. Ja niet echt eigenlijk. Zoveel bomen gezien laatste tijd dat ik het bos niet meer kan zien. Ik wil graag wel iets aparts. Toen kwam het, in goed tempo en als een op elkaar perfect ingespeeld team kwamen er allerlei zulke mooie stoffen, binnen voeringen, accessoires, ideeën, etc op de tafel. Ik was er grotendeels zo uit wat het ging worden. Een top donker rode burgundy pak met top op elkaar afgestemde accessoires. Ik was een meer dan tevreden man. Dit had ik die ochtend niet verwacht toen ik bij de zoveelste winkel weer heel snel totaal niet geslaagd was. Die avond had ik gewoon mijn pak helemaal klaar zoals ik vooraf hoopte dat ik dit gevoel erbij zou hebben wat ik toen had. Paar dagen gaan er tussendoor voor ik mijn pak daadwerkelijk mocht passen. Het zat ook gelijk als gegoten. Ik heb meerdere pakken, maar nu snap ik waarom james bond in een pak zijn ding doet. Het zat beter als de gemiddelde trainingspak wat ik heb.

Terug komend op eerder. Ik denk dat er altijd ruimte is voor verbetering en perfecte beoordelingen bestaan eigenlijk niet. Toch moet ik hem geven aan Rietbergh. Top ervaring, top mensen, top product! Hier stond een extra happy man op zijn bruiloft die overgoten werd aan complimenten over zijn pak.

Rody

25 oktober 2017, ★★★★★ 10

Wat goed om te zien dat het pak wat we zochten ook daadwerkelijk het pak was waar we de deur mee uitstapten! Zeer tevreden over jullie behulpzaamheid, advies, vakbekwaamheid en service. Een echte aanrader voor elke groom-to-be! 🙂

Bob

2 november 2017, ★★★★★ 10

Kundig personeel, vriendelijk, enorm aanbod, hoge kwaliteit!
Edwin

2 november 2017, ★★★★★ 10

Na een kleine zoektocht op internet naar een exclusief trouwpak kwam ik al snel uit bij Rietbergh trouwpakken en maatpakken. Alle recensies kloppen helemaal. Wat een passie hebben Rutger en Daphne voor hun vak.

De sfeer is heel gemoedelijk. Je voelt je al heel snel op je gemak. Rutger is niet bezig met het verkopen van een maatpak. Hij is bezig met zijn passie, hij is bezig met het creeeren van een maatpak dat bij het individu past. Hij luistert goed naar de wensen van de klant , heeft een oog voor details en durft zijn mening te geven en met een goed onderbouwd advies te komen. Rutger streeft naar totale perfectie. Eerder is hij niet tevreden. Rutger heeft een persoonlijke aanpak en elke klant is uniek. Hij komt zijn afspraken en staat altijd snel voor je klaar.

Mede dankzij Rietbergh trouwpakken en maatpakken heb ik een fantastische trouwdag gehad. Het trouwpak zat als gegoten. Als je op zoek bent naar een uniek en exclusief trouwpak. Stop met zoeken. Ga naar Rietbergh trouwpakken en maatpakken. Rutger en Daphne krijgen van mij een tien met een griffel.

Dank je wel Rutger en Daphne

Joey

12 oktober 2017, ★★★★★ 10

Rietbergh is echt een aanrader! Super leuk om op deze manier je eigen trouwpak samen te stellen.
Bedankt Rutger en Daphne!

Artjan

12 oktober 2017, ★★★★★ 10

Rietbergh provided me with outstanding consultation and service, and an excellent product. Daphne helped me pick the perfect suit and guided me through all the little details and options when choosing the style with the goal to create a suit which fits me perfectly – she succeeded I am very happy with the suits (I bought 2) and will be back.

Georg

3 oktober 2017, ★★★★★ 10

In 1 woord Top. wat een goed gevoel voor de wensen van de klant. al vanaf de eerste afspraak tot het uiteindelijk in 1 keer perfect zittende trouwpak alles in 1 keer goed. keurig elke afspraak nagekomen en dat in een hele warme familiare omgeving. mocht iemand ooit niet weten waar je moet beginnen om ene trouwpak te vinden… start hier en zoek niet verder. zo tevreden dat in de toekomst ik voor mijn werk ook hier mijn pakken op maat laat maken. Hartelijk dank Daphne en Rutger voor een persoonlijke en professionele service.

Berend

3 oktober 2017, ★★★★★ 10

Wat een bedrijf is Rietbergh! Alles wat je in de recensies leest klopt. Het is een mooi familiebedrijf met echte aandacht voor jou als klant. Het kopen van een trouwpak is toch wel even een ding. De manier waarop je door Rutger en Daphne geholpen wordt is echt uit de kunst! Ze nemen alle tijd voor je en helpen je met hun expertise aan een geweldig trouwpak op maat. Echt een mooie ervaring, die ik iedereen kan aanraden! Dank jullie wel voor het mooiste trouwpak dat ik me kon wensen en de bijdrage de jullie hierdoor hebben gegeven aan onze bruiloft!

Jelle

27 september 2017, ★★★★★ 10

Rutger ontmoette ik op een trouwevent in Arnhem en was één van de vele ondernemers die je op zo’n dag – gewenst en ongewenst – krijgt te spreken. Rutger was in positieve zin de meest bijzondere die ik sprak. Absoluut geen verkoper met een kraampje die je vertelt wat je moet kopen (en het liefst bij hem), maar een bescheiden jongeman die graag zijn passie deelt. Je zou hem zelfs zo voorbij kunnen lopen, want hij staat geen aandacht te trekken. Dat heeft hij ook helemaal niet nodig; hij staat vol trots zijn producten te laten zien. En als hij dan over zijn passie praat ben je meteen verkocht, zelfs als je helemaal geen pak nodig hebt.. Zoals je dat ook hebt als een Italiaanse wijnboer (of Ilja Gort) zijn verhaal afsteekt, je koopt – zelfs al heb je genoeg flessen thuis – toch. Dat gevoel kunnen maar weinig ondernemers geven en kreeg ik meteen bij Rietbergh, vooral toen Rutger aangaf dat ik binnen mijn bescheiden budget nog altijd 1000 en 1 mogelijkheden had en hij meteen fantaseerde over wat bij mij zou passen. “Okay, shut up and take my money”. Gelukkig gaat dat allemaal niet zo snel bij Rietbergh, maar is alles een ware beleving.

Mede dankzij Rutger zal ik mijn bruiloft ook nooit vergeten. Niet alleen omdat hij mij last-minute op de dag zelf – op mijn verzoek – nog even appt met instructies hoe je je das moet strikken, maar ook omdat hij samen met mij een prachtig product samengesteld heeft waarmee ik vanuit alle hoeken – gasten, personeel, fotograaf, videograaf – alleen maar complimenten kreeg. Dat was echter de dag zelf, maar de pret en beleving begint bij Rietbergh al ruime tijd voor de grote dag.

