function deactivate_on_blog_page() { if ( is_home() ) { add_filter( 'do_rocket_lazyload', '__return_false' ); } } add_filter( 'wp', __NAMESPACE__ . '\deactivate_on_blog_page' );

” Gun jezelf een Rietbergh!  “

Photo credit:  Duy vu Dinh fotografie  

Photo credit:  Duy vu Dinh fotografie  

Exclusieve groene stoffen

Dankzij ons jarenlange netwerk van stoffenproducenten wereldwijd, kunnen wij onze klanten de mooiste- en meest exclusieve groene trouwpakstoffen aanbieden die nergens anders in Nederland verkrijgbaar zijn. Laat u verrassen
door onze mooie Italiaanse-, Engelse- en Franse stoffen, die elk seizoen weer worden aangevuld met de nieuwste en meest exclusieve dessins en kleuren.  

Bijpassende dassen bij trouwpak

Rietbergh biedt vele kleuren en soorten dassen aan van verschillende stropdassenleveranciers. Op de foto hierboven ziet u een oranjekleurige zijden das die erg mooi aansluit bij het groen van de trouwpak. Laat ons u adviseren of bepaal zelf met welke kleur/type das u uw groene trouwpak afstyled.

Pochet bij trouwpak

Een goed bijpassend pochet maakt een trouwpak pas echt af. Dit kan in een klassieke kleur wit zijn, maar ook in wat creatievere kleuren en designs. Voor een juiste afstyling staan onze tailors u uiteraard bij. 

Luxueuze afwerking

De Rietbergh trouwpakken zijn uitsluitend van hoge kwaliteit. Doordat wij exclusief in Europa produceren garanderen wij de kwaliteit die u van Europese producten kan verwachten. Geen bezuinigingen op garen, stiksel en/of paardenhaar, zoals in Chinese producties vaak wordt gedaan, maar kwalitatief hoogwaardige en duurzame trouwpakken en maatpakken die duidelijk te onderscheiden zijn van de mindere, maar vaak even dure confectie- of vermaakpakken.  

Unieke schouderlijnen

Maak een keuze uit diverse type unieke schouderlijnen en/of laat u adviseren welke schouderlijn u het beste past. Onze tailors staan u graag te woord om uw trouwpak uw mooiste pak ooit te maken.

Verschillende type zakken

Ook op het gebied van pocketing bieden wij u vele keuzes aan. Zo kunt kiezen voor klepzakken, maar ook voor paspelzakken en eventueel een ticketpocket. Ook de binnenkant van uw jasje kunt zelf samenstellen met diverse type zakken. Op de foto hierboven ziet u een voorbeeld van een paspelzak die schuin ingezet is. Ook die mogelijkheid bieden wij aan. U kunt uw trouwpak daardoor nog meer bijzonder maken en zeggen dat uw trouwpak custom-made is. 

Luxueuze hoornen knopen

Stem de knopen van uw pak af aan de kleur van uw stof. Dankzij onze collectie knopen bent u altijd in staat om uw trouwpak tot in de puntjes af te stylen. 

Uw trouwpak doordragen na uw huwelijk?

Veel van onze klanten zouden hun trouwpak graag door willen dragen na hun huwelijk. Wij willen hierbij graag met u meedenken. Ons assortiment biedt namelijk vele stoffen die zowel voor uw trouwpak beschikbaar zijn, maar tegelijkertijd ook met een andere combinatie als vrijetijds pak of zelfs zakelijk pak is in te zetten. Laat u zodoende adviseren door onze tailors. 

Jouw eigen droomtrouwpak samenstellen? Plan bijtijds uw afspraak bij Rietbergh.