function deactivate_on_blog_page() { if ( is_home() ) { add_filter( 'do_rocket_lazyload', '__return_false' ); } } add_filter( 'wp', __NAMESPACE__ . '\deactivate_on_blog_page' );

Inspiratieblog

Jeans op maat

Hoge kwaliteit jeans op maat bij Rietbergh

Bij Rietbergh gaat maatwerk verder dan alleen maatpakken, trouwpakken of smokings. Wij bieden u de mogelijkheid om ook uw jeans op maat te laten maken met dezelfde persoonlijke aandacht en kennis. Dit is een belangrijke nieuwe trend in 2021, aangezien we tegenwoordig steeds vaker vanuit huis werken. 

Bij het aanschaffen van een jeans lopen heren er (bijvoorbeeld) vaak tegen aan dat de band goed zit maar de bovenbenen te strak, waarna ze een maat groter pakken en hierdoor de bovenbenen goed zijn maar de band weer te ruim wordt.

Dit probleem zal niet meer voorkomen wanneer u de nieuwe jeans op maat laat maken. Net als bij kostuums wordt nu ook de jeans op uw eigen postuur aangemeten. U kunt precies aangeven hoe u uw jeans wilt hebben zitten. Uw maten blijven bij ons in het systeem staan waardoor u niet elke keer opnieuw gemeten hoeft te worden. Hierdoor heeft u nooit meer het probleem dat nou juist het goed zittende model uit de collectie wordt gehaald het volgende seizoen.

Luxueuze Candiani stoffen

De stoffen die wij gebruiken voor onze maatjeans worden geproduceerd door Candiani. Candiani denim wordt gemaakt in Italië en staat wereldwijd bekend om zijn luxueuze uitstraling en  draagcomfort. Deze Candiani Denim is niet alleen duurzaam maar ook erg zacht en soepel door de fijne stretch kwaliteit. Door de jeans op maat te maken met deze prachtige stoffen kunnen we een optimale pasvorm creëren.

 U heeft de mogelijkheid om te kiezen uit 7 verschillende kleuren denim en deze kleurenpallet wordt steeds verder uitgebreid. Verder zijn er meerdere wassingen mogelijk waardoor de jeans een andere uitstraling kan krijgen en mede door de keuzes die gemaakt kunnen worden wat betreft de garens en de knopen, kun je in overleg met onze tailors een volledig eigen jeans ontwerpen.

Exclusief bij Rietbergh: Custom-made jeanslabels

Als bijzondere extra toevoeging is het nu ook mogelijk om je leather patch volledig gepersonaliseerd te krijgen. Hierbij moet je denken aan je naam of initialen maar bijvoorbeeld ook een (bedrijfs)logo. De mogelijkheden zijn eindeloos te noemen omdat we enorm gedetailleerd 0,2mm kunnen graferen.

Indien u het leuk zou vinden is het verder mogelijk om de look verder af te maken met bijvoorbeeld een mooi  op maat gesneden colbert/overhemd of onze heerlijke 100% Merino pullovers.

 

De prijs van een Rietbergh jeans op maat, zonder customized label is €299,- De meerprijs van een customized label bedraagt €25,-  

 

Wil je ook jouw eigen jeans op maat samenstellen?
Neem dan contact met ons op via info@rietbergh.com of bel ons op: 026-3203378

Overcoat Rik van de Westelaken

overcoat wie is de mol rik van de westelijken

Overcoat van Rik van de Westelaken

Speciaal voor de nieuwste editie van ‘Wie is de Mol?’ heeft Rietbergh een aantal gave combinaties voor presentator Rik van de Westelaken mogen maken. Samen met topstyliste Hanna Suurland hebben wij een custom-made overcoat / raincoat ontworpen. Volledig op maat en afgesteld aan de fysieke- en karaktereigenschappen van Rik. Perfect voor de verschillende weersomstandigheden op de diverse locaties van de opnames van ‘Wie is de Mol? 2021″

Blue suits everyone

De donkerblauwe kleur is een kleur die veel mensen past en tevens te combineren is met zowel jeans als pantalons. Een multifunctionele kleur dus. 