Het begint bij hen thuis: Ze nemen alle tijd voor je en je voelt je er meteen op je gemak, zo erg dat je zonder moeite de etagère met lekkere hapjes hebt leeggegeten. En of je nu 3 of 10 man meeneemt, alles vinden ze prima en er is ruimte zat. En ondanks je met honderdmiljoenmiljard keuzes letterlijk genoeg stof tot nadenken hebt, pakt Rutger al luisterend naar wat je (niet) zegt en kijkend naar je vele verzamelde pins, in no-time een rode draad eruit. Rutger heeft simpelweg aan een half woo genoeg. En hij houdt ook serieus rekening met je budget. En dat doet hij met enorm veel respect en zonder fratsen achteraf. Ik vind hem eigenlijk ook geen verkoper, maar meer een adviseur die aan de hand van jouw wensen afstemt wat echt bij je past. En in feite kun je Rietbergh simpelweg ook niet als prijzig bestempelen; je hebt immers – letterlijk – zelf in de hand hoe gek je het wilt maken. Jij kiest, Rutger adviseert en maakt er samen met je een feestje van. In mijn geval een goedkoper feestje dan begroot, want hij adviseerde mij wat goedkopere opties dan het plaatje in mijn hoofd.

Vervolgens komt in vervolgafspraken het magische moment dat je je pak aan mag. Je straalt, lacht, en wordt emotioneel (grapje natuurlijk) en denkt: “inpakken en wegwezen”. Een beetje zoals bij je nieuwe auto, terwijl de verkoper nog vertelt over het netjes inrijden en rijklaar maken denk jij: “okdoei”. Maar Rutger – en zo nodig het net zo kritische oog van Daphne – laten zich niet verblinden door je emotie of glimlach, maar bekijken elk detail van het pak en zo nodig passen ze minuscule dingen toch nog even aan. En ook op dit punt onderscheiden ze zich t.o.v. van de grotere ketens, waar ik ook wel eens kom, nou ja kwam na nu. Die hebben – zo ik uit eigen ervaring weet – na het passen nog wel eens de gedachte dat je je broek ‘wel langer loopt’, de gekke plooien ‘niet opvallen omdat iedereen bezig is met andere dingen op je grote dag’ of de te grote beenruimte ‘echt nodig is omdat je vrij moeten kunnen bewegen’; en je moet vervolgens vooral snel bewegen naar hun kassa. Rietbergh is gelukkig anders. Rutger is zo trots op zijn bedrijf en logo en die mag pas op jouw trouwpak als hij het goed vindt. En als hij het goed vindt, is het ook gewoon goed.

Vandaag de dag weet ik ook nog steeds niet of ik geld heb betaald voor mijn eigen, geweldige trouwpak of voor een enorme dosis geluk, trots, passie en voor de complete beleving die Rutger me vooraf, maar zeker ook op de dag zelf heeft gegeven. Ik vergelijk het maar met uit eten; we kennen allemaal wel goede restaurants waar je heerlijk kunt eten, maar er zijn er maar weinig waar de chef-kok of wijnsommelier voor hetzelfde budget je wel volledig mee kunnen nemen in hun wereld;, je voelt je bijzonder en speciaal. Zelfs mijn vrouw, die één afspraak deels mee was, is jaloers op hoe Rietbergh handelt: het kiezen en (door)passen van haar trouwjurk in een bekende zaak kon in alle opzichten (helaas voor haar) totaal niet tippen aan mijn ervaring. En als ik nu mijn trouwpak zie in de kast, zie ik de vele uren die ik samen met Rutger heb doorgebracht, de passie, het advies en de humor die we deelden. Ik heb zelfs veel mogen leren over pakken.

Ik geef eigenlijk nooit een 10, want er zou altijd ruimte moeten en kunnen zijn voor verbetering, maar ik kan niet anders dan een 10/10 te geven. Rietbergh doet alles wat je mag verwachten, maar ook alles wat je totaal niet verwacht. En dat resulteert in een prachtig trouwpak, met een geweldige beleving die je de rest van je leven bij je draagt. En dat is misschien nog belangrijker.

Rutger dank voor alles!

Diego

26 september 2017, ★★★★★ 10

Als er een ding is dat je jezelf als bruidegom moet gunnen is het een afspraak maken met Rutger en Daphne voor de perfecte outfit. Vanaf het moment dat je de binnen stapt voel je je welkom en behandeld als een prins, maar wel in een warme en een huiselijke sfeer. De persoonlijke, vriendelijke en zeer professionele benadering van Rutger (in mijn geval dan) is al een ervaring op zich die je nooit zal krijgen in een willekeurige confectiezaak. Wat ik echt heel bijzonder vind is dat Rutger oprecht en kritisch is in de te maken keuzes, dit allemaal in overleg met jou doet als co-creatie maar ook zijn expertise laat gelden wanneer dat nodig is. Daarbij was ieder bezoek gewoon heel erg prettig en gezellig en vond ik het oprecht jammer dat mijn pak klaar was. Maar wat een resultaat. Het pak zal als gegoten en de afstyling met alle verschillende elementen was simpelweg spot on. Mijn volgende maatpak is sowieso weer van Rietbergh! Thx Rutger en Daphne!

Tim

2 september 2017, ★★★★★ 10

Na een kleine zelfstudie naar trouwpakken en mijn eigen wensen kwam ik uit op de website van https://www.rietbergh-trouwpakken.nl. Vanaf het eerste contact wist ik dat ik hier moest zijn voor mijn trouwpak. Geweldig om te ervaren hoe Rutger en zijn zus mijn wensen aanvoelden en wisten te vertalen in het mooiste pak dat ik kon wensen. De verwachtingen ruimschoots overtroffen in een hele fijne ambiance. Het vakmanschap en de passie kan ik iedere bruidegom van harte aanbevelen.

Anoniem

25 augtustus 2017, ★★★★★ 10

Vanaf binnenkomst meteen een beleving met een gezellige sfeer.
Met als kers op de taart een trouwpak dat als gegoten zit.
Super bedankt.

Jeroen

24 augtustus 2017, ★★★★★ 10

Wat een geweldige ervaring was het om mijn trouwpak bij Rietbergh aan te laten meten!
Al vanaf het eerste contact was het voor mij duidelijk, hier moest en zou ik mijn pak laten aanmeten!
Het begon al bij de voordeur. Een liefdevol ontvangst door Daphne en Rutger in een huiselijke sfeer gaf mij een gevoel van rust.
Er werd niets overhaast, gewoon een gezellig en erg prettig ontvangst zoals het moet zijn.
Wij hebben gepraat over de trouwdag, mijn ideeën en voorkeuren (die ik al erg specifiek had). Er werd goed geluisterd, maar ook waar nodig direct een eerlijk advies gegeven (mede gezien zij een foto van de trouwjurk via mijn vriendin hadden ontvangen).
Zij lieten heel duidelijk zien wat er mogelijk was en samen, onder hun zeer professionele begeleiding, zijn wij tot echt een geweldig eindresultaat gekomen!
Uiteraard is het niet onbelangrijk om de prijs-kwaliteit te benoemen. Dit is in mijn ogen ongeëvenaard. Zeker als je ziet wat je er allemaal voor terugkrijgt.
Ik kan niet wachten om in de toekomst weer terug te komen om voor een andere aangelegenheid iets te laten aanmeten.
Zonder enige vorm van twijfel kan ik Rietbergh aan iedereen van harte aanbevelen!

John

24 augtustus 2017, ★★★★★ 10

Rietbergh, een zaak waar persoonlijk contact, maatwerk en kwaliteit voorop staat in mijn ervaring.
Het kiezen van een trouwpak is iets bijzonders waar je graag tijd en moeite in wilt steken en hoopt dat het bedrijf waar je dit doet deze zelfde overtuiging heeft. In mijn ogen hebben Rutger en Daphne precies dit voor ogen, ze denken mee en helpen mee. Ze doen dit op een prettige en professionele manier en leveren een geweldig eindproduct. Daarnaast was het erg fijn dat je niet alleen een pak koopt, maar echt een stuk maatwerk en styling, het hele plaatje klopte, alles werd ruim op tijd geleverd en was zeker naar wens!

