” Gun jezelf een Rietbergh smoking!  “

Photo credit:  Ferry van Middelkoop

Young Kio’s ‘Old Town road (remix)

19 jaar en dan al de langste nummer 1 hit ooit in de Amerikaanse hitlijsten weten te scoren! Het klinkt als een droom, maar het is Young Kio echt gelukt. Samen met Lil Nas X en Billy Ray Cyrus hebben ze de track ‘Old Town Road’ legendarisch weten te maken door 19 weken steevast op nr 1 te staan in de Billboard top 100. Een nominatie voor een Grammy award was dan ook onontkoombaar. Update!  Old Town road (remix) heeft twee Grammy awards in ontvangst mogen nemen. 

Bijpassende bowties bij smoking

Rietbergh biedt vele kleuren en soorten bowties aan van verschillende bowtieleveranciers. Op de foto hierboven ziet u een zwarte zijden strik die erg mooi aansluit bij het zwart van de revers van de smoking. Laat ons u adviseren of bepaal zelf met welke kleur/type das u uw gouden smoking afstyled.

Pochet bij smoking

Een goed bijpassend pochet maakt een smoking pas echt af. Dit kan in een klassieke kleur wit zijn, maar ook in wat creatievere kleuren en designs. Voor een juiste afstyling staan onze tailors u uiteraard bij.

Luxueuze afwerking

De Rietbergh trouwpakken zijn uitsluitend van hoge kwaliteit. Doordat wij exclusief in Europa produceren, garanderen wij de kwaliteit die u van Europese producten kan verwachten. Geen bezuinigingen op garen, stiksel en/of paardenhaar, zoals in Chinese producties vaak wordt gedaan, maar kwalitatief hoogwaardige en duurzame trouwpakken en maatpakken die duidelijk te onderscheiden zijn van de mindere, maar vaak even dure confectie- of vermaakpakken.  

Unieke schouderlijnen

Maak een keuze uit diverse type unieke schouderlijnen en/of laat u adviseren welke schouderlijn u het beste past. Onze tailors staan u graag te woord om uw trouwpak uw mooiste pak ooit te maken.

Jouw eigen droomtrouwpak samenstellen? Plan bijtijds uw afspraak bij Rietbergh.