Storm collar

Een storm collar is een exclusieve optie die Rietbergh aanbied en zowel een functionele- als een visuele eigenschap heeft. Voor meer informatie of vragen omtrent de mogelijkheden adviseren wij u contact met ons op te nemen. 

Jouw eigen overcoat / raincoat samenstellen? Plan bijtijds uw afspraak bij Rietbergh.

Safari jacket van Rik van de Westelaken

Kleding Rik van de Westelaken

Safari jacket van Rik van de Westelaken

Speciaal voor de nieuwste editie van ‘Wie is de Mol?’ heeft Rietbergh een aantal gave combinaties voor presentator Rik van de Westelaken mogen maken. Samen met topstyliste Hanna Suurland hebben wij een custom-made safari jacket ontworpen. Volledig op maat en afgesteld aan de fysieke- en karaktereigenschappen van Rik. Perfect voor de verschillende weersomstandigheden op de diverse locaties van de opnames van ‘Wie is de Mol? 2021″

Epauletten

Stoere epauletten voor een bijna militaire look. De epauletten zijn voorzien van het RR beeldmerk in ton sur ton. 

Storm collar

Een storm collar is een exclusieve optie die Rietbergh aanbied en zowel een functionele- als een visuele eigenschap heeft. Voor meer informatie of vragen omtrent de mogelijkheden adviseren wij u contact met ons op te nemen. 

Jouw eigen droomtrouwpak samenstellen? Plan bijtijds uw afspraak bij Rietbergh.

Unieke damesblazer #2621001

Een exclusieve damesblazer met een orientaalse look by Rietbergh. Gemaakt van een zeer hoge kwaliteit stof en volledig op maat. Exclusief verkrijgbaar bij Rietbergh maatpakken, trouwpakken  & smokings.  Made in Europe.

Je eigen trouwpak, maatpak of smoking samenstellen? Plan eenvoudig & vrijblijvend je afspraak bij Rietbergh.

Voorzorgsmaatregelen Rietbergh Corona / Covid-19

Veiligheid staat voorop

Wij hebben ons goed voorbereid om onze klanten zo veilig mogelijk te helpen. Hierbij handhaven we alle regels die het RIVM ons heeft opgelegd. Zo vragen wij onze klanten om bij aankomst zijn/haar handen te wassen en krijgen zij bij aankomst een mondkapje. Verder vragen wij onze klanten om de afspraak te verzetten, wanneer men het gevoel heeft dat men groepsverschijnselen vertoond. Onze medewerkers wassen verdere meerdere malen per ontmoeting hun handen en zorgen zij altijd voor, tijdens én na de ontmoeting voor een schone werkplek. Door onze ruimtelijke omgeving en bijbehorend pand, is het voor ons makkelijk om de 1,5 meter afstand te hanteren. Wij kunnen door deze luxe situatie twee groepen tegelijk helpen. Echter vragen wij een max. aantal mensen mee te nemen, om de veiligheid te kunnen waarborgen. Door onze ruimtelijke tuin, is het ook mogelijk om naar buiten te gaan. Buiten hebben wij een ruimtelijk terras, waar we een grote tuintafel hebben staan + een ruime luxe tuinset. Kortom ruimte genoeg

1,50 meter afstand

Onze tafel in ruimte 1 heeft normaliter plek voor twaalf zitplaatsen. Om de veiligheid volgens de RIVM normen te hanteren hebben wij het aantal zitplaatsen geminimaliseerd tot vier. Hierdoor kunnen wij individueel 1,5 meter afstand bewaren. Onze medewerkers zullen verder niet gaan zitten wanneer u zit. Dit om de veiligheid nog beter te kunnen garanderen. 

Je eigen droomtrouwpak samenstellen? Plan eenvoudig & vrijblijvend je afspraak bij Rietbergh.