Bedankt voor de geweldige ‘samenwerking’, alles wat beloofd werd, werd nagekomen en heeft bijgedragen aan onze speciale dag!

Sybe

24 juli 2017, ★★★★★ 10

Wat een fan-tas-tische service. Ik heb onlangs mijn trouwpak bij Rietbergh aangeschaft en ben zeer vakkundig geholpen door Daphne. Wat vooral erg fijn is dat ze ontzettend goed meedenkt. Zo hadden wij als thema Delfts Blauw, waardoor zij als kers op de taart een Delfts Blauw pochet had geregeld. Het zijn immers de details waar het om draait bij een bruiloft en dat snappen ze erg goed! Daarnaast reageren ze ook nog eens supersnel op mailtjes en vragen.. In één woord: AANRADER!

Janco

13 juli 2017, ★★★★★ 10

Aan de waarderingen op deze site is niets gelogen. Het was simpelweg fantastisch. Alles is eigenlijk al geschreven, maar ik wil nog wel één ding uitlichten.

Ik werd geholpen door Daphne. Wat mij opviel is dat je haar de hele tijd naar elementen ziet kijken waar jij geen weet van hebt. Sta jij nog te kijken naar de lengte van de mouw, dan heeft zij de lengte, de knopen en de stand van de mouw al gezien en is ze zich aan het bedenken of alles net nog iets mooier kan. De verkoop van het pak staat niet centraal, maar jij als persoon. Het pak gebruikt zij als middel om jou er zo goed mogelijk uit te laten zien. Daarvoor neemt ze continu van alles in overweging en is ze van alles aan het controleren zonder dat jij er erg in hebt. Dit is een zeer geruststellende gedachte. Je hoeft niet meer op te letten en weet dat je in goede handen bent. Dat was voor mij persoonlijk hetgeen ik het meeste kon waarderen.

Martijn

12 juli 2017, ★★★★★ 10

Het is een hele bijzondere beleving! Wat ben ik tevreden met mijn trouwpak. Vanaf het eerste moment hebben Daphne en Rutger ervoor gezorgd dat ik me enorm op mijn gemak voelde. Ik dacht te weten wat ik wou, maar dat bleek tijdens onze eerste afspraak wel even anders. Door het laten zien van alle mogelijkheden werd het al snel duidelijk wat ik zelf het mooiste vond. Het leuke vond ik dat dit totaal anders was dan ik van tevoren gedacht had.

Daphne en Rutger denken continu mee, maar laten je zelf de keuze maken. Wat ik zelf als enorm prettig heb ervaren is, dat ze enorm betrokken zijn,waarbij het plezier en passie voor het vak ervan afspat. Wat een vakmensen en ontzettend fijne persoonlijkheden!

Dus als je twijfelt waar je een pak moet kopen: DIT IS WAAR JE MOET ZIJN!!

Tim

28 juni 2017, ★★★★★ 10

Geweldig bedrijf, geweldige ervaring. Helemaal happy met hoe mijn (toekomstige) man geholpen is, en hoe hij eruit ziet!

Alice

20 juni 2017, ★★★★★ 10

Het was een fantastische ervaring om mijn pak bij Rietbergh te kopen. Wel even wat anders dan andere pakkenzaken. Ontspannen sfeer, mooie locatie, heel breed assortiment aan stoffen en erg vriendelijke mensen.

De adviseur dacht goed met mij mee zodat ik niet alleen een pak kocht dat me perfect stond, maar ook binnen mijn budget bleef. Ondanks ik geen oneindig budget had, heb ik niet het gevoel dat ik in enige vorm concessies heb moeten doen.

Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat! Ik kan Rietbergh zeker aanraden!

Elmar

2 juni 2017, ★★★★★ 10

Top service. Top medewerkers. Top outfit.

Melvin

8 mei 2017, ★★★★★ 10

Nadat ik mij op internet uitgebreid georiënteerd had op het vinden van een trouwpakken specialist, kwam ik terecht bij Rietbergh. Begin maart stond de eerste afspraak ingepland en vanaf het eerste moment heb ik ontzettend veel plezier gehad in het hele proces.

De ontspannen sfeer, het omgaan met de wensen van de klant, maar bovenal het eerlijk advies en de passie voor het vak, hebben er allemaal aan bijgedragen dat ik vorige week een fantastisch maatpak in ontvangst heb mogen nemen!

Rietbergh brengt het kiezen van een pak echt naar een ander niveau!
Daphne, Ferry en Rutger nogmaals heel erg bedankt!

Renger

5 mei 2017, ★★★★★ 10

Ik heb mijn maatpak voor onze bruiloft laten maken door Rietbergh. Het is een geweldig mooi driedelig pak geworden! De pasvorm is perfect. De afwerking is heel goed. De koopervaring was bijzonder prettig. Ik werd vriendelijk ontvangen door Daphne in het mooie pand van Rietbergh. Vervolgens werd ik in huiselijke sfeer, maar zeer professioneel geholpen. Daphne luisterde goed naar mijn wensen en gaf mij goede adviezen over de te kiezen stof, kleur, stijl en afwerking van mijn maatpak. Er werd veel tijd voor me uitgetrokken. Over elk detail hebben wij samen nagedacht. De persoonlijke aandacht en de passie waarmee mijn maatpak is gemaakt zijn werkelijk uniek. Concluderend: geweldig mooi maatpak, geweldige service. Ik kom graag nog een keer terug.

Jin cheng

5 mei 2017, ★★★★★ 10

Medio 2010 ben ik eens bij Rutger&Daphne op bezoek geweest in een andere hoedanigheid en hebben we reeds persoonlijk kennis gemaakt. Deze kennismaking was zeer prettig en zo ben ik Rietbergh blijven volgen op Social media.
Toen was ik al onder de indruk van de mogelijkheden die Rietbergh kan bieden.
Dit jaar is het zover en ga ik trouwen! Doordat ik voor mijn werk als consultant bijna dagelijks in kostuum werk, wilde ik iets bijzonders. Toen ik bij een trouwbeurs Rutger en Daphne weer tegen kwam hebben we direct weer contact gelegd.
Op een prachtige en persoonlijke locatie aan de keukentafel in een zeer sfeervolle woonboerderij ben ik ontvangen. Hier was ruimte om met een gezelschap van 5 plaats te nemen. In een ontspannen en goede sfeer hebben we onder “leiding” van Rutger een prachtige stof en nog vele andere details uitgekozen.
Een paar weken later bleek dat het resultaat er mocht wezen! Wat een ontzettend gaaf pak en een hele bijzondere kleur die heel goed uitpakt. Ik en mijn gezelschap waren onder de indruk van het vakmanschap, de gastvrijheid en het enthousiasme van Rutger! Na het aantrekken zag ik hem ook stralen van trots en voor mij een teken van maximale betrokkenheid.
Ik kijk ontzettend uit naar mijn trouwdag en de voorpret is zo nog groter geworden. Rutger nogmaals ontzettend bedankt en tot snel om de sokken en manchetknopen nog af te stylen!

