De zomer biedt het perfecte decor voor een onvergetelijk huwelijk, waarbij de ‘Summer Chic’ stijl een prachtige blend is van elegantie en ontspannen zomervibes. Dit thema, dat comfort en klasse moeiteloos combineert, is ideaal voor paren die hun liefde willen vieren onder de warme zon met een verfijnde, maar relaxte uitstraling. In deze blog delen we inspirerende tips en ideeën om jouw ‘Summer Chic’ huwelijk onvergetelijk te maken.

OVERZICHT
 1. Kies de perfecte locatie
 2. Outfits: Stijlvol en comfortabel
 3. Decoratie: Elegant en eenvoudig
 4. Verfrissende zomerdrankjes
 5. Entertainment luchtig en leuk
 6.  Herinneringen creeeren 

Kies de Perfecte Locatie

Een locatie die de essentie van de zomer en chicheid uitstraalt, is cruciaal. Denk aan een idyllische buitenlocatie zoals een strand, wijngaard, of een elegante tuin. Deze settings bieden een natuurlijke, maar stijlvolle achtergrond voor jouw grote dag.

“Wat is Summer Chic?” 

Summer Chic outfit

Outfits: Stijlvol & Comfortabel

Voor de bruid en bruidegom zijn op maat gemaakte outfits essentieel. Bij Rietbergh begrijpen we het belang van comfort en stijl op deze bijzondere dag. Voor de dames adviseren we lichte, luchtige stoffen die elegantie uitstralen zonder in te leveren op comfort. Heren kunnen kiezen voor een op maat gemaakt linnen (of linnenlook) of lichtgewicht wol pak, in verschillende kleuren, waaronder groen, rood, beige, etc, perfect voor die chique zomerlook.

Beige trouwpak Rietbergh 1

Decoratie: Elegant & Eenvoudig

Decoratie speelt een sleutelrol in het creëren van de ‘Summer Chic’ sfeer. Kies voor natuurlijke materialen zoals hout en linnen, en voeg elegante bloemen in zachte pastelkleuren toe voor een frisse, zomerse uitstraling. Lichte verlichting, zoals lantaarns en kaarsen, zorgen voor een romantische ambiance zodra de zon ondergaat.

Tenue de Ville voor heren

Verfrissende Zomerdrankjes

Geen ‘Summer Chic’ huwelijk is compleet zonder een assortiment aan verfrissende zomerdrankjes. Denk aan fruitige cocktails, sprankelende prosecco, of zelfs een op maat gemaakte cocktail die jullie liefdesverhaal weerspiegelt.

  ” Kies de perfecte locatie!”

   Entertainment: Luchtig & Leuk

   Kies voor entertainment dat de ontspannen, zomerse sfeer versterkt. Een live band die zowel achtergrondmuziek als dansnummers kan verzorgen, is een fantastische keuze. Overweeg ook unieke toevoegingen zoals een buitencinema onder de sterren of een vuurwerkshow als spectaculaire afsluiter.

   “Luchtig & leuk!”

    

   Herinneringen Creëren

   Vergeet niet om deze onvergetelijke momenten vast te leggen. Een getalenteerde fotograaf die gespecialiseerd is in natuurlijk licht kan de magie van jullie ‘Summer Chic’ huwelijk prachtig in beeld brengen.

    Ontdek de Charme van Rietbergh’s Summer Chic Trouwpakken

    Wanneer de zomerzon hoog aan de hemel staat en de liefde in de lucht hangt, is er geen perfectere keuze voor de moderne bruidegom dan een ‘Summer Chic’ trouwpak van Rietbergh. Onze collectie, speciaal ontworpen voor de zomerse bruiloft, belichaamt de essentie van elegantie en comfort, ideaal voor die onvergetelijke dag.

    Bij Rietbergh begrijpen we dat een trouwpak veel meer is dan slechts kleding; het is een uiting van persoonlijkheid en stijl, vooral op een dag die gekenmerkt wordt door liefde en verbintenis. Daarom bieden wij een exclusieve lijn van op maat gemaakte trouwpakken die perfect passen bij het ‘Summer Chic’ thema. Gemaakt van de fijnste lichtgewicht stoffen zoals linnen, zijde en lichtgewicht wol, zorgen onze pakken voor een optimale ventilatie en comfort, zelfs op de warmste zomerdagen.

    Elk Rietbergh trouwpak is een meesterwerk van maatwerk, waarbij we nauw samenwerken met elke klant om een pak te creëren dat niet alleen perfect past bij hun lichaamstype, maar ook bij hun persoonlijke stijl en de sfeer van hun bruiloft. Of je nu kiest voor een klassiek ontwerp of een meer eigentijdse look, wij zorgen ervoor dat elk detail, van de stofkeuze tot de afwerking, in harmonie is met jouw ‘Summer Chic’ thema.

    Bovendien biedt Rietbergh een breed scala aan personalisatie-opties, waaronder een variëteit aan kleuren, patronen en accessoires, waardoor elk pak uniek is. Van subtiele pasteltinten tot levendige zomerkleuren, wij zorgen ervoor dat je pak perfect aansluit bij de kleurenschema’s en de esthetiek van jouw zomerbruiloft.

    Kies voor een Rietbergh Summer Chic trouwpak en stap in stijl het huwelijksleven in. Met onze expertise en jouw visie creëren we samen een look die niet alleen de essentie van de zomer vangt, maar ook een tijdloze herinnering wordt aan de dag waarop je ‘ja’ zegt tegen de liefde van je leven.

    “Steel de show met een Rietbergh outfit in een summer chic thema.”

     Jouw eigen smoking samenstellen? Plan bijtijds je afspraak bij Rietbergh.