Sjors

5 mei 2017, ★★★★★ 10

Lieve Rutger, Daphne & Ferry, wat een geweldig team zijn jullie!!!
Vandaag precies een jaar geleden had ik mijn “pasafspraak” en zag ik het resultaat dus voor het eerst. Erg spannend natuurlijk, maar ik had er meer dan 100% vertrouwen in dat mijn trouwpak perfect zou zijn. Want dit gevoel gaven jullie mij al na het eerste telefoontje. Na een aantal trouwzaken met “confectiepakken” bezocht te hebben, begon de moed mij aardig in de schoenen te zakken.. Ik kwam er veel van hetzelfde tegen, afspraken met verkopers werden te krap gepland en “mijn pak” zat er simpelweg niet tussen. Door een kennis werd ik getipt over de kwaliteit die jullie leveren en de persoonlijke aandacht voor iedere bruidegom. Dankzij deze gouden tip werd ik 2,5 maand voor mijn bruiloft hartelijk door jullie ontvangen in Westervoort. Mijn ouders, broer en ik hadden een afspraak met Daphne. Omdat Rutgers afspraak er nog niet was, kwam hij er ook even bij zitten. Daphne en Rutger vroegen naar de thema’s en kleuren die centraal zouden staan tijdens onze bruiloft, ze bekeken de trouwlocaties en uiteraard ook foto’s van mijn (toen nog aanstaande) vrouw in haar trouwjurk (deze hadden Daphne en Rutger via email ontvangen). Meteen merkte ik het enthousiasme en de ervarenheid van broer en zus Rietbergh! Ze kwamen met een aantal suggesties en toen besefte ik dat ik me geen betere adviseurs kon wensen! Volgens mij heeft het hooguit een kwartier geduurd totdat ik de stoffen en kleuren voor het pak en de voering had uitgekozen (de keuze is gevallen op de eerste suggesties van Daphne en Rutger). Dat de knoop zo snel was doorgehakt, is overigens vrij uniek voor een perfectionist als ik. En dan te bedenken dat ik nog niet één potentieel pak had gezien in de maanden ervoor. Na de keuze van de stoffen nam Daphne alle tijd en aandacht voor de verdere details en de maten van het pak. Binnen een paar uur ging ik met een voldaan gevoel naar huis en was ik blij dat ik het sluitstuk van onze bruiloft had gevonden! Ik wist namelijk dat mijn vrouw Veerle een aantal maanden daarvoor al was geslaagd en verder was het meeste al geregeld. Het eindresultaat zag ik vandaag dus een jaar geleden en het was oprecht in één woord: perfect!!
Ik zal jullie aan iedereen aanbevelen en mochten er aanstaande bruidegoms zijn die dit lezen en er nog niet uit zijn: Niet twijfelen en meteen een afspraak maken! 🙂 Een beter trouwpak op maat en een betere service ga je niet vinden!
Een 9,9 als gemiddeld review cijfer is meer dan verdiend! Van mij uiteraard een dikke 10!

Daphne, Rutger en Ferry nogmaals bedankt voor alle zorgen en dat ik op 4 mei 2016 in een geweldig pak stond te stralen toen ik het ja-woord aan Veerle gaf. Ook namens Veerle, want ze heeft die dag vaak herhaald hoe gaaf mijn pak was en dat het helemaal klopte met haar jurk en de rest van de dag! We hebben een onvergetelijke bruiloft gehad en ik ben er trots op dat ik in een “Rietbergh” ben getrouwd 😉
Succes met jullie mooie bedrijf en het blij maken van toekomstige bruidegoms en overige Rietbergh klanten. En Ferry grote klasse voor jullie nieuwe website! Ik blijf jullie volgen op social media en als Veerle en ik in de buurt zijn, komen we zeker op de koffie!

Brian

26 maart 2017, ★★★★★ 10

Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Rietbergh is echt een aanrader. kwaliteit en service is top, en de mensen die je helpen zijn zeer bekwaam en professioneel.

Ivo

9 maart 2017, ★★★★★ 10

Rutger & Daphne hebben mij fantastisch geholpen met de keuze van mijn trouwpak. Ik dacht goed te weten wat ik wilde totdat zij met hun specialistische kennis de details erbij haalden. Vervolgens wisten ze mij ook tot op detailniveau te adviseren in mijn uiteindelijke keuze. Een absoluut groot voordeel is dat je hier op persoonlijk niveau kan communiceren en zij letterlijk alle tijd voor je inplannen. Samen met je vrienden kun je er een heus uitje van maken, iets wat absoluut de moeite waard is om te doen! Ook in het proces na het aanmeten blijft service hier hoog in het vaandel staan, je mag er pas weg als zij 100% tevreden zijn. Het gaat hier om echte liefhebbers die met de grootste zorg en perfectie gaan voor het beste resultaat!

Erwin

13 februari 2017, ★★★★★ 10

Wij wilden vanaf het begin iets bijzonders en unieks qua trouwkleding, en zo kwamen we bij Rietbergh uit. Vanaf het begin voelde dat goed. De mate van aandacht, gevoel voor stijl, en professionaliteit tot in de kleinste details is geweldig. Je voelt je enorm op je gemak. Zeker met de vele mogelijkheden en keuzes die je moet maken om tot je uiteindelijke pak te komen. Onze moeders waren mee en waren meteen onder de indruk. De mate van vakmanschap en kwaliteit merk je echt. Bij de eerste fitting zat alles als gegoten, en onze moeders waren ontroerd. Op de grote dag zelf, 8 juli 2016, ontvingen we alleen maar complimenten over onze trouwpakken. Rutger en Daphne, dank jullie wel. Mede door jullie werk is onze trouwdag onvergetelijk geworden.

Marc & Daniël

23 januari 2017, ★★★★★ 10

Wij wilden vanaf het begin iets bijzonders en unieks qua trouwkleding, en zo kwamen we bij Rietbergh uit. Vanaf het begin voelde dat goed. De mate van aandacht, gevoel voor stijl, en professionaliteit tot in de kleinste details is geweldig. Je voelt je enorm op je gemak. Zeker met de vele mogelijkheden en keuzes die je moet maken om tot je uiteindelijke pak te komen. Onze moeders waren mee en waren meteen onder de indruk. De mate van vakmanschap en kwaliteit merk je echt. Bij de eerste fitting zat alles als gegoten, en onze moeders waren ontroerd. Op de grote dag zelf, 8 juli 2016, ontvingen we alleen maar complimenten over onze trouwpakken. Rutger en Daphne, dank jullie wel. Mede door jullie werk is onze trouwdag onvergetelijk geworden.

Marc & Daniël

23 januari 2017, ★★★★★ 10

Een pak dragen, dat was nooit wat voor mij. Als je dan gaat trouwen, dan moet het er toch maar eens van gaan komen! En stiekem vond ik dat best leuk.

Omdat ik een wat scheve rug heb en een buikje, voelde ik er niet zoveel voor om winkels af te struinen. Op maat laten maken, dat klonk wel goed. En bij Rietbergh hebben ze dat gevoel helemaal waar gemaakt!

Ik had keuze tot elk detail, waarbij er goed meegedacht werd wat voor mij zou passen. Alles werd specifiek op mijn lichaam afgestemd.

Toen mijn lichaam een week van te voren besloot anders te gaan staan ben ik een dag (!) voor mijn bruiloft in paniek bij ze langs gegaan en konden ze nog een vermaking doen, waarvoor ik zeer dankbaar ben!

Een aanrader!

Anoniem

23 januari 2017, ★★★★★ 10

Rietbergh is als je het mij vraagt DE partner als het gaat om (trouw)pakken. Je wordt ontvangen in een rustige ambiance waar men echt de tijd voor je heeft en met een kundig oog meekijkt aangaande jouw wensen versus ‘hoe verhoudt zich het modisch’. Voor de geleverde kwaliteit is het zeer goed betaalbaar en raadt ik Rietbergh zeker aan als leverancier.

Flauw van drukke binnensteden, onkundig personeel dat werkt op provisiebasis, te ijverige parkeeragenten en toe aan ‘de blij’ factor als het gaat om maatpakken? Zeker Rietbergh even proberen!

Menno

18 oktober 2016, ★★★★★ 10

Ik heb mijn trouwpak gekocht bij Rietbergh en het resultaat was heel mooi en zat overal werkelijk perfect. Alleen al het uitzoeken, samenstellen en ‘customizen’ van het pak was een feest. Ik kom zeker terug (maar dan niet voor een trouwpak 😉

Menno

18 oktober 2016, ★★★★★ 10

Ik heb mijn trouwpak gekocht bij Rietbergh en het resultaat was heel mooi en zat overal werkelijk perfect. Alleen al het uitzoeken, samenstellen en ‘customizen’ van het pak was een feest. Ik kom zeker terug (maar dan niet voor een trouwpak 😉

Maarten

17 oktober 2016, ★★★★★ 10

In eerste instantie gekozen om mijn trouwpak te laten maken bij een ander bedrijf. Na een aantal pasrondes (en helaas aanpasrondes) het volledige vertrouwen kwijt in deze partij. Toen gegoogled en uitgekomen bij Rietbergh in Westervoort, wat nog lekker dichtbij was ook.  Eigenlijk direct vanaf het begin een prettig en warm gevoel bij het contact. Wat jammer dat ik hun niet eerder had gevonden! Door het gedoe met het andere bedrijf was de tijd tot onze bruiloft nog maar kort. Voor Rietbergh geen probleem, ze konden het pak op tijd leveren.  De kwaliteit van de pakken is indrukwekkend, daarnaast is het ook echt vakwerk, er was namelijk geen enkele aanpassingsronde nodig. Het pak zat direct als gegoten!

Zoek je goede kwaliteit, goede service en een schitterend pak, dan ben je hier op de juiste plek!

Kevin

5 oktober 2016, ★★★★★ 10

Meer dan een jaar was ik bezig met het uitzoeken van de perfecte outfit voor onze grote dag. Diverse steden, zoals Antwerpen, Amsterdam en Parijs heb ik doorzocht en 6 weken voor de bruiloft was ik ten einde raad en tikte ik “maatpakken” in google en stuitte ik op Rietbergh Trouwpakken.

Rutger en de medewerkers van Rietbergh Trouwpakken hebben een tweetal PRACHTIGE smokings voor mij ontworpen (beige en zwart). Op basis van de foto’s die ik ze stuurde en rekening houdend met mijn wensen (bijvoorbeeld de kleur, revers, initialen) is er een schets gemaakt en had ik binnen no-time mijn smokings in huis.

Op ons bruiloft was het niet alleen de bruid die vele complimenten kreeg over haar jurk, maar waren de meeste gasten ook erg onder de indruk van mijn smokings!! Met name de fijne afwerking, zeer goede kwaliteit van de stoffen en de kleine details (bv onze initialen en namen in het colbert) hebben veel indrukken achtergelaten.

Persoonlijk wil ik ook Rutger complimenteren voor zijn zeer professionele houding en flexibiliteit. Hij is altijd bereikbaar en het bedrijf is uniek doordat ze open staan voor de wensen van de klant. Heel graag zal ik in de nabije toekomst mijn maatpakken bij Rietbergh bestellen.

Meelad

4 oktober 2016, ★★★★★ 10

Ik heb mijn trouwpak aan laten meten bij Rietbergh en heb hier van begin tot het einde van genoten! Echt een unieke en persoonlijk ervaring die ik iedereen wil aanraden!

Voor degenen die meer overtuiging nodig hebben:
Ik had al wat onderzoek gedaan naar de stijl en kleurstelling die ik mooi vond. Voor de eerste afspraak is ruim de tijd genomen om elkaar te leren kennen, hierdoor kon Rutger mij goed adviseren welke stoffen bij mijn postuur en persoonlijkheid paste. Ik vond het prettig dat hierbij niet gestuurd werd door hem om de prijs op te drijven of ervoor te zorgen dat ze ‘hun kunstje’ konden doen. Het voelde als maatwerk met een hele persoonlijke insteek.

Over enkele vervolgafspraken ben ik ingemeten en is mijn pak net zo lang bestudeerd door zowel Rutger en Daphne tot deze in hun ogen perfect was. Als afsluiting heeft Ferry een professionele foto reportage gemaakt van het eindresultaat, dit was voor mij erg bijzonder. Hun locatie leent zich hier overigens perfect voor, erg chique met een ontspannen sfeer.

Ik heb de persoonlijke werkwijze en de bevlogenheid van zowel Rutger als Daphne enorm gewaardeerd. Ik heb me echt verwonderd dat twee nog zulke jonge mensen al zo goed zijn in hun werk en dit met zoveel trots uitvoeren. Ik wil dan ook iedereen die een pak wil laten aanmeten aanraden om ze op te zoeken, ik ga in ieder geval niet meer naar een ander.

Bedankt voor jullie bijdrage aan mijn geweldige trouwdag!

Meelad

29 september 2016, ★★★★★ 10

Ik heb mijn trouwpak aan laten meten bij Rietbergh en heb hier van begin tot het einde van genoten! Echt een unieke en persoonlijk ervaring die ik iedereen wil aanraden!

Voor degenen die meer overtuiging nodig hebben:
Ik had al wat onderzoek gedaan naar de stijl en kleurstelling die ik mooi vond. Voor de eerste afspraak is ruim de tijd genomen om elkaar te leren kennen, hierdoor kon Rutger mij goed adviseren welke stoffen bij mijn postuur en persoonlijkheid paste. Ik vond het prettig dat hierbij niet gestuurd werd door hem om de prijs op te drijven of ervoor te zorgen dat ze ‘hun kunstje’ konden doen. Het voelde als maatwerk met een hele persoonlijke insteek.

Over enkele vervolgafspraken ben ik ingemeten en is mijn pak net zo lang bestudeerd door zowel Rutger en Daphne tot deze in hun ogen perfect was. Als afsluiting heeft Ferry een professionele foto reportage gemaakt van het eindresultaat, dit was voor mij erg bijzonder. Hun locatie leent zich hier overigens perfect voor, erg chique met een ontspannen sfeer.

Ik heb de persoonlijke werkwijze en de bevlogenheid van zowel Rutger als Daphne enorm gewaardeerd. Ik heb me echt verwonderd dat twee nog zulke jonge mensen al zo goed zijn in hun werk en dit met zoveel trots uitvoeren. Ik wil dan ook iedereen die een pak wil laten aanmeten aanraden om ze op te zoeken, ik ga in ieder geval niet meer naar een ander.

Bedankt voor jullie bijdrage aan mijn geweldige trouwdag!

Ruud

29 september 2016, ★★★★★ 10

Via mijn broer de tip gekregen om mijn trouwpak bij Rietbergh af te nemen. Vanaf het eerste moment dat ik het pand binnenliep en Rutger de hand schudde, werd het een feestje. 3 bezoeken aan Rietbergh zijn een onderdeel geworden van het in de sfeer komen van de bruiloft. Rutger heeft me van uitstekend advies voorzien. Kundig met oog voor detail en eerlijke feedback en met een geweldige gastvrijheid. Ik ben zelf heel blij met het resultaat en heb de trouwdag zelf heel veel complimenten gekregen over mijn outfit. Zeer persoonlijke begeleiding zodat ik me geheel ontzorgd voelde. En zelfs een extra wens de dag voor de bruiloft kon geregeld worden. Een ervaring om nog een keer mee te maken: kom zeker terug voor een maatpak voor zakelijk gebruik. Ik kan Rietbergh iedereen aanbevelen die op zoek is naar kwaliteit, prachtige stoffen en uitstekende persoonlijke service!

Mark

18 september 2016, ★★★★★ 10

Na de eerste ontmoeting met Daphne wist ik zeker dat ik hier zou slagen.
Ik kwam er met mijn zoontje van 4 jaar en we werden er zo hartelijk ontvangen dat het gelijk goed voelde.
Een soort van als bij je familie op bezoek gaan, dat gevoel.
Net als bij een aantal andere tailors kreeg ik na het “ontmoetingsgesprek” een aantal stofboeken voor mijn neus.
Na ongeveer 40 stoffen over onze schouders te hebben gehad, zag ik het allemaal niet meer en moest ik op een vervolg afspraak komen.
Althans, dat werd mij aangeraden, zo fijn dat het geen probleem was dat er eigenlijk een middag was ” verspilt “.
Een week later kwamen mijn zoontje en ik terug en had Daphne zich al helemaal voorbereid..
En wauw!! wat hebben wij een mooi pak ervoor terug gekregen.. Gedurfd in eerste instantie, zo van een klein stofje gekozen..
Maar Daphne wist het zeker, dit zou ZO mooi staan..
En gelijk had ze !! Wat zijn wij dankbaar!De ervaring proef je zodra je binnenkomt, ze nemen er de tijd voor je en laten je niet zonder goed gevoel de deur weer verlaten.Daphne & Rutger, nogmaals bedankt voor alles.Namens Noah & mij.
Bob

29 augstus 2016, ★★★★★ 10

Via een vriend van mij ben ik terecht gekomen bij Rietbergh. Al direct vanaf de eerste keer dat we contact hadden kreeg ik een goed gevoel bij Rutger. Alles gaat heel persoonlijk, er word goed geluisterd naar wensen, er word goed meegedacht en alles met oog voor detail! Uitkomst: een geweldig trouwpak waar ik heel veel complimenten over heb gehad.
Ik kan Rutger en het gehele bedrijf Rietbergh bij iedereen aanraden!

Robbert

29 augstus 2016, ★★★★★ 10

Nooit verwacht dat een trouwpak uitzoeken zo’n toffe ervaring kon zijn. De gastvrijheid, openheid en gezelligheid tijdens de sessies bij Rietbergh verdienen alle lof. Wat een vakmanschap, passie en interesse werd getoond. Je bevindt je meteen in een soort comfortzone waarin dit bedrijf ervoor zorgt dat alles goed komt. Ook denken ze mee in het totaal plaatje.

Kortom: een top ervaring, alle verwachtingen overtroffen en zeker aan te raden!

Anoniem

25 augstus 2016, ★★★★★ 10

Mijn trouwpak was simpelweg perfect. Vanaf het eerste moment heeft Daphne mij fantastisch geholpen met haar expertise. Toen ik mijn trouwpak voor het eerst aantrok zat hij direct als gegoten, waarbij het nog mooier was dan ik had verwacht. De kwaliteit druipt er vanaf en ik ben oprecht trots op mijn pak. Ik verwacht ook zeker in de toekomst nog een pak te laten maken bij Rietbergh. Een absolute aanrader, niet alleen voor je trouwpak.

Mario

23 juli 2016, ★★★★★ 10

Geweldige Service, ondersteuning en kwaliteit. Ze hebben kennis van zaken en zijn erg meedenkend. Daarnaast wordt er ruim de tijd voor je genomen. Al met al een echte aanrader voor iedereen!

Marcel

6 juni 2016, ★★★★★ 10

Gisteren mijn trouwpak mogen ophalen. Super blij mee, ook vind ik het bijzonder hoe ze te werk gaan. De eerste keer leggen ze verschillende kleuren klaar wat goed bij je past. En vandaar uit denken ze heel goed met je mee. En zeggen ze ook eerlijk wat je beter wel kunt doen en niet. De locatie is prachtig en ze nemen alle tijd om je goed te helpen. Ze zullen nooit iets door drukken of aan je willen verkopen. Ik kan geen enkel punt opnoemen wat minder was ! Alleen maar een aan rader om naar rietbergh toe te gaan voor een mooi persoonlijk pak.

Henno

3 juni 2016, ★★★★★ 10

Achteraf bleek het uitzoeken van een trouwpak een groter deel uit te maken van de beleving van onze bruiloft dan ik van te voren had verwacht en aan die fantastische beleving heeft Rietbergh meer dan bijgedragen. Vanaf het moment dat ik binnenkwam voelde ik me er thuis. Goede koffie, mooi pand, prachtige tuin en Daphne en Rutger die luisteren naar wat je zoekt en wat je wensen zijn. Tijdens de drie bezoeken aan Rietbergh hebben ze mij op alle mogelijke manieren geholpen een pak uit te kiezen dat paste bij de jurk van mijn vrouw, aansloot bij de stijl die ik zocht en beter nog, zat als gegoten. Ik heb nergens over na hoeven denken. Ze namen alle zorg uit handen en hun vakkundigheid heeft geresulteerd in een eindeloze stroom aan complimenten op de dag zelf. Ik was een trots man en niet omdat ik nu dezelfde kleermaker heb als Gordon, maar omdat ik kennis heb gemaakt met Rietbergh.

Jon

24 september 2015, ★★★★★ 10

Bij de winkel waar ik mijn pak oorspronkelijk had besteld voor onze bruiloft werd mijn pak op het laatst gecanceld. Dus op het allerlaatste moment moest ik nog switchen. Gelukkig achteraf, want hierdoor kwam ik bij Rietbergh uit. Ik kon meteen terecht en ze namen alle tijd voor me. Daarnaast zijn het echte vakmensen waardoor ik heel goed geholpen ben in het samenstellen van het pak. Het resultaat was erg mooi en ook nog eens op tijd binnen (slechts enkele weken) waardoor ik nog op tijd voor de bruiloft mijzelf in een prachtig pak kon laten zien. Ik kan dan Rietbergh ook van harte bij iedereen aanraden voor vakkundig advies, betrouwbare levertijd en natuurlijk mooie pakken.

Maarten

9 juli 2015, ★★★★★ 10

Persoonlijke benadering, bevlogen jonge vakmensen, afstemming op persoonlijke wensen, eerlijk advies, groot assortiment.

Niels

8 juni 2015, ★★★★★ 10

Wat een fantastisch bedrijf.
Jonge fanatieke mensen met gevoel en passie voor hun vak!
Veel complimenten gekregen, een echte aanrader.

Johan

8 juni 2015, ★★★★★ 10

Rietbergh hebben we ontmoet tijdens een event. Al snel werd duidelijk met hoeveel passie ze hier te werk gaan. We waren ook erg onder de indruk van de aanwezige trouwpakken.

Niet lang na het event heb ik een afspraak gemaakt en ben samen met mijn ouders, bij Rietbergh op locatie, een ontwerp wezen maken. De ontvangst is uiterst gastvrij en neemt men ruim de tijd om alle opties en wensen door te spreken.

Daarnaast geven ze goed advies en wordt er niets aan het toeval over gelaten. De levering van het trouwpak was ruim binnen de verwachte tijd, wat ik als erg prettig heb ervaren. Tijdens het afpassen werd al snel duidelijk dat alles was zoals het hoorde te zijn, wat voor mij aangeeft dat het kwaliteits- en kennisniveau erg hoog ligt.

Verder werd ook hier ruim de tijd genomen en is niets aan het toeval over gelaten! Dit alles heeft geresulteerd in een prachtig mooi trouwpak, waarmee tijdens onze grote dag een grote indruk is gemaakt.

Door diverse details die zijn verwerkt in het pak, vormde mijn bruid en ik dan ook een prachtig paar.

Voor iedereen die kennis hebben gemaakt met Rietbergh en wellicht nog twijfelt: maak een afspraak en ervaar het zelf! Rutger en Daphne zijn geweldige mensen die hun vak verstaan, dat merk je in alles. Ze luisteren echt naar de wens van de klant. Het resultaat is er naar, je zal echt stralen op je grote dag!

Michael

11 februari 2015, ★★★★★ 10

Geweldig pak dat volledig pas bij onze persoonlijke wensen, dankzij het professionele advies en meedenken. Goede service!

Anoniem

19 januari 2015, ★★★★★ 10

Voor onze bruiloft hadden wij zeer specifieke wensen mbt onze trouwpakken en Rietbergh heeft al onze wensen doen uitkomen. Ze hebben het onmogelijke mogelijk gemaakt en dat zonder ons enig gevoel van stress te geven,

Alexander Vromans

16 december 2014, ★★★★★ 10

Professionele organisatie met een persoonlijke benadering. Er hangt een zeer gemoedelijke sfeer. Alles gewoon top geregeld en verzorgd. Daphne en Rutger bedankt!

Sander

25 november 2014, ★★★★★ 10

Voor mijn trouwpak ben ik op aanraden van een vriend terecht gekomen bij Rietbergh trouwpakken. Rietbergh biedt een bijzonder groot assortiment aan stoffen en mogelijkheden aan. Daphne is erg betrokken en heeft mij zeer vakkundig begeleid door het gehele proces. Het was een fantastische beleving en ik zal in de toekomst zeker bij ze terugkomen voor een maatpak.

Niels

24 november 2014, ★★★★★ 10

Ik heb best een uitgesproken smaak. Ik wilde perse wegblijven van het geijkte trouwpak. Wanneer ik de folders open sla dan lijkt het alsof de tijd heeft stil gestaan. Het aanbod is de laatste jaren niet verandert. Rietbergh bood hierin uitkomst. De ruime keuze aan stoffen en mogelijkheden maken het haast onmogelijk om niet te slagen. Ik had mijn schoenen al aangeschaft en deze vormden de basis van het pak. Overigens had Daphne een foto van mijn vriendin (reeds vrouw) ontvangen met de bruidsjurk. Zij kon op deze manier bekijken of het qua stijl op elkaar aansloot. En dat deed het. Het grootste compliment wat ik kan geven is dat ik me ontzettend op mijn gemak heb gevoelt in mijn pak. Ik kan dan ook iedereen een Rietbergh aanraden.

Nico

31 oktober 2014, ★★★★★ 10

Al snel was ik onder de indruk van hun pakken en stoffen.
Tijdens de eerste afspraak had ik direct vertrouwen in Rutger en Daphne. Ze zijn zeer professioneel, vriendelijk, luisteren en gaan juist om met de wensen van de klant. De talloze mogelijkheden in stof, model en afwerking zijn top! Ik zal Rietbergh zeker aanraden voor iedereen wie een top pak wil. Het eind resultaat van mijn pak was super en gingen uiteindelijk met 3 maatpakken de deur uit 🙂

Marco

24 september 2014, ★★★★★ 10

Voor mijn bruiloft in mei van dit jaar ben ik na wat zoekwerk op Google bij Rietbergh uitgekomen. En ik kan achteraf zeggen dat deze keuze een schot in de roos is geweest! Er is heel veel te kiezen wat betreft stoffen, er wordt geweldig meegedacht, perfect ingespeeld op de wensen van de klant en het eindresultaat was in mijn geval nog mooier dan ik had kunnen wensen.

Rietbergh levert kortom topkwaliteit. Ik was best trots dat ik in zo’n mooi kostuum ben getrouwd. Ik hoop in de toekomst zeker nog een keer gebruik te mogen maken van Rietbergh en kan iedereen aanraden om er ook eens een trouwkostuum of maatkostuum aan te schaffen.

Eelco

23 september 2014, ★★★★★ 10

De eerste kennismaking was al meteen uitstekend, heel relaxed, luchtig, maar tegelijkertijd zeer professioneel en bekwaam. Goede, duidelijke uitleg gehad over het proces, de stoffen, de mogelijkheden (onmogelijkheden leken er niet te zijn!) en goed geholpen bij vooral het uitkiezen van de kleur aan de hand van mijn wensen.

Indicatie van levertijd klopte precies en het resultaat was werkelijkwaar boven verwachting.

Op de grote dag veel complimenten gehad en ik zag er bijna net zo schitterend uit als mijn vrouw! 😉

Ritchie

18 september 2014, ★★★★★ 10

De eerste kennismaking was al meteen uitstekend, heel relaxed, luchtig, maar tegelijkertijd zeer professioneel en bekwaam. Goede, duidelijke uitleg gehad over het proces, de stoffen, de mogelijkheden (onmogelijkheden leken er niet te zijn!) en goed geholpen bij vooral het uitkiezen van de kleur aan de hand van mijn wensen.

Indicatie van levertijd klopte precies en het resultaat was werkelijkwaar boven verwachting.

Op de grote dag veel complimenten gehad en ik zag er bijna net zo schitterend uit als mijn vrouw! 😉

Ritchie

18 september 2014, ★★★★★ 10

Ik zou iedereen die een trouwpak gaat aanschaffen willen adviseren: ga naar Rietbergh! Ze zijn klantvriendelijk en vakkundig. Je kunt tot in de details je eigen trouwpak met hun samenstellen en ontwerpen. Op die manier heb je een pak dat helemaal bij je past!

Marcel

18 september 2014, ★★★★★ 10

Ik zou iedereen die een trouwpak gaat aanschaffen willen adviseren: ga naar Rietbergh! Ze zijn klantvriendelijk en vakkundig. Je kunt tot in de details je eigen trouwpak met hun samenstellen en ontwerpen. Op die manier heb je een pak dat helemaal bij je past!

Marcel

18 september 2014, ★★★★★ 10

Voor mijn bruiloft hebben mijn vader en ik een trouwpak laten maken door Rietbergh. Het persoonlijk styling advies was onovertroffen. Rietbergh verzorgde ook alle accessoires. Van schoenen tot manchetknopen aan toe. Alles was tot in de puntjes geregeld en alle afspraken zijn nagekomen.

Christian

17 september 2014, ★★★★★ 10

Top leverancier voor maatpakken. Het product is top maar de hele voorbereiding is een fantastische beleving…

Jarno

17 september 2014, ★★★★★ 10

Rietbergh heeft een heel mooi trouwpak gemaakt voor mij,ik ben heel tevreden hoe alles is gegaan.
Mocht ik in toekomst nog een pak nodig hebben,ga ik zeker terug naar Rietbergh.

Olaf

17 september 2014, ★★★★★ 10

Ik heb mijn trouwpak laten maken door Rietbergh, vanaf moment één het gevoel dat ik bij de juiste mensen was. De mogelijkheden zijn vrijwel oneindig en geheel naar eigen smaak in te vullen. Juist door de vele mogelijkheden in combinatie met de vakkundigheid en ervaring van Rietbergh een fantastisch mooi maatpak gecreëerd geheel naar eigen wens. Het streven naar perfectie en het ondersteunen in keuzes kwamen bij Rietbergh erg naar voren, niet eerder de deur uit totdat het pak perfect zit, dit gaf mijzelf een zeker en vertrouwd gevoel. Kortom, zeer tevreden en een echte aanrader!

Mark

12 september 2014, ★★★★★ 10

Je koopt niet elke dag een trouwpak dus is het lastig het juiste adres te vinden. Via via kwam ik bij Rietbergh. Dankzij de ervaring en kennis van Rutger en Daphne was het hele traject, van kiezen tot passen, een makkie. Het resultaat was een prachtig trouwpak, modieus en opvallend. Een prettige, persoonlijke benadering waarachter echte professionaliteit en kunde schuilt. Een absolute aanrader!

Sander

12 september 2014, ★★★★★ 10

Het aanmeten en passen van mijn kostuum was een ervaring op zich. Het gehele proces om te komen tot het voor mij ideale kostuum was echt fantastisch. Kwaliteit, kennis en ervaring brachten voor mij een perfect en zeer goed zittend kostuum met een hele mooie uitstraling. De zeer persoonlijke benadering was een unieke ervaring.

Arnoud

12 september 2014, ★★★★★ 10

Ben blij met de keus voor een Rietbergh trouwpak. Ik vind de persoonlijke aanpak bepalend. Rutger en Daphne geven duidelijk advies over stof, kleur en design. Bij de concurrent beperkte het advies zich tot “past het of niet”. En voor dit geld verwacht ik meer, Rietbergh levert dat.

Ze nemen de tijd bij het inmeten en zorgden voor een hapje en drankje. Dat zijn de kleine dingen die zorgden dat ik mijn pak met zelfvertrouwen aan had op de grote dag. Het pak zelf zit prima met een goede stofkwaliteit en pasvorm. Voor mij is dit de ideale prijs-kwaliteitverhouding: een uitstekend maatpak mét persoonlijk stijladvies, die het (kleine) prijsverschil met het maatwerk van de bekende ketens rechtvaardigt.

Rietbergh heeft er ook voor mijn werkpakken een vaste klant bij.

Willem

12 september 2014, ★★★★★ 10

Super veel keus en flexibel!!
Stephanie

29 oktober 2016, ★★★★★ 10

We hadden best complexe wensen; we hadden al een colbert en wilden de rest van de outfit erbij laten passen. Dat is perfect gelukt en met heel veel goede adviezen. Het resultaat was prachtig!
Janneke

17 oktober 2016, ★★★★★ 10

Eigenlijk alles was top bij Rietbergh!
Heerlijk relaxte omgang en zeer goede en vooral eerlijk hulp/advies!
Natuurlijk betaal je er wel voor, maar ik vond dat het allemaal waard!Het bedrijf zit goed in elkaar; professioneel, super kwaliteit en perfect advies en leuke hulp!
Michiel

30 september 2016, ★★★★★ 10

Absolute aanrader voor je trouwpak of een blouse op maat! Een feest om dit bij Rietbergh te doen!
Hugo

21 september 2016, ★★★★★ 10

Ik ben uitermate goed geholpen door Rutger en erg blij met mijn trouwpak. Absolute aanrader!
Hugo

21 september 2016, ★★★★★ 10

Mijn ervaring met Rietbergh is uitermate positief! Mijn trouwpak is bij mij thuis door Rutger opgemeten, waarbij al snel bleek dat hij een zeer bevlogen en vriendelijk vakman is. Hij nam echt de tijd om alle te maken keuzes samen door te nemen, in tegenstelling tot veel winkels. Het resultaat zat in 1 keer heerlijk en op de dag zelf heb ik erg veel complimenten gekregen. Waren er maar meer van dit soort vaklieden.
Wim

21 oktober 2015, ★★★★★ 10

Het ontvangst bij Rietbergh is zeer aangenaam en heeft een professionele uitstraling. Door het ruime assortiment, deskundig advies en betrokkenheid, heb ik mijn ideale trouwkostuum op maat kunnen dragen. Rietbergh straalt vertrouwen uit en heeft oog voor detail en dit maakt voor mij Rietbergh uniek!
Arno

18 november 2014, ★★★★★ 10

Rietbergh is werkelijk een prachtig bedrijf wat gerund word door twee passievolle mensen. Van het begin tot aan de laatste doorpas heb ik me thuis gevoelt bij hun. Ze hebben oog voor detail, en talloze prachtige stoffen tot hun beschikking. Met als gevolg een super mooi maatpak wat 100% bij mij past voor een mooie prijs.
Edwin

12 september 2014, ★★★★★ 10

Hier een maatpak laten maken voor mijn trouwdag. De service en het uiteindelijke resultaat waren uitstekend. Het was ook (onverwacht) leuk om een maatpak helemaal volgens eigen wens samen te stellen. Een aanrader.

Henk

5 december 2016, ★★★★★ 10

Een trouwdag is natuurlijk de mooiste dag van je leven, maar de voorbereiding is natuurlijk ook hartstikke leuk. Zeker als je een pak bij Rietbergh laat maken. Voor iemand zoals ik, die nooit pakken draagt (het voorlaatste heb ik meer dan tien jaar geleden voor de bruiloft van mijn broer gekocht) was het een hele bijzondere ervaring. Ik ben dan ook zeer te spreken over de werkwijze en begeleiding van de eigenaren en het heeft ook nog eens een prachtig pak opgeleverd, ik kreeg van zo’n beetje iedere gast te horen hoe goed dat pak me stond.
Timo

16 juni 2015, ★★★★★ 10

Rietbergh is een erg fijne zaak waar ze alles doen om je een goed kostuum aan te meten. Erg veel exclusieve stoffen en tijd voor goed advies. Als het binnen je budget past een absolute aanrader!
Kavish

19 september 2014, ★★★★★ 10

Zeer professioneel en vriendelijk team met oog voor detail. Heb aantal maanden geleden mijn trouwpak laten maken door Rietbergh. Vanaf het eerste moment kreeg ik het vertrouwen dat het pak op en top uit komt te zien. Op Rietbergh kun je vertrouwen en kom in de toekomst absoluut terug voor een nieuw pak! Daphne en Rutger zijn ideale voorbeeld voor vele ondernemers!
Kwok Wai Chow

21 september 2014, ★★★★★ 10

Deskundig en betrokken! Rietbergh beschikt over echt bevlogen vakmanschap op het gebied van maatwerk (trouw)pakken. Daphne en Rutger zijn zeer klantvriendelijk en gastvrij!
Simon

14 september 2014, ★★★★★ 10

Enorm goede ervaring met Rutger en zijn team. Kwaliteit leveren ze en bieden een zeer goede begeleiding bij het uitzoeken van een maatpak!

Bas

20 maart 2017, ★★★★★ 10